Şimdi Ara

Pantheon HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhb arkadaşlar.Şu 1 aydır falan solo top oynamaya başladım.Bugünde Pantheon'u aldım.Lanede nasıl oynanmalı neler yapılmalı? Yani kısaca pant. hakkında yardım isitoyrum.Rehber bulamadım forumda bulan varsa paylaşsın.Şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sihirdarı kuvvetli

• Armor penet tüm gir matara ile başla 6 levelden kadar paso atarlı oyna kasılıncada sağa sola uç gg WP.

• Pantheon mainim.Matara+can ile başla genelde rakibe göre değişir tabi.Bu sayede mana sorunu yaşamıyorum ve rakibi q skili ile deli edebiliyorsun.Trade ye girerken pasifini iyi kullan,bir kere öne geçtiğin zaman lane'i dondur rakip farm için geldiğinde ise combonu yaparak yarıdan fazla canını götür.Pantheon çok ama çok güçlü bir şampiyon sadece early game de ezilmemen lazım.Mid ve bot lane'e ultin ile çok başarılı roam lar yapabilirsin.Mid game ve late game için oyundan düşüyor diye bir düşünce var ben buna katılmıyorum.Mesela takımında leona var.Ulti'ni hiç korkmadan kullan leona ya da ping at o da ulti atsın ggwp,bu tarz combolar için ve tf başlatmak için çok iyi bir ulti.Aklıma fazla bir şey gelmedi,sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/42107377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 15 Aralık 2014; 23:30:59 >

• dragon slayer skini al , ulti cast aşırı kısa normale göre ,ve daha çok vuruyor
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    build nasıl olmalı

• late çöp oynama
  • Matara+pot veya Doran blade+pot ile başlayabilirsin.Mesela ben Darius'a karşı matara ile,garen'e karşı doran ile başlıyorum,bu şekilde.İlk aldığım item Kara balta oluyor,istersen araya bir giant belts sıkıştırabilirsin,ama ben full aggresive oynuyorum.Kara balta dan sonra hydra,Son fısıltı,bt,karşı ap ağırlıklı ise Maw of malmortius da alabilirsin.Defans itemi olarak genelde Randuin alıyorum ya da ga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 15 Aralık 2014; 23:43:45 >
  • Early de kill almaya bak late game de düşeceksin bunun için offtank git

• Trde herkesin maininin pant oldugunu unutma kural 1

• Bunun için bir rehber yapacam. Yarınki sınavda bitsin de... Burayı editlemeye çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Pantheon mainim.Matara+can ile başla genelde rakibe göre değişir tabi.Bu sayede mana sorunu yaşamıyorum ve rakibi q skili ile deli edebiliyorsun.Trade ye girerken pasifini iyi kullan,bir kere öne geçtiğin zaman lane'i dondur rakip farm için geldiğinde ise combonu yaparak yarıdan fazla canını götür.Pantheon çok ama çok güçlü bir şampiyon sadece early game de ezilmemen lazım.Mid ve bot lane'e ultin ile çok başarılı roam lar yapabilirsin.Mid game ve late game için oyundan düşüyor diye bir düşünce var ben buna katılmıyorum.Mesela takımında leona var.Ulti'ni hiç korkmadan kullan leona ya da ping at o da ulti atsın ggwp,bu tarz combolar için ve tf başlatmak için çok iyi bir ulti.Aklıma fazla bir şey gelmedi,sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/42107377

Gold 5 op op op

• 3lvl kill alabiliyor earlyde çok güçlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

dragon slayer skini al , ulti cast aşırı kısa normale göre ,ve daha çok vuruyor

• Panthi iyi oynayan bir arkadasim silver 5 ten plat 4 e çıktı

• tenekamran kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam

• full ad panthe latede aşırı çöp oluyor, hem kırılgan hemde damage atamıyor. bence earlyde aşırı kasılmadığın sürece full ad gitme. yada kendin deneyerek gör, en çok verim alabildigini uygula.
  • Topu pushla mide uç

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Panthi iyi oynayan bir arkadasim silver 5 ten plat 4 e çıktı

Bu kadar unskilled bir şampiyonu nasıl iyi oynayabiliyor ? W'yu adama basarken mouse u mu döndürüyor ? Ulti ile ineceği yeri hesaplarken pisagor yöntemlerini mi kullanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Panthi iyi oynayan bir arkadasim silver 5 ten plat 4 e çıktı

Bu kadar unskilled bir şampiyonu nasıl iyi oynayabiliyor ? W'yu adama basarken mouse u mu döndürüyor ? Ulti ile ineceği yeri hesaplarken pisagor yöntemlerini mi kullanıyor ?

Hayır hocam panth terini silerken ulti atinca daha hızlı iniyor yere. Te allahım ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.