Şimdi Ara

Pantheon HK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Panthi iyi oynayan bir arkadasim silver 5 ten plat 4 e çıktı

Bu kadar unskilled bir şampiyonu nasıl iyi oynayabiliyor ? W'yu adama basarken mouse u mu döndürüyor ? Ulti ile ineceği yeri hesaplarken pisagor yöntemlerini mi kullanıyor ?

Hayır hocam panth terini silerken ulti atinca daha hızlı iniyor yere. Te allahım ya

Hayır yani niye tepki veriyorsun ki ? Skill shot diye bir şeyi yok bir tek e skill shot o da bir zahmet doğru kullanılsın. Böyle bir şampiyonu iyi oynamakta ki kasıt nedir onu anlamıyorum ?

• -EDD- kullanıcısına yanıt
    Nerede ne şekilde davranacağını bilmek sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kadar unskilled bir şampiyonu nasıl iyi oynayabiliyor ? W'yu adama basarken mouse u mu döndürüyor ? Ulti ile ineceği yeri hesaplarken pisagor yöntemlerini mi kullanıyor ?

Hayır hocam panth terini silerken ulti atinca daha hızlı iniyor yere. Te allahım ya

Hayır yani niye tepki veriyorsun ki ? Skill shot diye bir şeyi yok bir tek e skill shot o da bir zahmet doğru kullanılsın. Böyle bir şampiyonu iyi oynamakta ki kasıt nedir onu anlamıyorum ?

Hayır ligin ne çok merak ediyorum , iyi oynamktan kastın doğru yerde doğru zamanda olmak.

• W dan sonra mutlaka e kullanmalisin ve hemen q ya basarsan e iptal oluyor yani bitmesini beklemelisin. q ile surekli durt veya farmda geri kalmamak icin kullan mana sıkıntısı olan bi hero ve earlyde cok op damage vuruyor ama oyun sonu cok az vuruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır ligin ne çok merak ediyorum , iyi oynamktan kastın doğru yerde doğru zamanda olmak.

Bir üstte ki yorumun aynısını yazmış olman aslında bir çok şeyi açık ediyor

Yine de şunu diyim yorum yapmak için çilingir mi olmak gerekiyor ? En temizinden pas tutmayan goldum

Yine söylüyorum zed pro olursun anlarım, vayne mekanikleri dersin tamam o da kabul, jayce dersin bak onu da anlarım ama adamın üstüne tutup skill basan şampiyon lan bu nesini çok pro oluyorsun ?

Arkadaşın senin pant'ı değil tf'lerde nerede duracağını çözmüş başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 16 Aralık 2014; 14:43:47 >

• Jungle pantheon alaçam bir oraya bir oraya gang atacan kastircan arkadaşlarini oyun basi sonrasi gg zaten

• tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100564484
    Kendimce bir rehber hazırladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Pantheon mainim.Matara+can ile başla genelde rakibe göre değişir tabi.Bu sayede mana sorunu yaşamıyorum ve rakibi q skili ile deli edebiliyorsun.Trade ye girerken pasifini iyi kullan,bir kere öne geçtiğin zaman lane'i dondur rakip farm için geldiğinde ise combonu yaparak yarıdan fazla canını götür.Pantheon çok ama çok güçlü bir şampiyon sadece early game de ezilmemen lazım.Mid ve bot lane'e ultin ile çok başarılı roam lar yapabilirsin.Mid game ve late game için oyundan düşüyor diye bir düşünce var ben buna katılmıyorum.Mesela takımında leona var.Ulti'ni hiç korkmadan kullan leona ya da ping at o da ulti atsın ggwp,bu tarz combolar için ve tf başlatmak için çok iyi bir ulti.Aklıma fazla bir şey gelmedi,sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/42107377

"Leona'ya ulti attır"
    Aşık değil miydi onlar

• Pant lee sin gibi akil gerektirir
    Oyun bilende bilmeyende her turlu kill alir zaten
    Skor degil taktik herosu

Jungle oynayip dk 20lerde 16-0 gittigimi bilirim
    Latede cidden cop ama.
    ( hele takimda saglam bir tank yoksa panth = lose)

• pasif kalkan verir

q mızrak atar

w kalkanı rakibin kafasına vurur

e mızrakla önündekileri deşer

r gökten iner

30-0-0 ad veren ne varsa al
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir üstte ki yorumun aynısını yazmış olman aslında bir çok şeyi açık ediyor

Yine de şunu diyim yorum yapmak için çilingir mi olmak gerekiyor ? En temizinden pas tutmayan goldum

Yine söylüyorum zed pro olursun anlarım, vayne mekanikleri dersin tamam o da kabul, jayce dersin bak onu da anlarım ama adamın üstüne tutup skill basan şampiyon lan bu nesini çok pro oluyorsun ?

Arkadaşın senin pant'ı değil tf'lerde nerede duracağını çözmüş başka bir şey değil.

Senin mantiginla bakarsak skill shotu olmayan champlar kolay? Sana basarilar goldda.

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Pant lee sin gibi akil gerektirir
    Oyun bilende bilmeyende her turlu kill alir zaten
    Skor degil taktik herosu

Jungle oynayip dk 20lerde 16-0 gittigimi bilirim
    Latede cidden cop ama.
    ( hele takimda saglam bir tank yoksa panth = lose)

Build ne önerirsin

• Kara balta veya hydra ilk item
    Trinity
    Sunfire veya warmog
    Ben bot olarak hep merkur alirim ( adcye bile) ama rakibe gore almak kimine daha iyi
    3 item + bot saydim
    Geri kalan iki item rakibe gore pek cok secenek mevcut ama
    Malmortius + randuin veya donmus yurek olmasi muhtemel

• Kara balta yerine youmuu tercih eden bi tek ben varım heralde.
    Bu arada ben hırpalayan yapıp hydraya geçiyorum direk.
    Hatta duruma göre bu aralara zırh falan da giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.