Şimdi Ara

Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden artık gına getirdi eşşek gibi bir hasarı var pasifi sayesinde 1v1 giremiyorsun ağzına ediyor. Birkaç mana potu alıyor ve habire dürterek seni farma yanaştırmıyor. Ayrıca ultisiyle başka yerlere gidip kill aldırıyor ve takımından küfür yiyorsun. Ve benim karşıma bunu alan tipler genelde nası yetenekliyim ne oyunculuk yaptım havalarına giriyorlar. Halbuki hiçbir yetenek gerektirmeyen bir hero bence.
    Artık gına getirdi fırst pick oldugumda hep banlarım ama olmadığımda söylediğimde banlamıyorlar hep karşıma alıyorlar kafayı yicem.
    Dh nin iyi oyuncularından bu lanete karşı nası oynamam gerektiği hakkında bilgi istiyorum.
    Not: 'Kendin Pant al' demeyin , bence çok sıkıcı bir hero oynamaktan hiç zevk almıyorum.

• Latede cok kotu düşüyor ayni renek ve lee gibi. Ilk 10 dakka olme sorun olmaz. Kule alti sakince farm al jungle gank geldiginde hanginizin cani fazlaysa ilk o girsin alin. Sakin cok az canla lane durim deme base at

300 luk armor 5 pot ile basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shen

• Cidden lane'yi melee herolar için cehenneme çeviriyor. Ha bire mızrak atıp duruyor. 2 levelde kesebilme ihtimali yüksek. Sinir bir hero. Ama benim oyunlarımda o kadar sık alınmıyor.
  • Latede düşüyor diyorlar ama E yeteneğinin armor kırması ve kritik getirmesi ile baya tutunuyor. Rakip alsa bir of çekerim ben de sevmiyorum pantheonu. ama mana sorunu var diye dokunmazlar. bkz: talon
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Latede cok kotu düşüyor ayni renek ve lee gibi. Ilk 10 dakka olme sorun olmaz. Kule alti sakince farm al jungle gank geldiginde hanginizin cani fazlaysa ilk o girsin alin. Sakin cok az canla lane durim deme base at

300 luk armor 5 pot ile basla

Dorans shield da olabilir ilk item.

• Aynı şekilde benim de canımı sıkıyor. Late game'de düşüyor fakat early'de o kadar fed oluyor ki dakika 30'ları göremeden bitiyor oyun. Tamamen yetenek gerektirmeyen şampiyon, üstüne bir de dragonslayer skin yaparak popüleritesini arttırdılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Latede düşüyor diyorlar ama E yeteneğinin armor kırması ve kritik getirmesi ile baya tutunuyor. Rakip alsa bir of çekerim ben de sevmiyorum pantheonu. ama mana sorunu var diye dokunmazlar. bkz: talon

Talonu mahfettiler bi zahmet dokunmasinlar artik

• Oyunu uzatabildigin kadar uzat. Mid gameden sonra takimini 4 kisi birakan bi hero.

• @GeyikSebastian 300 lük zırh ve 5 pot başlıyorum zaten genelde. Kule altı yapıyorum kule dibindekileri alıyorum kulenin uzağında kalanlara yaklaşınca direk bi mızrak atıyor sonw atlıyor üstüme w e q yapıyor yarı canım gidiyor pasifi sayesinde kuleden de hasar almıyor. Bugün riven ve irelia oynadım ikisinde de karşıma aldılar. İrelia da farma biraz ortak olabildim Riven oynarken bağlantı sorunum vardı oyundan düştüm 4 leveldim 7 leveldi hiçbi halt yapamadım 0/3 bitirdim oyunu.

@FrozenIntıme
    Ah keşke bizde de almasalar. Başka becerebildikleri hero yok sanırım ondan alıyor namıssızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

@GeyikSebastian 300 lük zırh ve 5 pot başlıyorum zaten genelde. Kule altı yapıyorum kule dibindekileri alıyorum kulenin uzağında kalanlara yaklaşınca direk bi mızrak atıyor sonw atlıyor üstüme w e q yapıyor yarı canım gidiyor pasifi sayesinde kuleden de hasar almıyor. Bugün riven ve irelia oynadım ikisinde de karşıma aldılar. İrelia da farma biraz ortak olabildim Riven oynarken bağlantı sorunum vardı oyundan düştüm 4 leveldim 7 leveldi hiçbi halt yapamadım 0/3 bitirdim oyunu.

@FrozenIntıme
    Ah keşke bizde de almasalar. Başka becerebildikleri hero yok sanırım ondan alıyor namıssızlar.

Riven ve shende cok sıkıntı cikarmamasi lazimdi aslinda. Her mizrak attiginda kalkan ile karsilik vericektin

• Pantheon dışında noob herosu yok, Master Yi daha zor.
  • quote:

quote:

@GeyikSebastian 300 lük zırh ve 5 pot başlıyorum zaten genelde. Kule altı yapıyorum kule dibindekileri alıyorum kulenin uzağında kalanlara yaklaşınca direk bi mızrak atıyor sonw atlıyor üstüme w e q yapıyor yarı canım gidiyor pasifi sayesinde kuleden de hasar almıyor. Bugün riven ve irelia oynadım ikisinde de karşıma aldılar. İrelia da farma biraz ortak olabildim Riven oynarken bağlantı sorunum vardı oyundan düştüm 4 leveldim 7 leveldi hiçbi halt yapamadım 0/3 bitirdim oyunu.

@FrozenIntıme

Riven ve shende cok sıkıntı cikarmamasi lazimdi aslinda. Her mizrak attiginda kalkan ile karsilik vericektin

Shen değil irelia.
    Rivenda çok ezilmezdim zaten de bağlantı gitti dediğim gibi bağlantım gitmiş kill almış adam geldim 7 leveldi ben hala 4 tüm.

• ya shen falan demişler ama shen de early de baya zorlanıyor, malphite daha etkili doran kalkanı + tp alın 500 gold birinkince b atıp 400lük mana itemi + can,mana potları ile lane gelin ezmeye başlıyorsunuz

• quote:

quote:

@FrozenIntıme

Riven in e cdr 7 saniye civarı olmalıydı pant ın q 3 saniye olmalıydı. Riven oynarken tek zorlandığım herodur pant. Renekton, garen yalan.

Panth karşısına ad nidalee iyi gider

• Ranged herolar alın. Önerim Cait. İyi kite ve pozisyon alma bilen Cait q attırtmaz. Sanırım range'i Pantheon q range'indsn fazla.

• Ww al iyidir ww

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu alabilirsin
  • Konuyla alakasız ama pantheona latede düşüyor diyenler pantheona full saldırı eşyası dizenler sanırım. Dariusa yaptığınız buildi bi deneyin panta tekrar konuşalım

• Yorick icabına bakar bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.