Şimdi Ara

Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nidale=GG
  • Cho gath alabilirsi karşısına.Lanede yine zorlar ama tank bir şampiyon aldığın için avantajlısın.
  • Udyr ile lane verdiğimi hatırlamıyorum. Son zamanlarda Rumble denedim gayet durdurabiliyorsun oyunu karşındaki adamdan iyi biliyosan üstünden geçiyorsun. Udyr ve Rumble önerim. bu karakterler dışında bende çok zorlanıyorum Panteona karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Latede cok kotu düşüyor ayni renek ve lee gibi. Ilk 10 dakka olme sorun olmaz. Kule alti sakince farm al jungle gank geldiginde hanginizin cani fazlaysa ilk o girsin alin. Sakin cok az canla lane durim deme base at

300 luk armor 5 pot ile basla

lee mi düşüyor

Edit: burda latede düşüyor diyenlere bakmayın hiçbi hero düşmez adam oynayamıyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 5 Ağustos 2014; 21:53:10 >
  • Her kafadan ayri ses cikmis ayrica latede takimi 4 kisi birakiyor diyenler oyunu silsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap ww al al bak yerfine o sana q attıkça sende ona q atacaksın,o sana 200 vuruyorsa sen ona 150 vuracaksın 200 can geri çekeceksin ve en önemlisi pasifi yok sayıyor ww q skili.
  • Riven varsa free lane Pantheon için.Shen falan da hikaye. Pantheon gördün mü Yorick ya da ChoGath'ı yapıştır.Pantheon noob herosu falan diyenler de gitsin kumda oynasınlar ya da metin 2 falan keser onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Latede cok kotu düşüyor ayni renek ve lee gibi. Ilk 10 dakka olme sorun olmaz. Kule alti sakince farm al jungle gank geldiginde hanginizin cani fazlaysa ilk o girsin alin. Sakin cok az canla lane durim deme base at

300 luk armor 5 pot ile basla

lee mi düşüyor

Edit: burda latede düşüyor diyenlere bakmayın hiçbi hero düşmez adam oynayamıyodur

Lee sinle 6 da adc ye çok süper dmg atabiliyorsun latede bunu yapamazsın dmgi düşüyor heronun anlatılmak istenen bu.Renekton 7-8 levelde junglela beraber 1 vs 2 keserken latede tanklıyor bir tek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantheon için ap off tank malphite lockla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare lulu en menzili sayesinde pasifini kırıp q ile türtersen çokta skkıntı yapacağını sanmıyorum farm alırken q kullanırsa sürekli manasıda dayanmaz benim tavsiyem lulu çok sağlam iş yaparsın

• Top lane fazla oynamam ama irelia ile oynarken w fullersen hem pant dan mizrak yedikce can fullersin hemde pant sana saldirdiginda gercek hasar in ile avantaj elde edebilirsin gerci tam emin degilin irelia ile oynarken karsima pant gelmedi hic.Malpite de olabilir pasifi sayesinde mizraklari pek bi ise yaramaz

• udyr alın kafasına kafasına vurun
    ayı ile stunla pasif gidiyor zaten tiger aç vur
  • Cho gath bence tek çözümü alışman biraz zaman alır cok oynamadıysan sadece panta karşı degil bütün herolara karşı cho topun kralı bence düzgün oynandıgında alamayacagı hero yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 5 Ağustos 2014; 23:05:27 >
  • Malp Renekton falan alıp HP kasın bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

shen

Shen ile nasıl oynamalıyız Pantheon'a karşı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

ap ww al al bak yerfine o sana q attıkça sende ona q atacaksın,o sana 200 vuruyorsa sen ona 150 vuracaksın 200 can geri çekeceksin ve en önemlisi pasifi yok sayıyor ww q skili.

Ww 200 civarı manayla başliyor her q 120 mana.

O gıcık heroya gragas nidale ryze lulu iyi gidiyor.

• kardeş benimde en büyük çilemdi nasıl durdururum bu pantı diye en sonunda buldum. Pantın ctleri arasında dari yazıyordu epeyi bir denedim ama yine ezildim. sonunda tank rünü ve tank kabiliyeti ile darius alıp girdim oyuna kristal matara alıp gittim laneye. q atıyor hiç bişey olmuyor :D :D ben rahat rahat farmımı yapıyorum arada dürtüyorum q ile 6 olunca o kadar rahat kesiyorsun ki :D deneyim derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

ap ww al al bak yerfine o sana q attıkça sende ona q atacaksın,o sana 200 vuruyorsa sen ona 150 vuracaksın 200 can geri çekeceksin ve en önemlisi pasifi yok sayıyor ww q skili.

dorans ring + 2 mana pot ile başlıyorsun+direkt
     Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ?
    rushlıyorsun ilk item sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 5 Ağustos 2014; 23:39:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

dorans ring + 2 mana pot ile başlıyorsun+direkt
     Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ?
    rushlıyorsun ilk item sıkıntı olmuyor.

Ben ad tank top çok oynadım ama o katalizör baya iyi gider cidden. Çıldırtır rakibi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.