Şimdi Ara

Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

quote:

ap ww al al bak yerfine o sana q attıkça sende ona q atacaksın,o sana 200 vuruyorsa sen ona 150 vuracaksın 200 can geri çekeceksin ve en önemlisi pasifi yok sayıyor ww q skili.

Ww 200 civarı manayla başliyor her q 120 mana.

O gıcık heroya gragas nidale ryze lulu iyi gidiyor.

dorans ring + 2 mana pot ile başlıyorsun+direkt
     Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ?
    rushlıyorsun ilk item sıkıntı olmuyor.

Ben ad tank top çok oynadım ama o katalizör baya iyi gider cidden. Çıldırtır rakibi

Zamanında bir adam gelmişti bana riven oynuyordum 1 yıl önce falan rivenın harbi riven olduğu zamanlar nerf yemeden önce earlyde dayak yemesi imkansız o zamanlar,Ap ww bir dövmüştü beni hayatımda böyle bir dayak yememiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ap ww al al bak yerfine o sana q attıkça sende ona q atacaksın,o sana 200 vuruyorsa sen ona 150 vuracaksın 200 can geri çekeceksin ve en önemlisi pasifi yok sayıyor ww q skili.

Ww 200 civarı manayla başliyor her q 120 mana.

O gıcık heroya gragas nidale ryze lulu iyi gidiyor.

dorans ring + 2 mana pot ile başlıyorsun+direkt
     Pantheon neden nerflenmiyor, ona karşı nasıl oynanmalı ?
    rushlıyorsun ilk item sıkıntı olmuyor.

Ben ad tank top çok oynadım ama o katalizör baya iyi gider cidden. Çıldırtır rakibi

Zamanında bir adam gelmişti bana riven oynuyordum 1 yıl önce falan rivenın harbi riven olduğu zamanlar nerf yemeden önce earlyde dayak yemesi imkansız o zamanlar,Ap ww bir dövmüştü beni hayatımda böyle bir dayak yememiştim

ww lanede 10 dakka rahat etsin. Buildi naparsan yap çok güçleniyor

• Aynen öyle bence şu mızrağını skillshot bi skile çevirseler mana kullanımı artsa az çok dengelenir ama mızrak kesinlikle skillshot olmalı sürekli uzaktan atıp duruyo hayvan gibide vuruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvan gibi pushla kule altından sana q atamaz atarsa minyonlar ağzını kırar
  • Mana cost'u yüksek, late'i kısmen güçsüz bir hero patheon. Morde oynamayı deneyebilirsin, çok rahat şekilde lane'i kazanırsın
  • oyunu lateye gotur . zaten 4 vs 5 döner maç ondan sonra
  • tiger udyr olabilir early damage'i çok fazla.
    pantheon bence benim gibi top lane'i zorunluluktan oynayacakların herosu olmalı en azından earlyde snowball olup karşı ormanı basıyorum mid/bot lane'e uçuyorum bir şekilde kill aldırmaya çalışıyorum rakibe.
    pantheon latede düşşede, earlyde oyunu domine edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 6 Ağustos 2014; 0:35:29 >
  • noob herosu diyenler pantheon oynamışmı merak ettim pantheon gayet zor bi karakter tfleri çok zor özellikle noob herosu diyenlere şaştım kaldım
  • koridorda ne yapılır karşısında manası bitene kadar q atıyo 100 100 can azalıyı haliyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yi alıp dorans shield + 1 mana potu başlıyorum.Q attığını gördüğüm an q yu yapıştırıyorum kafasına.6 dan sonra trade girersen kesiyosun zaten alamıyo
  • Kesinlikle %100 katılıyorum çok illet bir hero özellikle nasus iken teemo falan hikaye noob bir pantheon gelse bile çok zorlanıyorsun dk 20 350 stacki geçemedim daha panteona karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

@GeyikSebastian 300 lük zırh ve 5 pot başlıyorum zaten genelde. Kule altı yapıyorum kule dibindekileri alıyorum kulenin uzağında kalanlara yaklaşınca direk bi mızrak atıyor sonw atlıyor üstüme w e q yapıyor yarı canım gidiyor pasifi sayesinde kuleden de hasar almıyor. Bugün riven ve irelia oynadım ikisinde de karşıma aldılar. İrelia da farma biraz ortak olabildim Riven oynarken bağlantı sorunum vardı oyundan düştüm 4 leveldim 7 leveldi hiçbi halt yapamadım 0/3 bitirdim oyunu.

@FrozenIntıme
    Ah keşke bizde de almasalar. Başka becerebildikleri hero yok sanırım ondan alıyor namıssızlar.

Riven ve shende cok sıkıntı cikarmamasi lazimdi aslinda. Her mizrak attiginda kalkan ile karsilik vericektin

Riven in e cdr 7 saniye civarı olmalıydı pant ın q 3 saniye olmalıydı. Riven oynarken tek zorlandığım herodur pant. Renekton, garen yalan.

Panth karşısına ad nidalee iyi gider

?¿?¿ nidalee mi ?¿?¿ daha geçen gün ezildim sen 1 mızrak atana kadar adam 10 tane yolluyor ayrıca minyonların arasından da çıkmıyor gelirsende w ile stunluyor.Bence boş hayal.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeriCT

quote:

quote:

quote:

@GeyikSebastian 300 lük zırh ve 5 pot başlıyorum zaten genelde. Kule altı yapıyorum kule dibindekileri alıyorum kulenin uzağında kalanlara yaklaşınca direk bi mızrak atıyor sonw atlıyor üstüme w e q yapıyor yarı canım gidiyor pasifi sayesinde kuleden de hasar almıyor. Bugün riven ve irelia oynadım ikisinde de karşıma aldılar. İrelia da farma biraz ortak olabildim Riven oynarken bağlantı sorunum vardı oyundan düştüm 4 leveldim 7 leveldi hiçbi halt yapamadım 0/3 bitirdim oyunu.

@FrozenIntıme
    Ah keşke bizde de almasalar. Başka becerebildikleri hero yok sanırım ondan alıyor namıssızlar.

Riven ve shende cok sıkıntı cikarmamasi lazimdi aslinda. Her mizrak attiginda kalkan ile karsilik vericektin

Riven in e cdr 7 saniye civarı olmalıydı pant ın q 3 saniye olmalıydı. Riven oynarken tek zorlandığım herodur pant. Renekton, garen yalan.

?¿?¿ nidalee mi ?¿?¿ daha geçen gün ezildim sen 1 mızrak atana kadar adam 10 tane yolluyor ayrıca minyonların arasından da çıkmıyor gelirsende w ile stunluyor.Bence boş hayal.

AD nidalee dostum AD görmediyden 2 kere yazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeriCT

quote:

quote:

quote:

@FrozenIntıme

AD nidalee dostum AD görmediyden 2 kere yazdım.

Onu görmedim kusura bakma

• yorick ve garen diyorum.yorick ile q attıkca sizde e ile can çekeceksiniz garenin zaten pasifi yeter kalkanla başlayın tmm dır
  • latede hiçbi champ düşmez, karşıya göre buildini yapıp skill setini nasıl kullanacağını bilirsen oynarsın arkadaşım
    illa late gamede düşmemek için daha fazla ad ya da daha fazla ap vurmana gerek yok, bu late gamede düşmek olmuyor

her champin skill seti farklı, her champin oynanışı farklı.. skill setlerine bakarak counter pick yaparsın ve iyi olan kazanır

pantheon early game de çok etkili, late gamede 3 tank 2 ad itemı yapıp oynarsan gayet viable
    fightları başlatmak ve stun atması late game için yapılabilecek en iyi şey
    late game de diğer yapılacak şeyleri early game de fazlasıyla yapıyor pantheon :)

• Pantheonun tek olayı lanede q spamlayıp canın azalınca all in girip kesmesi. Sustain, sheild sahibi herolar alıp q sunu counterlarsanız all in girip kesemiyor dolayısıyla snowball yapamayıp çöpe dönüşüyor. Shen en mantıklı counterı, hem ultisini hemde q sunu counterlıyor. Onun dışında low eloda riven ile counterlıyordum sonradan hiç pant görmedim.

Bunun dışında cho alırsanız rahat edersiniz, vlad alırsanız 5 levelden sonra rahat edersiniz.Olaf alırsanız 6da direk kesersiniz.

Özetle 3 level trade yapmayın, base attıktan sonra defansif item alın, sustain-sheild sahibi herolarla oynayın.
    Pant latede düşmüyor sadece adcye ulaşamadığı için işini yapamıyor. Fightta kendini unutturursa yine tekler o adcyi yani oyunu uzat free win diye birşey yok.
  • Akali al

• Tr hala muramana pantheon buildini bilmiyor. Güzeeeeellll
  • nunu al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.