Şimdi Ara

Pantheon Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kara balta - merkür - donmuş , malmort - warmog - ebedi

nasıl bu dizlim , ne önerirsiniz?

• jungle oynarken

zırh delmeli jungle itemi - son fısıltı - ionia çizme - hydra - randuin - banshee , warmog
  • Warmog yerine randuin daha iyi olabilir.
  • Bence güzel düşünmüşsün ama sanki itemlerde kombo az, mesela son fısıltının bu buildde olmasının baya fark ettireceğini düşünüyorum, özellikle e nin damage inde belirgin bi farklılık olur. Belki hydra olabilir, pantın kombosunu güçlendirmek adına. Ebedi güzel ama pantta hoş durmuyo bence. q yu düşünerek ebedi alıyorsan son fısıltı aldıktan sonra %15 canın altında rahat teklersin ebedinin bonusuna ihtiyacın olmadan. Frozen mallet bence gereksiz, daha doğrusu 6 item alabildiğin için yer kalmıyor. Son olarakta eğer dediklerimi yaparsan warmog a ihtiyacın kalmaz hydra yeterli olur ve zırhın hiç yok, rakip adc ye karşı eğer stunladığın kişi farklıysa oldukça güçsüz kalırsın bu halinle. Randuinde lazım bu yüzden.

Özetle, frozen ebedi ve warmog yerine son fısıltı randuin ve hydra daha mantıklı, en azından ben böyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 29 Aralık 2014; 0:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Bence güzel düşünmüşsün ama sanki itemlerde kombo az, mesela son fısıltının bu buildde olmasının baya fark ettireceğini düşünüyorum, özellikle e nin damage inde belirgin bi farklılık olur. Belki hydra olabilir, pantın kombosunu güçlendirmek adına. Ebedi güzel ama pantta hoş durmuyo bence. q yu düşünerek ebedi alıyorsan son fısıltı aldıktan sonra %15 canın altında rahat teklersin ebedinin bonusuna ihtiyacın olmadan. Frozen mallet bence gereksiz, daha doğrusu 6 item alabildiğin için yer kalmıyor. Son olarakta eğer dediklerimi yaparsan warmog a ihtiyacın kalmaz hydra yeterli olur ve zırhın hiç yok, rakip adc ye karşı eğer stunladığın kişi farklıysa oldukça güçsüz kalırsın bu halinle. Randuinde lazım bu yüzden.

Özetle, frozen ebedi ve warmog yerine son fısıltı randuin ve hydra daha mantıklı, en azından ben böyle kullanıyorum.

hocam özetle baştan sona nasıl bi set dizeyim ?

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Tam olarak benim buildim şöyle, ilk kristal matara alıyorum ve karşıya göre hp ve mana potlarını alıyorum ( yani zorlanacağımı düşünüyorsam hp potunu daha fazla alıyorum) İlk dönüşümde karşımdaki beni çok zorlamıyorsa kara baltanın ilk malzemesini alıyorum ismini hatırlamıyorum 1337 ıp olan. Eğer zorluyorsa karşısı ad ise zırh, ap ise mr çekip sonra bu itemi alıyorum. Sonrasında merkür-hydra (herşeyden öncede hydra tamamlayabilirsin oyunu nasıl oynadığına bağlı olarak değişiyor)-rakip takıma göre sırası değişecek şekilde randuin veya malmort.Sonra son fısıltıyı çekiyorum, ikinci def itemini alıyorum randuin ve malmorttan hangisi kaldıysa ve kara baltayı en son tamamlıyorum. Bazen daha tanksı olmam gerekirse malmort yerine daha tanksı seçeneklere başvuruyorum ve ya karşısı çok tanksa son fısıltı ve kara baltayı daha erken tamamlıyorum bunu oyunu izleyerek zaten yaparsın.

Genel build olarak: Merkür-karabalta-son fısıltı-randuin-malmort-hydra

Tabi bu benim buildim, yanlışlarım olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Tam olarak benim buildim şöyle, ilk kristal matara alıyorum ve karşıya göre hp ve mana potlarını alıyorum ( yani zorlanacağımı düşünüyorsam hp potunu daha fazla alıyorum) İlk dönüşümde karşımdaki beni çok zorlamıyorsa kara baltanın ilk malzemesini alıyorum ismini hatırlamıyorum 1337 ıp olan. Eğer zorluyorsa karşısı ad ise zırh, ap ise mr çekip sonra bu itemi alıyorum. Sonrasında merkür-hydra (herşeyden öncede hydra tamamlayabilirsin oyunu nasıl oynadığına bağlı olarak değişiyor)-rakip takıma göre sırası değişecek şekilde randuin veya malmort.Sonra son fısıltıyı çekiyorum, ikinci def itemini alıyorum randuin ve malmorttan hangisi kaldıysa ve kara baltayı en son tamamlıyorum. Bazen daha tanksı olmam gerekirse malmort yerine daha tanksı seçeneklere başvuruyorum ve ya karşısı çok tanksa son fısıltı ve kara baltayı daha erken tamamlıyorum bunu oyunu izleyerek zaten yaparsın.

Genel build olarak: Merkür-karabalta-son fısıltı-randuin-malmort-hydra

Tabi bu benim buildim, yanlışlarım olabilir :)

hocam hydra q skilli için dezavantajlı değil mi ,

bu arada bu saaatte bu kadar uzun mesajlar için çok çok teşekkür ederim.

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Hydranın alımı zaten q yu güçlendirmek amaçlı değil fakat 75 ad veriyor dolayısıyla q güçleniyor. Hydranın 2 genel amacı var bence, ilki lanede sustain ikincisi ise comboyu güçlendirmek. Combodan kastım şu, q-w-e-q-düz-hydra-düz gibi tabi tf deki durumuna göre çok değişiyor bu kombo ama ne demek istediğimi anladın. Bazı yayıncılar hydra yerine kana susamışta alıyorda zaten sen buildini zamanla değiştirirsin kendine göre. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  • Arpen agirlikli kas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydra çıkma, pantheon gibi latede düşen bi heroya o kadar ad kasılmaz builde gelince

armor pen jungle itemi - gezgin çizmesi - son fısıltı - kara balta - randuin - banshee(ap azsa ga)

çizmeyi oyun sonu defansif yapmalısın. eger eziliyorsanız takımın tanka ihtiyacı varsa tank itemlerini daha erken çıkmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

hydra çıkma, pantheon gibi latede düşen bi heroya o kadar ad kasılmaz builde gelince

armor pen jungle itemi - gezgin çizmesi - son fısıltı - kara balta - randuin - banshee(ap azsa ga)

çizmeyi oyun sonu defansif yapmalısın. eger eziliyorsanız takımın tanka ihtiyacı varsa tank itemlerini daha erken çıkmalısın.

di mi hocam pantheon late gamede gerçekten düşüyor. oyun başında q skilli çok çektiriyor karşıya ama oyun sonu pek de bir avantajı kalmıyor. late game herosu söyleyebilir misin bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

hydra çıkma, pantheon gibi latede düşen bi heroya o kadar ad kasılmaz builde gelince

di mi hocam pantheon late gamede gerçekten düşüyor. oyun başında q skilli çok çektiriyor karşıya ama oyun sonu pek de bir avantajı kalmıyor. late game herosu söyleyebilir misin bana?

Vlad (ap ama tam late herosu),irelia , gnar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

quote:

quote:

hocam gnar'ı herkes beceremiyor , ben yasuo'nun ultisini bile beceremedim gnar da küfürbaz olurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

quote:

quote:

hocam gnar'ı herkes beceremiyor , ben yasuo'nun ultisini bile beceremedim gnar da küfürbaz olurum

Ultilerle aran iyi değilse jayce al . Pratikle geliştirirsin yetnek istemiyor fazla

• kara balta, hydra, randuin, ruh gömleği, warmog, oyunun durumuna göre bot.
  • quote:

quote:

hangi rol için?
  • Yazdığım build ile zaten snowball olman gerekiyor. Pantheon ile late e kalırsan ne dizersen diz güç düşüklüğü olacaktır ama bence iyi oynayanın elinde pek hissedilmiyor özellikle e skili oyun sonu tf de oldukça işlevsel. Arkadaşların dediği gibi tank ağırlıklı kasarsan bu sefer q ve e iş yapmayacak yani sen w skilinden ibaret bir hero olacaksın. Onun yerine başka bir tank alırsın daha çok işe yararsın eğer tank kasmakta ısrarcıysan. Sen, benim dediğim build ile veya arkadaşların bahsettiği başka bir ad build ile solodaki kuleyi alır almaz öbür laneleri çökertip oyunu bitirmeye oynamalısın. Pant bence böyle bir karakter ki zaten ultisinide anca bu tarz oynanış ile kullanırsın. U yu hissettikleri an korkmaları lazım, eyvah kesin verdik tf yi gibi bir hava oluşmalı ki ad kasmazsan öyle bir hava zor oluşur.
  • quote:

quote:

quote:

hangi rol için?

farketmez hocam , support ve jung olmasın yeter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi rol için?

farketmez hocam , support ve jung olmasın yeter.

topta jax, tryndamare, fiora, chogath, kassadin

midde veigar, karthus, annie, fizz, tf, brand

adcde vayne, draven, twitch, tristina

aklıma gelenler bunlar late game herosu diyince.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.