Şimdi Ara

Pantolon nerden alıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
7
Favori
14.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dedikleriniz doğrudur hocam.Uygun fiyata 150-200 civarı alınabilecek en iyi marka nedir? Üstü oturursa yeterli 182 183 boyundayım 75 kilodayım.Paçaları zaten daralttırıyorum kendim o problem değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam skinny kesim slim fit oluyor dimi bende 1.83 falanım 75 kiloyum banada 31 32 oluyor dediklerinizi inceliyicem.

• ataince kullanıcısına yanıt
    Peki mavide garantiden değişim yapma süreci nasıl ürünü bırak 3 hafta bekleniyormu,yoksa direk mağazada ki müdür kararını verip değişim sağlanıyormu?

• ltb internet mağazası, kesimi güzel malzeme kaliteli çabuk yırtılmaz ağ kısmı, mavi/jack jones gibi değil. 3 giymeye yıkarım, rengi atmaz. online mağazada 2 adat 225 genelde, indirimde 205tl civarı, yeni hesap ile de %10-20 indirimle alsan 160-180 e alırsın iki kot 4-5 sene giyersin. mavi güzel ama çabuk yırtılıyor ağ kısmı, rengi atıyor. jack jones yıkayınca cix gürntüsü çabuk gidiyor, satan dingil çok yıkama dedi çözüm olarak. lcw güzel kesim bulursan uygun fiyata baya sağlam. siyah kotunun rengi hafif ağardı 2 sene sonra, ama ağardığında bile güzel. ki ağarmayan siyah pamuklu kot yok. çoğu marka kırmızı/bordomtrak ağarıyor hatta.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yıkayıp mağazaya götürüyorum direk değiştiriyorlar. Aldığım fiyata sayıyorlar, yeni ürün için üstünü ödüyorum. Böyle 5 tane pantolon değiştirdim.

• Mavi loft levis giyiyorum ben üçünün fiyatlarıda aynı 150-220 klasmanındaki kotlar.
    Levis>Loft=Mavi
  • zamanında yurtdışı amazondan aldığım volcom ve tommyleri giyiyorum ama artık öyle bir şansımız yok maalesef. avva mavi levis vb markaların indirimi rastladıkça almaya çalışırım. altınyıldız ve alt markalarının ürünleri de güzel.
  • Arkadaşlar avm malı çöptür. Kapitalizm kurbanı olmuşsunuz. Ben genelde dışardan MERTER ürünleri diye tabir edeceğimiz esnaflardan perakende bi kaç marka var onları alıyorum. Bunlar çakma kotlar olabilir veya kalitesin kendiniz anlayabileceğiz kotlar olabilir.. isme bakmayın. Kalıp ve kotun kalitesi önemli. Dikişleri işçiliği iyi bi kot her zaman iyidir.

• İzmir'de iseniz Kemeraltı'na girerken ilk sağ yoldaki mavi mağazasına girin.yillardir oradan alırım yarın fiyatına kotlar

• yav arkadaş ben 25-30₺ bandinda yillarce keten pantolon aldim, ptesi defacto ve lcw ye girdim 50₺ den basliyor fiyatlar gercekten zor bir durum ne olacak boyle uzerimize gomlek alamaz olduk daha da kotusu pahali diye almadigimiz gomlekler cuzdanlar simdi ates pahasi

• ataince kullanıcısına yanıt
    Anında değiştiriyorlar yani peki bu jean paça tadilatı vs görmüş olması bi sıkıntı yaratırmı? Birde garanti süresi ne kadar?

• Kota 200 vericek durumum yok valla. Lcden alirim 2 3sene gider 2 3 pantolon 1kot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 lira falan uygun,kotta fena değil bence.200 300 tl vericeğime bir kota bunlardan 3 tane 4 tane alırım daha iyi.

Pantolon nerden alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunetennım -- 20 Kasım 2019; 22:53:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Lee, Wrangler. 15 senedir başka marka giymiyorum. Bedenimi ve modelleri de bildiğim için netten ucuza denk getiriyorum ara ara.
    Ben de çok memnunun ama Türkiye dem çekiliyorlarmış. Hangi sitelerden alıyorsunuz ?

• Koton'un Michael serisi fena değil 1.81 boy 68 kiloyum ne çok bol ne de tayt gibi durmuyor dar kesimden beklediğimi veriyor fiyatı da trendyolda 75 90 arası değişiyor. Pull'dan dört sene önce 70 liraya aldığım bir pantolonu da hala giyiyorum smart slim serisinden aynı pantolonları şuan 130 liraya sattıkları için almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yaratmaz. Bilmiyorum garanti süresini ama ortalama 6 ay - 12 ay arası yırtıldığından değiştiriyorlar. 2 yılda yırtılsa garantiye götürmem zaten...

• Uzun yıllardır kot giymiyorum fakat geçmişte sayısı ni hatirlanadigim kadar çok sesitli Marka kot sattım kot kumaşı Kayseri üretimi dir genel de bildiğim kadar aynı üreticiden isimli isimsiz birçok firma ürün alır kendi çapında diker yani aynı kumaşı pazardan isimsiz 30_40 TL de alırsanız Marka olarak 300 e de bana kalırsa kesimi düzgün çok fazla kimyasal işlem görmemiş ürünü almak en iyisidir varsın mavi olmasın Levi's olmasın hatırladığım İzmir'de jondi olsun misal önemli olan kumaş kalitesi dikimi kesimi ve kimyasal maddeler ile kumaşı fazla zedelenmemis ürün olsun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden benetton'dan alıyordum ama son birkaç senede fiyatları çok artırdılar. 2016'da 230 tl olan kaz tüyü mont şu an 800-900 tl olmuş, tabi bu fiyat artışı bütün ürünlerde geçerli pantolon-tişört-gömlek vs. son zamanlarda maviden almaya başladım gerçi orda da fiyatlar 230-260 tl arası ama en azından kesimi güzel. birde ben böyle taşlamalı, yırtıklı kot filan giymem, sade düzgün kot giyerim.
  • mesut777 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den çekildiklerini bilmiyorum ama en son 5-6 ay önce boyner.com.tr'den aldım. Finansbank kartıyla 400'e 100 iade vardı. + 40tl çek vermişti ve genel bir indirimde vardı. 3 pantolon toplam 310tl gibi bir fiyata geldi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.