Şimdi Ara

Pantolon nerden alıyorsunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
7
Favori
14.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi-ltb-loft hepsi çöp oldu artık.Kumaşları ve işçilikleri iyi ama kesimleri rezalet.Çuval giysem daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynerden kampanya takip ederek 400 450 kotları yarıya alıyorum forum kadar orayla da içli dışlıyım aeropostale,bad bear lee wrangler diesel only sons gibi gibi markalar oluyor indirim değil aslında olması gereken fiyatlar
    Tekstil böyle bir şey
    Sıradaki hedefim jack wolfskin bot ayakkabı 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pamuklu eşofmanda önerebilceğiniz marka/model varmı?

• Valla soğuk suda siyah deterjanıyla ters çevirip yıkadım ve renk attı. Kullanıcı hatası diye almadılar. Yırtılanıda götürmedim yamalatıp verdim ihtiyacı olan birine.

• Koton

• quote:

Orijinalden alıntı: hooper113

Dar kısa paça olan gaylerin giydiği pantol satmayan heryerden alırım,yeterki bu gaylerin giydiği dar kısa paça olmasın.
    Al benden de okadar. Düzgün erkek işi pantolon bulamaz oldum saldım artık, uğraşmak zaman harcamak lazım en nefret ettiğim şeyde alışveriş yapmak, internetten de pantolon alınmaz öyle kaldım aylardır pantolon alacam diye.

• İnternetten nasıl kot pantolon alabiliyosunuz yav? Her seyimi netten alirim ama kota guvenemiyorum. Tam bedenini bulmak sikinti oluyo.

Bi de merak ettigim bi sey var bu sizde de oluyo mu onu sormak istiyorum. Ben mesela magazada kotu deneyip begenip aliyorum ama eve geldiğimde "ulan bunu alirken gozum nereye bakiyodu" diyorum cogu zaman. 6-7 tane kotum var ama surekli 2sini giyiyorum donusumlu olarak. Diger pantolonlar oldugu gibi duruyor. En son mesela dar paca kot aldim, ulan dedim kot dedigin buymus, gittim diger bol pacali tum kotlarimi terzide ayarlattirdim, hepsinin pacasini daralttirdim ama yine de istedigim gibi olmadi. Dolapta bos yere duruyor uzuluyorum. Bi hevesle aliyorum pantolonu sonra hic giymiyorum. Ya pacasini begenmiyorum ya beli iyi olmuyor. Bir de ne kadar kotum olursa olsun favori 1-2 tane oluyor hep onlari giyiyorum.

Bu arada ben maviyi tercih ediyorum kot konusunda. Gerci en son 1.5 sene falan once almisimdir ama yine alacak olsam maviye giderim. 2li kampanya olduğunda aliyorum genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Ucuz ve dandik kot pantalon almaktansa pahali ve kaliteli alin. 6 ay yerine 3 yil giyebilirsiniz. Levi's, Wrangler, Lee Cooper, belki Tommy Hilfiger falan. Ama ilk 3 favorim. 6 ayda bir 100tl vermek yerine 2-3 yilda bir alin 3 katini odeyin.

Edit: ltb de iyidir
    Lee Cooper eskisi gibi değil sanki. Migrosta filan 70 liraya görmüştüm geçen. Elimle baktım da mavi ve lcwden çok farklı gelmedi.

Ben düşük bütçede colins öneririm. Orta bütçe içinse levi's, wrangler veya lee. Üst segment bir kotum hiç olmadıği için birşey diyemem. Pek sık kot alan birisi değilim. 5 sene önce aldığım bir tane levis 511 var onu giyiyorum genelde. Hala ilk günkü gibi. Tabi işin sırrı kotu çok fazla yıkamamak ve dönüşümlü giymekte. Levi's ceosu da yıkamayın demişti zaten.

ABC Newsyoutube
    Levi's CEO Says Don't Wash Your Denim
    https://www.youtube.com/watch?v=MQXyvMSyEos

• Önceden hep marka olsun kaliteli olsun diye mavi vs alıyordum baktım nereden alırsan al hep aynı. Artık mahallede kotçu hasandan alıyorum Hasan abi memnun ben memnun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazardan.

• koton web knka
  • Mavinin siyah pantolonları dan uzak durun

Jack jones colins Jean olarak iyidir

Normal pantolon ararsanız Altınyıldız 360 serisi cidden çok kalitelidir

• Pantolon almam gerekirse loft Ricardo alıyorum başkası istediğim gibi olmuyor hatta loft içinde de başka modeller istediğim gibi olmuyor aynı pantolonun farklı rengini alıyorum gerekirse .

• O eski kotlar artık yok maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Lee Cooper eskisi gibi değil sanki. Migrosta filan 70 liraya görmüştüm geçen. Elimle baktım da mavi ve lcwden çok farklı gelmedi.

Ben düşük bütçede colins öneririm. Orta bütçe içinse levi's, wrangler veya lee. Üst segment bir kotum hiç olmadıği için birşey diyemem. Pek sık kot alan birisi değilim. 5 sene önce aldığım bir tane levis 511 var onu giyiyorum genelde. Hala ilk günkü gibi. Tabi işin sırrı kotu çok fazla yıkamamak ve dönüşümlü giymekte. Levi's ceosu da yıkamayın demişti zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=MQXyvMSyEos

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ben de donusumlu. Her gun giyilip her hafta sonu yikanan her sey mahvolur zaten. Ama Lee Cooper'in kalitesinde dusus gormek uzucu eskiden cok iyiydi.

Yalniz arkadasa bir sey daha diyeyim internetten pantalon almak tinder'dan evlenecek kisi secmek gibi bir sey Kesinlikle gidip gorulup denenip alinmasi gerekiyor.

• Moda yapacagiz diye iyice bokunu cikardilar. Daracik tayt gibi pantolonlar kisa sort gbi pantolonlar. Bi tasarimcilar ipne oldugu surece adam gibi pantolon bulamayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 21 Kasım 2019; 7:46:2 >
  • zara tek geçerim
  • Ben mağazadan deneyip alıyorum. İnternetten kot almak benim için sıkıntı. Kesimler birbirini tutmadığından belli bir ölçüde alamıyorum. Değişimle uğraşmak da zahmetli geliyor.

• inditex gruptan alıyorum. Slim fit kesim olarak en iyisi bunlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kunetennım

Dedikleriniz doğrudur hocam.Uygun fiyata 150-200 civarı alınabilecek en iyi marka nedir? Üstü oturursa yeterli 182 183 boyundayım 75 kilodayım.Paçaları zaten daralttırıyorum kendim o problem değil.
    32/32 beden her pantolon size olur.

Boy ve kilonuz tam ideal gibi.

Marka olarak ltb, loft, colins tavsiye ederim.

Levi's, bershka vb. Markalardan uygun bulursanız alın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.