Şimdi Ara

Pantolon nerden alıyorsunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
7
Favori
14.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avcılar pazar pazarından 20-30TL ye ufak tefek defolu (defosu onarılmış) kotlardan alıyorum.

Zaten 300-500 kaada satılan vitrin kotlarının da moda sebebi ile it dalamıştan farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

slim fit zaradan 32-42 giyiyorum .skınny jeande aynı beden uygun olurmu sizce.

Alıntıları Göster
    Biri bel birisi boydur zaten ama her ürünün kesimi farklı olur.Büyük çoğunluğu olur ama dar gelenler de olur illaki tek tük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Eğer satın alırken mavi kartını kullandıysan faturaya ihtiyaç kalmıyor. Belki bankadan slip'i istersen ona da sorun çıkarmayabilirler.

• satılan kotlar içinde kaliteli arıyorsan kötünün iyisine denk gelirsin. büyük markaların kotları bile çok kaliteli değil. şahsen ben genelde mavi ya da ltb'den alıyorum.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Levi's olarak 512 slim modellerini deneyin. Mavi olarak jake slim, Mustang oregon tareped, Koton brad normal. Wrangler texas, Lee Cooper jagger ve ricky modellerine bakabilirsiniz. Ayrıca online olarak alacağınız bir ürünü mağazada var ise deneyip öyle alın. Yoksa uğraşması epey sıkıcı oluyor
    Değişime gönderirsin sonra gelir fakat yine içine dinmez. Bu sefer de iade ile uğraş. Ben ayrıca aldığım jeani evde 30 dk ila 1 saat arası üzerimde giyer denerim. Kimisi zaten bu süreçte ne kadar esnediğini belli edebiliyor. Mesela Mavi jeanlerde esneme bana biraz fazla gibi geldi. Her şey deneme yanılma yöntemi ile oluşuyor.

Ayrıca, neredeyse diz yapmayan jeane denk gelmedim. Sadece kimisi kısa sürede ve kimisi de uzun süreçte diz yapıyor. İnternetten diz yapan jean nasıl düzeltilir vs araması yaparak geçici de olsa sorun çözülüyor. Her yıkamadan sonra tersine çevirip yandan ve düz şekilde ütüleme yapmak lazım.

Konuya da bakacak olur isek herkeste bir jean alma problemi varmış. Maalesef artan fiyatlar ve düşen kalitenin sonuçları olsa gerek. Bir de şu saçma sapan skinny modellerin yaygınlaşması da etki ediyor. Ha çok zayıf birisindir gider skinny bölümünden üzerine yapışmayacak bir jean alırsın. Fakat normal ve kilosu olan birisi neden gidip üstüne yapışkan gibi yapışan bir şey alır giyer çözemedim. Bir de kısa kaca alanlar var. Zevk meselesidir diyeceğim ama hiç hoş bir görüntü de oluşmuyor ki kardeşim.

Edit: Ayrıca, beğendiğiniz bir ürün dar vs geliyor ise bir beden büyüğünü deneyin. Mesela slim fit ve ya skinny bölümünde bir jean hoşunuza gitmiştir ama dar olduğu için istemezsiniz. Bazı modellerde bir iki beden büyükleri normal bir jean gibi durabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 21 Kasım 2019; 15:39:45 >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın usta adam 100 kilo inatla dar giyiyor ya görüntü kirliliği resmen.ben 182-183 boya sahip 75 kiloyum bacaklarım uzun aşırı kalın da değil ben bol giyersem çuval giymiş gibi hissediyorum.Tercihim dar kesim dar paçadır her zaman.Varmı peki dar kesim için güzel bir öneriniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.catch.com.tr/

ben burdan alıyorum gayet güzel
  • kunetennım K kullanıcısına yanıt
    Burada iyi bir konuya değinmişsiniz. Her insanın vücut ölçüleri malum aynı olmaz. Kimisi spor ile uğraşıyor kimisi uğraşmıyor. Aynı iki kiloda olan kişilere aynı üründen iki farklı beden olabilir.

Yukarıda yazdığım modellerden deneyebilirsiniz. Ben de sizle hemen hemen aynı kilo ve boy ölçüsüne sahibim. Mavi jake slim leg modelleri biraz fazla esneme yapması dışında benim bayağı hoşuma gitti. Ayrıca Bu Mavi'nin jean ürünleri biraz daha rahat kesim. Mesela Mavi'deki skinny ürün ile Koton'daki aynı olmayabilir. Mavi olan daha straight bir kesim gibi durabiliyor. Daha rahat sıkmayan hafif bol. Bu yönü güzel. Çünkü ürün üzerinize daha iyi oturuyor. Ayrıca Mavi'nin yurt dışı modellerine bakarsanız genelde jake slim leg modelleri vardır. Bu modeller daha çok tercih ediliyor.

Fiyat sıkıntı değil ve ya indirim denk getiririm derseniz Diesel safado straight stretch modelleri olabilir. Bir ara 320 TL'ye denk getirdim ama almak istemedim. Jean çok iyiydi fakat o fiyatlara çıkmak istemiyorum. Ben Levi's 512 slimi de indirimde 185 TL'ye almıştım. Wrangler texas modelini de öyle. Yoksa almazdım. 200 TL'yi geçti mi alasım gelmiyor. Belki çok iyi ise ve 10-20 TL fazla ise anca yoksa almam.

Pantolon nerden alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 21 Kasım 2019; 17:52:16 >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Boyner uygulamasından hocam ama sürekli takip ediyorum ben 6 ay bekliyorum gerekirse böylece 400 olan pantolu 120 150 gibi rakamlara 200 lük olanları da 80 90 bandına almak mümkün acele etmek gerekiyor bedeni tükeniyor yoksa :D
    Morhipo boynerin alt grubu ve birçok marka içerdiğinden çöplük gibi orayı selektif parfüm alışverişimde kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Biri bel birisi boydur zaten ama her ürünün kesimi farklı olur.Büyük çoğunluğu olur ama dar gelenler de olur illaki tek tük

Alıntıları Göster
    teşekkürler.rakamın biri ev yazıyor avrupa için gecerli olanmış.diğeri başka ülkeler için gecerli olan beden oluyormuş.uyar galiba.
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Pantolonun eskidiğine ve artık giyilemeyecek durumda olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Kriterlerinizi yazar mısınız?

• Diz yapıyor mu peki? Ben maviden 160 liraya pantolon aldım diz kısımları esnedi 7 aydır giyiyorum ve sadece 2 defa yıkandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 22 Kasım 2019; 17:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereNN7

Pantolonun eskidiğine ve artık giyilemeyecek durumda olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Kriterlerinizi yazar mısınız?
    diz ve bacak arası beyazlaşıyor. zaten beyazlaşmış yer yıpranmış yerdir kullandıkça sökülür..
    Diz kısmı bollaşırsa ne yapmalı peki maviden 160liraya aldım 7 ayda bollaştı 2 defa yıkadım daha

• quote:

Diz kısmı bollaşırsa ne yapmalı peki maviden 160liraya aldım 7 ayda bollaştı 2 defa yıkadım daha
    mavinin ürünleri pahalı ve kalitesiz. sadece pantolon degil gömlek tshirt sweat vs cidden pahalı ve kalitesiz ürünleri. yapacak bir şey yok bir daha almayacan
    Peki hangi markaları tavsiye edersiniz? 200 liraya kadar siyah renk. Bir de kot pantolon alınca terziye götürmek şart mı ben pek anlamıyorum ayağımda nasıl durmalı nasıl olursa daha hoş gözükür vs diye boyum 176 şimdiye kadar giydiklerimin paçaları yerde gezen de olmadı hiç

• quote:

Peki hangi markaları tavsiye edersiniz? 200 liraya kadar siyah renk. Bir de kot pantolon alınca terziye götürmek şart mı ben pek anlamıyorum ayağımda nasıl durmalı nasıl olursa daha hoş gözükür vs diye boyum 176 şimdiye kadar giydiklerimin paçaları yerde gezen de olmadı hiç
    jack jones ürünlerine bakabilirsin. çok fazla çeşit var sen kendine neyi yakıştırıyorsun sende ne rahat oluyor bunu senin bilmen lazım.. youtubeda falan muhakkak videolar vardır jean alırken dikkat edilmesi gereken şeyler vs..

benim terziyle işim olmaz pantolonu giydiğimde nasıl durduğuna bakalım bol sevmem ama tayt gibi de yapışmasın, oturup çömelip rahatlığına bakarım.. genel olarak böyle yani. paçası fazla önemli değl uzun gelirse bi terzilik işi var benim bacak boyum uzun olduğu için bi sıkıntı yaşamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İzmitte boyner dışında jack and jones satan bi yer yok sanırım, loft ve ltb jeansler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Mavi'de outlet pantolon denerken aynı bedenlerden biri uzun biri kısa geliyordu. İnternetten herşeyi alırım da pantolon alamam gibime geliyor.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun kardeş dün falan baktım öyle sepete ekledim sadece almaya yemiyor.Olucak mı,fotoğraftaki gibi mi,olmazsa iadesi falan zor geliyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.