Şimdi Ara

Panzerim için son yorumlar pls(yardımınız şart!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi k8n diamond un kırpılmış hali(wfi ve bluetooth olmayan modeli) msi k8n platinum un performansı çok ii fakat overclock konusunda çok uğraştırıyormuş... bu yüzden tercih etmedim.. umarım dfi yüzümü kara çıkarmaz.. sürücü desteği açısından korkum olsada birçok performans manyağı dfi ı seçmiş...

--------işte benim PaNZeRiM----
    dfi d serisi anakart 185+kdv gibi bişe
    venice 3200+ eğer ii bi kodlusu elime geçerse..(default voltajda 2800mhz' e çıkıyo)
    msi nx6600 diamond 170$+kdv veya msi nx6600gt 200$+kdv
    twinmos 1a4t ddr400@480(3.2volt 2 2 2 5) nerden bulacağımı bilmiyorum ama ii bişeye benziyo.(sanırım bu gigatejte mevcut.. hernekadar adata500 hayallerimi süslesede onu bulamadığım için twinmosla idare edecem)
    120 veya 160 gb ncq destekli segate hdd 102$ +kdv belkide 80gb HITACHI SATAII NCQ olabilir..
    mitsumi fdd 7$+kdv
    aopen kasa 400w lık(aopen b28 modeli.. zaten bu 400lük 500 lükleri filan napıyolarsa)
    klavye+mause 25+kdv
    şu hali 978$+kdv
    toplam:1154 dolar

kaynak gigatek

belki 2+1 bası güçlü bi hoparlör( pahalı oldu cdrom ve hoparlör almayı düşünmüyorum :P )

yapacağım olası oc cpu için 2400 ile 2600.... ve herzaman bu değerlerde çalıştırmayacağım.. sadece vide encode edeceğim zaman oc yapacağım yoksa gerekmez.. yanlış düşünüyosam düzeltin pls..

yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler

• düşüncen güzel
    hoparlör olarak sana philips mms430 öneririm
  • makıne fena degıl yalnız gigatek dagıl bır cok yerde 1a4t ram yok malesef
    bulman cok zor bırde zaten dif twinmos ramlerle pek uyunlu degıl zaten fazla overclcok manyagı degılsen dfi nin asırı fazla ayarları canından bezdırebılır bu yuzden sana ankart olarak kesınlıkle asus sli-deluxe tavsiye ederim ekran kartı olarak ta msi 6600gt onerırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.