Şimdi Ara

Papağan Almak İstiyorum!! Yardımm...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ey dostlar ben forever alone takılan bi insan olmaktayım. Diyorumki şöyle bi papağan alayım,o bana alışsın ben ona alışayım,oturalım iki laflayalım,sigara filan derken ben Sultan Papağanı düşünüyorum lakin bu sultan arkadaş nekadar sürede konuşur,çabuk alışırmı,saldırganmıdır,aaylık masrafı nekadardır ? Bir sürü soru var aklımda. Alayım bağlanalım derken masrafından,saldırganlığından bıktırmasın beni :D

• Sultanlar eğitimi kolay hayvanlardır . Saldırgan fln değillerdir yani gerçi birazda sizin eğitimine kalmış , fiyatları petshoplara göre değişir . Bende sultan besliyorum tavsiye ederim
  • Dostum çok saolda ben videolarını izledim sultanın konuşması anlaşılmıyor sanki ama jakonunkiler çok iyi. Şuan jako düşünüyorum :) 250 lirayı gözden çıkardım daha fazlada vermem
  • Dostum o fiyata Jako biraz zor bulursun hatta bulamazsın en az 400 500 tl yi gözden cıkarmalısın
  • eğitimsiz yavrular ucuzmuş ya baktım fiyatlara . birde lori ler var dostum çok güzel hayvanlar ya çok konuşamıyolar ama muhtesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krky14

eğitimsiz yavrular ucuzmuş ya baktım fiyatlara . birde lori ler var dostum çok güzel hayvanlar ya çok konuşamıyolar ama muhtesem

eğitimsizleri ucuz ama biraz zor eğitirsin hatta eğitemessin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

quote:

eğitimsiz yavrular ucuzmuş ya baktım fiyatlara . birde lori ler var dostum çok güzel hayvanlar ya çok konuşamıyolar ama muhtesem

eğitimsizleri ucuz ama biraz zor eğitirsin hatta eğitemessin..

dostum eger egitimli ve büyük alırsamda yer ve aile değişikliğinden dolayı hayvanların psikolojileri bozuluyolar tüylerini yoluyolar kıyamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 ay önce Eminönü'ndeki kuşçulardan bir sultan papağanı aldım . Çok şeker hayvanlar. O yüzündeki turuncu yuvarlak şey sanki hayvanı gülüyor gibi gösteriyor. Alıştırmak çok zor bunları (( tamamen bana göre kişisel fikrim.. başkalarıı alıştırabilir.. ) Beni görünce kaçacak yer arayıp duruyor kafeste. Birde kafasının üstündeki ibik çok hoş. Şaşırdığı vakit tamamen dikleştirir. Kızdığı vakit ise tamamen indirir o ibiği
  • cennet yada sevda papağanıda düşünebilirsin

*çok keyifli yaramaz çocuk gibi meraklı hayvanlardır
    *büyük kuşlara göre bakımları kolaydır
    *bir çoğunda ısırma ve kemirme huyu vardır koltuk kenarları kablolar kısaca ne varsa kemirebilir
    *cok ötmez ama cırtlak bir sesi vardır bazen rahatsız edebilir
    *yavru almadığın sürece kendine alıştırman çok zordur ama alışıncada peşinden ayrılmaz
  • Cennet veya sevda papağanı alıştırman zor,konuşması heleki inanılmaz zor...
    sultanın eğitimi kolay konuşması kolay fakat fazla kelime ezberlemez fiyatları 75 den başlar öylece yükselir.
    jako cok asil bi papağandır.PApağan die alabileceğin bir kuştur.keli hafızası yüksek ve ses tonu takliti çok güzel yapar.Eğitebilirsen tabiki :D
    Yabanileri 400 den başlar XXX bin liralara kadar çıkar...
    paran varsa jako al hiç düşünme yoksa sultan idealdir. işini görür:D

Fiyat araştırması için örnek : Papağan fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFelix

Cennet veya sevda papağanı alıştırman zor,konuşması heleki inanılmaz zor...
    sultanın eğitimi kolay konuşması kolay fakat fazla kelime ezberlemez fiyatları 75 den başlar öylece yükselir.
    jako cok asil bi papağandır.PApağan die alabileceğin bir kuştur.keli hafızası yüksek ve ses tonu takliti çok güzel yapar.Eğitebilirsen tabiki :D

dostum ara papağanı 4 tl den bahsediyor ben fiyatları anlamadım :D ucuz jakolar var yaa internette 250 liraya görmüştüm

• Herkese çok teşekkür ederim ama jako istiyorum bana konuşsun ya papağan dediğin şakı şakır konuşur diye düşünüyorum :D
  • quote:

quote:

dostum ara papağanı 4 tl den bahsediyor ben fiyatları anlamadım :D ucuz jakolar var yaa internette 250 liraya görmüştüm

4000 bin dir o :) imkansız bişey:) yanlış yazılmıştır mutlaka ufak hatalar olabilir mazur görmek lazım:D

• bu arada o 250 tl olan jako dedikleri de imkansız gibi bişi timple dir o jakonun bi benzeri ama jako değil.
    jako dan boy olarak kısa ve biraz farklı ama anlamayan bi insana jako die kaptırıyorlar dikkat etmek lazım.
  • quote:

bu arada o 250 tl olan jako dedikleri de imkansız gibi bişi timple dir o jakonun bi benzeri ama jako değil.
    jako dan boy olarak kısa ve biraz farklı ama anlamayan bi insana jako die kaptırıyorlar dikkat etmek lazım.

peki jako gibi konuşuyormu konuşuyor ise sorun yok dostum :D
  • quote:

quote:

quote:

4000 bin dir o :) imkansız bişey:) yanlış yazılmıştır mutlaka ufak hatalar olabilir mazur görmek lazım:D

aynen ben bişey anlamadım fiyat sisteminden .D

• diğer ucuz papağanlara oranla çok iyi konuşuyor ve en önemlisi cennet sultan gibi ömürleri kısa değil ortalama yanlış hatırlamıyorsam bi jako 70 yıl yaşayabiliyor.onun içinde çok güzel şeyler öğrenebiliyor:) torunlarına kadar kalır :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.