Bildirim
PAPAĞAN İLANI GİRMEYEN PİŞMAN OLUR! :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İlan eski ve efsane
Sahibinden de kuş alım-satım ilanları neden kalktı ?
Şuan da sanırım satış olarka yok sahiplendirme başlığı altında 2-3 tane var -
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
İlan eski ve efsane
Şuan da sanırım satış olarka yok sahiplendirme başlığı altında 2-3 tane var
Valla bilemiyorum, bakamayacak insanların almasından ya da şikayetlerden olabilir. -
kaç yıllık bu :Dquote:
Orijinalden alıntı: _Delta_quote:
İlan eski ve efsane
Şuan da sanırım satış olarka yok sahiplendirme başlığı altında 2-3 tane var
Valla bilemiyorum, bakamayacak insanların almasından ya da şikayetlerden olabilir.
Alıntıları Göster
-
ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
kaç yıllık bu :D
Alıntıları Göster
-
gördüğüm çok iyi oldu petshoplara para saçmak yerine sahipsiz hayvanları sahiplenmek çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: Parakeet
ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
gördüğüm çok iyi oldu petshoplara para saçmak yerine sahipsiz hayvanları sahiplenmek çok iyi
Pek sanmıyorum ücretsiz vericeklerini vardır bir yamuk jako papağanı 500 tlden baslıyor -
yok hocam baktım biraz şu hayvan barınaklarının ilanları var bakırköy,kadıköyde bahçeli bi yerde otursaydım düşünmezdim bilequote:
Orijinalden alıntı: @Majestyquote:
gördüğüm çok iyi oldu petshoplara para saçmak yerine sahipsiz hayvanları sahiplenmek çok iyi
Pek sanmıyorum ücretsiz vericeklerini vardır bir yamuk jako papağanı 500 tlden baslıyor
Alıntıları Göster
-
quote:
yok hocam baktım biraz şu hayvan barınaklarının ilanları var bakırköy,kadıköyde bahçeli bi yerde otursaydım düşünmezdim bile
Papağan diyoruz köpek ,kedi değil -
efsane bu konu ya geçen senede görmüştüm artık adamı nasıl deli ettiyse papağanquote:
yok hocam baktım biraz şu hayvan barınaklarının ilanları var bakırköy,kadıköyde bahçeli bi yerde otursaydım düşünmezdim bile
Papağan diyoruz köpek ,kedi değil
Alıntıları Göster
-
internetin hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Shadow-YB
efsane bu konu ya geçen senede görmüştüm artık adamı nasıl deli ettiyse papağan
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
papağanı kast eden sensin değilmi? yukardaki mesajlarımda ben kedi ve köpeği kast ettim zatne konudaki ilanın fake olduğunu anlamayacak insan yoktur heralde
-
quote:
quote:
quote:
papağanı kast eden sensin değilmi? yukardaki mesajlarımda ben kedi ve köpeği kast ettim zatne konudaki ilanın fake olduğunu anlamayacak insan yoktur heralde
2 papağan 2 muhabbet besliyorum bahçeli evle ne alakası var kuşun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
internetin hayırlı olsun
magara nasildi anlat bize -
quote:
Orijinalden alıntı: ZAGROSs
quote:
internetin hayırlı olsun
magara nasildi anlat bize
İlanın tarihine bakmaktansa, verilip verilmemesindense içeriğine bakıp gülüp geçmek bu kadar mı zor? Nedir bu hata arama / düzeltme merakı? -
daha önce 1654865454564 kez verildiquote:
Orijinalden alıntı: _Delta_quote:
Orijinalden alıntı: ZAGROSs
quote:
internetin hayırlı olsun
magara nasildi anlat bize
İlanın tarihine bakmaktansa, verilip verilmemesindense içeriğine bakıp gülüp geçmek bu kadar mı zor? Nedir bu hata arama / düzeltme merakı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetavcı -- 5 Aralık 2010; 0:27:12 >
-
Evde artık kuş vs. beslemiyorum. Balkona gelenler yetiyorquote:
Orijinalden alıntı: mehmetavcı
daha önce 1654865454564 kez verildi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ISIS
Evde artık kuş vs. beslemiyorum. Balkona gelenler yetiyor
Elden yem yiyen serçe
Böyle bir resim çeken 10 kişiden birisiniz blki geriye kalan 9 kişi de yaşamıyordur belki yaşamadılar da hiç
helal
-
O zaman açtığım konuya bir gözat, belki ilgini çeker :quote:
Orijinalden alıntı: ISIS
Evde artık kuş vs. beslemiyorum. Balkona gelenler yetiyor
Elden yem yiyen serçe
Böyle bir resim çeken 10 kişiden birisiniz blki geriye kalan 9 kişi de yaşamıyordur belki yaşamadılar da hiç
helal
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_8940870/mpage_1/f_/key_konuklar//tm.htm#8940870
Benzer içerikler
- aseton lekesi nasıl çıkar
- malibu neyle içilir
- e ile başlayan meyve
- ne mutlu türküm diyene ingilizce
- rakı donar mı
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X