Şimdi Ara

Psikoloğum sana kendinden başkası çirkin demiyor diyor buradaki yorumları okutmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tipsiz olduğum için antidepresana başladım ve terapi alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikoloğun haklı. Burada gelip çirkin miyim diye konu açıyosun ondan. Dışarıda kimse sana aa şuna bak ne çirkin diye bunu düşünmüyor oturup

• 2 sene önce okulun yanındaki starbucksta otururken karşımda 2 kız vardı bana doğru baktıklarını yakaladım birinin çok benziyo dediğini duydum

• İşe yarıyor mu hocam bende çirkinim günlerim berbat geçiyo

• piskolok yalan söylemis

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

2 sene önce okulun yanındaki starbucksta otururken karşımda 2 kız vardı bana doğru baktıklarını yakaladım birinin çok benziyo dediğini duydum

Birine benzetmiş işte, neden bunu söyledin simdi anlamadim. Hatta birine benzetmisse yakin bile hissetmistir

• Daha çok romantik konular için söyledi psikolog bunu yani tipin kötü değil demek istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 14 Ocak 2021; 16:33:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Daha çok romantik konular için söyledi psikolog bunu yani tipin kötü değil demek istedi

herhangi bi kızın dudaklarına yapışıp sonra da sana asansor yaparken tipinin kotu olduğunu dusunecegini sanmıyorum. Nasil tipler gordum ben beraber. Ve sen de cakarken bunu düşünmeyeceksin emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

herhangi bi kızın dudaklarına yapışıp sonra da sana asansor yaparken tipinin kotu olduğunu dusunecegini sanmıyorum. Nasil tipler gordum ben beraber. Ve sen de cakarken bunu düşünmeyeceksin emin ol

Alıntıları Göster

Hiçbi kız beni kabul etmedi eden de tipsizsin diyodu durup dururken

• okut ama psikoloğa fazla yaklaşmadan okut adamın veya kadının dünyasını karartma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

okut ama psikoloğa fazla yaklaşmadan okut adamın veya kadının dünyasını karartma.

Ney

• Bazen dışarda gördüğüm güzel kızların halüsinasyonlarını görüyorum evde

• quote:

Hiçbi kız beni kabul etmedi eden de tipsizsin diyodu durup dururken

Alıntıları Göster

Seni kabul edecek çok fazla kız var emin ol. Görmüyor musun tipleri? Kızın biri bir şeyleri yediremedi ya da kendi ozguvensiz diye sana tipsiz dedi diye bunu mu taktın kafaya. Ezik isanlar başkalarını da aşağıya çekmeye çalışıyor

• Hocam kız çok güzeldi ve evinin önünde bankta oynaşırken yüzümle oynarken demişti sen aslında çok çirkinsin diye

• quote:

Hocam kız çok güzeldi ve evinin önünde bankta oynaşırken yüzümle oynarken demişti sen aslında çok çirkinsin diye

Hocam kız yüzünle oynaşıyor sen ne diyorsun. Çirkinsin diye denenmiş onu da tatlılık falan yapmış. Erkek adamsın kız gibi girdiğin triplere bak. Beğenmeyen de beğenmesin ne takiyosun. Tipin iyi senin ve çok fazla kız var seninle olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 14 Ocak 2021; 18:1:32 >
  • psikologluk kdr boş iş yok, bi halta yaradıkları var mı ben görmedim henüz

konuş konuş para ver enayi gibi ve bazıları gerçekte çözebileceği halde hiçbir zaman problemlerinizi çözmüyor daha çok gelin daha çok para bayılın diye yada erteliyor seansları uzatıyor bilerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 14 Ocak 2021; 19:59:41 >
  • quote:

Hocam kız çok güzeldi ve evinin önünde bankta oynaşırken yüzümle oynarken demişti sen aslında çok çirkinsin diye

kızı gördüm, 5/10 bile etmez inanmayın. buna bi kız göz kırpsa 9/10 diyor zaten

• Belkide kendini pohpohlatmayı seviyorsundur ha..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.