Bu sabah her pazartesi sabahı olduğu gibi dolmuş olmadığı için işyerine dedemin arabasıyla gidecektim.Arabaya bindim ve benzinin olmadığını gördüm.Yol üzerinde ki bir benzin istasyonuna girip benzin almaya karar verdim ama tüm pompalar doluydu ve arabada biraz bekledim.Beklerken bu olay oldu: Telefonum çaldı ve arayan kişi işyerinden bir kadın çalışan.Beni de alır mısın dedi.Ben de yakıt sırasında olduğumu biraz geç kalacağımı (çünkü 20 dklık yolum vardı daha) yürüyerek işyerine gitmesini söyledim.Sabah sabah gidemem ya yakıt almadan gelsen dedi.Bunun evi ile işyeri arasında en fazla 2 km mesafe var ve hava da çok güzel.Gayet yürüyebilir.Ben bunları söylerken şakayla karışık ya ben geçen 5 km yürüyerek işyerine gittim deyince biraz sert ve yüksek bir sesle; Ama sen erkeksin sen yürüyebilirsin hava da soğuk tamam neyse tamam hadi görüşürüz deyip telefonu kapattı.Hava soğuk evet ama 14 derece falan. Şaşırdım.Benzin alıp işyerine gittiğimde çoktan dedikodumu yapıyordu ofisteki çalışanlara.Ben de işkur üzerinden giriş yaptığımdan pek sesimi çıkarmadan yerime geçtim.Başladı yüksek sesle hiç değerimiz de yokmuş falan demeye. 2 saat oldu hala bıdır bıdır konuşuyor. Kimsye anlatamadım buraya yazıp rahatlamak istedim.Saygılarımı sunuyorum. Not:Hoşlanma gibi şeyler yok ortada.Kadın 41-42 yaşlarında evli ve çocuğu var.Kocası da kamuda memur.Kadın her erkeğe böyle yapıyıor.Hatta yeni fark ettim yanındaki masalarda hiç erkek yok hep kadın var.Yani bu kadının erkeklerle bir sorunu var.Köle gibi kullanmak istiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumyr -- 1 Şubat 2021; 15:55:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım
-
-
Okurken sinir olup ekranı yumrukladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu kadınlardaki eziklik duygusunu anlamıyorum. Hem feminist kesilip eşitlik istiyorlar hem de işlerine gelmeyince de "ama sen erkeksinnn erkek yani .s" triplerine giriyorlar.
Kendilerini biraz adam yerine koysalar bir çok işi kendileri halledebilirler. Ama yok illa mağdur edebiyatı yapmaları lazım.
Şu hayatta da bence erkek olmak kadın olmaktan daha zor. Ota moka göğüs germen lazım her meseleyle ilgilenmen lazım. Mazallah ilgilenmezsen olmaz. Erkeksin çünkü sen. Karı değilsin di mi?
Annem sırf asosyal olduğum için bana bunun imasında bulunmuştu.
Ama kızlar öyle mi? Çevrenin ondan hiçbir beklentisi yok. Sorumluluk yok bir şey yok. Zorluklarla falan uğraşmak zorunda değil çünkü kızlar 2 eliyle bir işi beceremeyen ilkel varlıklar zaten di mi? Erkek varken neden zahmete girsin kadın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 1 Şubat 2021; 10:19:29 >
-
Kadın sana yürümüş sen anlamamışın. Ben olsam akşamına pompacıya götürmüştüm peeeeh -
Her türlü ortamda kadın çalışan çok sıkıntı. Arkanızdan iş çevirmeleri olası. O yüzden muhatap olmamaya bakın. Olduysanız da ters gitmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: MANGUTAY
Kadın sana yürümüş sen anlamamışın. Ben olsam akşamına pompacıya götürmüştüm peeeehKadın evli ve bu şekilde düşünmediğini biliyorum.Amacı sadece kendi işini gördürmek.Ofiste biraz ağırlığı var.Ben ondan daha az maaş alıyorum ve aynı işi yapıyoruz.Ayrıca ben 6 ay işkurdan girdim. Mayıs gibi de kapı dışı edecekler.
Bak aynı işi yapmamıza rağmen saha işlerine sürekli erkekler gidiyor.Kadın çalışanlar sadece bilgisayar başında akşama kadar oturuyorlar.
Ve dedikleri ise ama sen erkeksin.
Ne yapayım cepte para yok buradan aldığım 3 kuruşla da anca yetiriyorum.Eskiden kalma borçlarım var ve çalışmak zorundayım.
İşyerinde bu ayrımcılığı başka yerlere yazsam kadın düşmanı derler bana.Ama asıl çalıştığım kadın çalışanlar bizlere düşmanlık ediyor.Bizler de susuyoruz.
Ekmek parası kazanmak gerçekten çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrumyrKadın evli ve bu şekilde düşünmediğini biliyorum.Amacı sadece kendi işini gördürmek.Ofiste biraz ağırlığı var.Ben ondan daha az maaş alıyorum ve aynı işi yapıyoruz.Ayrıca ben 6 ay işkurdan girdim. Mayıs gibi de kapı dışı edecekler.
Bak aynı işi yapmamıza rağmen saha işlerine sürekli erkekler gidiyor.Kadın çalışanlar sadece bilgisayar başında akşama kadar oturuyorlar.
Ne yapayım cepte para yok buradan aldığım 3 kuruşla da anca yetiriyorum.Eskiden kalma borçlarım var ve çalışmak zorundayım.
İşyerinde bu ayrımcılığı başka yerlere yazsam kadın düşmanı derler bana.Ama asıl çalıştığım kadın çalışanlar bizlere düşmanlık ediyor.Bizler de susuyoruz.
Alıntıları GösterKardeşim evli diye sana yürümediğini göstermezki bu belki senden hoşlandı ve samimiyet kurmak için almanı istedi
-
Hocam evli olması bir şeyi değiştirmez. Kocası dururken seni araması zaten fiyasko. Eşinin arabasının olmadığını düşünmüyorum.Çalıştığın yer nasıl bir yer bilmiyorum ama şöyle sigara içmek için çıkılan manzarası hoş bir yangın merdiveni varsa bir şey konuşabilir miyiz de götür. Tenhada yapış dudaklarına. Hımfıhımpuhımıf diye. Mesele çözülecektir.quote:
Orijinalden alıntı: DrumyrKadın evli ve bu şekilde düşünmediğini biliyorum.Amacı sadece kendi işini gördürmek.Ofiste biraz ağırlığı var.Ben ondan daha az maaş alıyorum ve aynı işi yapıyoruz.Ayrıca ben 6 ay işkurdan girdim. Mayıs gibi de kapı dışı edecekler.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Kardeşim evli diye sana yürümediğini göstermezki bu belki senden hoşlandı ve samimiyet kurmak için almanı istedi
Alıntıları Gösterİsterse aşkından kül olsun.Benim o taraklarda artık işim olmaz.Karı kız işleri beni zaten aylarca bunalıma soktu.Yıprandım ve dünya borca girdim.
Ayrıca hoşlansa sadece bana oynar.Ama şirketteki her erkeğe böyle davranıyor.
Biraz önce birine alt kata inip fotokobilerimi de alır mısın valla çok işim var ve başından ayrılamıyorum dedi.Adam da itaat etti.
Amacı dediğim gibi kendi işini başkasına yaptırmak.Hayır dendiğinde ise seni 1 numaralı düşman ilan ediyor.
Diğer kadınlar da aynı.Oturdukları yerden asla kalkmazlar.
Ofis zemini botlardan dolayı çamurlanıyor ve kim yaptıysa silmeli şirket kuralı.Ben temizledim ve oturdum.Benden sonra gelen kadın zemini leş gibi yaptı ve arkasından gelen erkek çalışana elin değmişken buraları da siliver dedi.
Yani ortada hoşlanma falan yok.Ha bunlar ufak şeyler ama akşam mesaisi olduğunda bu ufak şeylerden destek alıp amaaan hadi siz kalın biz daha eve gidip yemek yapacağız falan demeye başlıyorlar.Sürekli olarak kaytarma söz konusu.
-
Hocam kadinin yaşı ve iş yerindeki mevkisini söyleyebilir misiniz? Mesela size emir verebipme gibi bir imkana sahip mi? Peki sizden yaşca büyük mü bu bilgileri de yazar mısınız -
Ohooo hocam bunlardan sürü sürü var hayatta. Bende size bir anımı anlatayım. Birgun acil bir şekilde sağlık raporu almam gerekti. Kan işi vs derken sabah gittim ikindi çıktım o zamana kadar hiçbir şey yemedim içmedim. Güçten düştüm baya. Çıkışta kendimi otobuse attim. Yarı bayılmışım çünkü çok yoruldum ve ağzıma bise almamıştim.
Bir baktım arkamdan bir kadın sirtimi dürtüyor ne oldu dedim dedi kalkar misin? Hiçbir şekilde cevap vermedim önüme döndüm. Zaten halim yoktu. Baktım bağırmaya başladı diyo sen erkeksin kalkacaksin. Birileride dedi kalkmazsa kalkmaz. Yalnız benim o bitkin halim yüzünden uğraşmak istemedim.
Olay bu.
Bu tür insanlara gram değer verip ugrasmayacaksin. Sizde çok canınızı sıkarsa dersini verin. Ama uğraşmaya değmez yani.
Ortam gergin en sevmediğim muhabbetler insanların birbirini kullanması :@ Neyse ki az zamanın kalmıs kurtulursun ordan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drumyrİsterse aşkından kül olsun.Benim o taraklarda artık işim olmaz.Karı kız işleri beni zaten aylarca bunalıma soktu.Yıprandım ve dünya borca girdim.
Biraz önce birine alt kata inip fotokobilerimi de alır mısın valla çok işim var ve başından ayrılamıyorum dedi.Adam da itaat etti.
Amacı dediğim gibi kendi işini başkasına yaptırmak.Hayır dendiğinde ise seni 1 numaralı düşman ilan ediyor.
Ofis zemini botlardan dolayı çamurlanıyor ve kim yaptıysa silmeli şirket kuralı.Ben temizledim ve oturdum.Benden sonra gelen kadın zemini leş gibi yaptı ve arkasından gelen erkek çalışana elin değmişken buraları da siliver dedi.
Yani ortada hoşlanma falan yok.Ha bunlar ufak şeyler ama akşam mesaisi olduğunda bu ufak şeylerden destek alıp amaaan hadi siz kalın biz daha eve gidip yemek yapacağız falan demeye başlıyorlar.Sürekli olarak kaytarma söz konusu.
Alıntıları GösterÇalışan kadınlarda extra bir ego ve erkekleri kullanma olayı oluyor çünkü işyerindeki çoğu erkek güzelse yürüyor kadına
-
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi bile beceremiyor bazı kadınlar, o kadar anlamıyorlar
Kadınların hepsi böyle onların gözünde kullanılacak canlılarız erkekler olarak, o senin hayatta evinden almazdı hocam bundan emin ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drumyrİsterse aşkından kül olsun.Benim o taraklarda artık işim olmaz.Karı kız işleri beni zaten aylarca bunalıma soktu.Yıprandım ve dünya borca girdim.
Alıntıları GösterÇalışan kadınlarda extra bir ego ve erkekleri kullanma olayı oluyor çünkü işyerindeki çoğu erkek güzelse yürüyor kadına
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Çalışan kadınlarda extra bir ego ve erkekleri kullanma olayı oluyor çünkü işyerindeki çoğu erkek güzelse yürüyor kadına
Alıntıları GösterGenelleme yapmam da bu yaşıma kadar çalıştığım işyerlerindeki tüm kadınlar dediğiniz gibiydi.Temizlikçi olarak da çalıştım depo hamalı olarak da.Amacım sadece çalışmaktı ve patron tarafından değil kadın çalışma arkadaşlarım tarafından mobbinge maruz kaldım.Üstüm falan da değil aynı statüdeydik.
Bu da öyle.Bu akşam mesai var dendi 10 dakika önce ve hiçbir kadın mesaiye kalmıyor.Hepsinin de bahanesi hazır.Kimi çocuğum var dedi kimi hastayım dedi kimi de evde hastam var deyip reddetti.İş yine bize kaldı.Niye biz keriziz.
-
Taksiye binseymiş geri zekalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden hoşlanıyor gibi geldi bana -
hocam almak zorunda degilsiniz kimseyi. Hem kiz arkadasiniz felan degil ki evli bir kadin. Ya kocasi piskopat ciksa adama karin beni aradi almam icin desen bile dinler mi takar bicagi.
Guvenmediginiz kimseyi almayin Kendi sagliginiz icin. birakin dedikodunuzu yapsinlar
Okurken sinir olup ekranı yumrukladım
|
Ben bu kadınlardaki eziklik duygusunu anlamıyorum. Hem feminist kesilip eşitlik istiyorlar hem de işlerine gelmeyince de "ama sen erkeksinnn erkek yani .s" triplerine giriyorlar. Kendilerini biraz adam yerine koysalar bir çok işi kendileri halledebilirler. Ama yok illa mağdur edebiyatı yapmaları lazım. Şu hayatta da bence erkek olmak kadın olmaktan daha zor. Ota moka göğüs germen lazım her meseleyle ilgilenmen lazım. Mazallah ilgilenmezsen olmaz. Erkeksin çünkü sen. Karı değilsin di mi? Annem sırf asosyal olduğum için bana bunun imasında bulunmuştu. Ama kızlar öyle mi? Çevrenin ondan hiçbir beklentisi yok. Sorumluluk yok bir şey yok. Zorluklarla falan uğraşmak zorunda değil çünkü kızlar 2 eliyle bir işi beceremeyen ilkel varlıklar zaten di mi? Erkek varken neden zahmete girsin kadın |
Kadın evli ve bu şekilde düşünmediğini biliyorum.Amacı sadece kendi işini gördürmek.Ofiste biraz ağırlığı var.Ben ondan daha az maaş alıyorum ve aynı işi yapıyoruz.Ayrıca ben 6 ay işkurdan girdim. Mayıs gibi de kapı dışı edecekler. Bak aynı işi yapmamıza rağmen saha işlerine sürekli erkekler gidiyor.Kadın çalışanlar sadece bilgisayar başında akşama kadar oturuyorlar. Ve dedikleri ise ama sen erkeksin. Ne yapayım cepte para yok buradan aldığım 3 kuruşla da anca yetiriyorum.Eskiden kalma borçlarım var ve çalışmak zorundayım. İşyerinde bu ayrımcılığı başka yerlere yazsam kadın düşmanı derler bana.Ama asıl çalıştığım kadın çalışanlar bizlere düşmanlık ediyor.Bizler de susuyoruz. Ekmek parası kazanmak gerçekten çok zor. |
hocam almak zorunda degilsiniz kimseyi. Hem kiz arkadasiniz felan degil ki evli bir kadin. Ya kocasi piskopat ciksa adama karin beni aradi almam icin desen bile dinler mi takar bicagi. Guvenmediginiz kimseyi almayin Kendi sagliginiz icin. birakin dedikodunuzu yapsinlar |
Ohooo hocam bunlardan sürü sürü var hayatta. Bende size bir anımı anlatayım. Birgun acil bir şekilde sağlık raporu almam gerekti. Kan işi vs derken sabah gittim ikindi çıktım o zamana kadar hiçbir şey yemedim içmedim. Güçten düştüm baya. Çıkışta kendimi otobuse attim. Yarı bayılmışım çünkü çok yoruldum ve ağzıma bise almamıştim.
Bir baktım arkamdan bir kadın sirtimi dürtüyor ne oldu dedim dedi kalkar misin? Hiçbir şekilde cevap vermedim önüme döndüm. Zaten halim yoktu. Baktım bağırmaya başladı diyo sen erkeksin kalkacaksin. Birileride dedi kalkmazsa kalkmaz. Yalnız benim o bitkin halim yüzünden uğraşmak istemedim. Olay bu. Bu tür insanlara gram değer verip ugrasmayacaksin. Sizde çok canınızı sıkarsa dersini verin. Ama uğraşmaya değmez yani. |
Hocam evli olması bir şeyi değiştirmez. Kocası dururken seni araması zaten fiyasko. Eşinin arabasının olmadığını düşünmüyorum.Çalıştığın yer nasıl bir yer bilmiyorum ama şöyle sigara içmek için çıkılan manzarası hoş bir yangın merdiveni varsa bir şey konuşabilir miyiz de götür. Tenhada yapış dudaklarına. Hımfıhımpuhımıf diye. Mesele çözülecektir.
|
İsterse aşkından kül olsun.Benim o taraklarda artık işim olmaz.Karı kız işleri beni zaten aylarca bunalıma soktu.Yıprandım ve dünya borca girdim. Ayrıca hoşlansa sadece bana oynar.Ama şirketteki her erkeğe böyle davranıyor. Biraz önce birine alt kata inip fotokobilerimi de alır mısın valla çok işim var ve başından ayrılamıyorum dedi.Adam da itaat etti. Amacı dediğim gibi kendi işini başkasına yaptırmak.Hayır dendiğinde ise seni 1 numaralı düşman ilan ediyor. Diğer kadınlar da aynı.Oturdukları yerden asla kalkmazlar. Ofis zemini botlardan dolayı çamurlanıyor ve kim yaptıysa silmeli şirket kuralı.Ben temizledim ve oturdum.Benden sonra gelen kadın zemini leş gibi yaptı ve arkasından gelen erkek çalışana elin değmişken buraları da siliver dedi. Yani ortada hoşlanma falan yok.Ha bunlar ufak şeyler ama akşam mesaisi olduğunda bu ufak şeylerden destek alıp amaaan hadi siz kalın biz daha eve gidip yemek yapacağız falan demeye başlıyorlar.Sürekli olarak kaytarma söz konusu. |
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi bile beceremiyor bazı kadınlar, o kadar anlamıyorlar
Kadınların hepsi böyle onların gözünde kullanılacak canlılarız erkekler olarak, o senin hayatta evinden almazdı hocam bundan emin ol |
Her türlü ortamda kadın çalışan çok sıkıntı. Arkanızdan iş çevirmeleri olası. O yüzden muhatap olmamaya bakın. Olduysanız da ters gitmeyin. |
Benzer içerikler
- kız kıza yapılacak aktiviteler
- 31 çekerken yakalanmak
- keza ne demek
- deodorant kıyafete sıkılır mı
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi"ne nasıl gidilir
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X