Şimdi Ara

Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
11
Favori
21.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın saçmalamış "ama sen erkeksin" diyerek. Sen de kadının evi EĞER YOL ÜSTÜ İSE, kadını boşuna 2 km yürüterek düşüncesiz davranmışsın. Değilse, neden alasın zaten? Araban oldu mu kadın erkek birçok kişi seni kullanmaya başlıyor, benim de başıma geldi kaç kez.

Yalnız burada birbirinizi gazlayıp gazlayıp kadınlara güvensizleşiyorsunuz. Kadınlar da birbirini gazlayıp gazlayıp erkeklere güvensizleşiyor. Olan yine kendinize oluyor. Güvensiz, saçma sapan ilişkiler yaşıyorsunuz.

Şu gazlama işini bir bırakın artık.

• Umarım kendine doğru dürüst bir iş bulursun. Bahtın açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi etmişsin, nasıl yüz buluyor da böyle bir şeyi istiyor anlamıyorum. Benim iş yerinde bi kadın vardı o da 40'lı yaşların başında 2 çocuk annesiydi. Mesai 17:00'de bitiyorsa bu 16:55'te servisteydi, istiyor ki 17:00'de servis yolda olsun. Ben de mesai ve iş ahlakı ile 17:00'den önce çıkmıyordum, ne zzaman servise gelsem konuşmaya başlıyordu. Bir gün dedim ki, 10 dk 'yı tolere edemeyecekseniz buradan ev tutun bana ne dese beğenirsin? Kiramı sen ödeyeceksen taşınırım diyor. Lan kocan mıyım ben senin nasıl cesaretle bunu söylüyorsun? Velhasıl kadının tıyneti çok önemli yaştan bağımsız.

• Bunlar bedavacı. Benim de amcamgilde böyle bir huy var. Şakayla karışık sürekli bir şeyler ister. Bedavacı familyası genelde zengin olur; sizinki de öyle mi?  

• Hocam dedikodunuzu yapsin veya konussun birakin hic orali olmayin, hatta boyle digerleriyle sakali falan konusun ki daha da zoruna gitsin.

Kimse is yerinde dedikodu yapan mogurdanan insan sevmez. Insanlar zaten gulecek yer ariyor. Siz pozitif olmaya calisin insanlar zaten bi ona bir sana bakip durumu anlayacaktir.

• Çok var bu asalak tipler, çay almaya kalkarsın, kalkmışken bana da koysana canım der mal mal.

• O karıdan uzak dur kardeşim... bak uzak dur diyorum..

Sonra ağlarsın...
  • hiç takmadan devam etmek lazim.

boyle tipler hayatin her yerinde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işte bir terslik var dostum hiç bir evli kadın arayipta başkasını benide al demesi biraz sıkıntılı :)
  • Ne var ki sen de alıverseydin iyilik yapmak için ya da almak istemedin bigün bi özür niteliğinde çay falan ısmarla mesele kadın erkek meselesi değil insanlık meselesi.

• taviz vermiceksin hocam en iyisini yapmışsın bu hayatta hayır demeği öğrenmemiz lazım.

o konuşsun iş yerinde sen işini güzelce laikley yap yeter

• Bizler kadınız, her şeyi yaparız, her şeye gücümüz yeter!

-Ya ama ben nasıl yürüyerek işe gidebilirim ki  

• dh herhalde terapi mekanı. ama çözüm olur mu bilmiyorum. sen doğru olanı yapmışsın. isteyen istediğini yapsın ve konuşsun. görmezsen gelmek ona en büyük cezadır. ama işyerinde ne gibi problem olur orası bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Paran yoksa ezilirsin, katlanmak zorunda kalırsın. Bu dünya böyle.

Para olsa ve bu durumda kalsam işi bıraktım diyip sırra kadem basarım. Bir daha o iş yerine gitmem.

Muhtaçlık en kötü şey.

İnsanlarda öyle bir lüks yok işte. Konu sahibi bir süre o kadından psikolojik tacize bile maruz kalacak muhtemelen.

Toplumda ve iş yerlerinde böyle insanlardan sıkça görülür. Eski çalıştığım firmada da yakıt parasına ortak olmak kaydı ile sabah işe giderken evinden alıp akiam giderken de evinin önüne bırakmamı teklif eden densiz bir kadın vardı, gayet sert bir dil ve üslup ile böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve bunun kararına da benim verebileceğimi kendisine çok net bir şekilde ifade etmiştim. Kadın da benden sert bir tavır görünce geri vitese takmak zorunda kaldı. Benzer şekilde, kendisinin işine gelmediğim şekilde davrandığımdan ötürü tavır alan ve işimi yokuşa sürenleri de birdirmiştim, eşek gibi geri vitese taktılar.

Özel sektörde ve hayatın her alanında tavrını net olarak göstermez isen seni herkes her fırsatta harcamaya çalışır. Ve her şeyden önce "Hayır" demesini bileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Kadın erkek fark etmez.

İşyerinden kimse ile arkadaş olmayacaksın. İşyeri arkadaşı iş yerinde olur. Asla özel hayatına alamayacaksın.

İş dışında asla görüşmeyeceksin. Buna işe gidip gelmek de dahil.

Sadece ve sadece bir otomobil masraf bölüşümü metodu olarak, baştan koşulları konuşularak carpool yapılabilir. O da zorunluluk ise. Değilse onu bile yapmayacaksın.

Hem cins veya karşı cins hiç farketmez.

Aynen katılıyorum.

Kural bir. İş yerindeki insandan ne dost olur ne de arkadaş. Bu yüzden "iş arkadaşı" diye bir kavram var.

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Bisikletçiğime katılıyorum ve sorumluluk olarak erkeğin omuzlarındaki yük daha fazla. Kadınlardan korkacaksın sinsilik ve yalan had safhada. Evli karılar yeni maceralar alıyorlar akşamda kocasını pışpışlıyor  

• Olm tüm kadınlar böyle mi zannediyorsunuz? Şu takıldığınız fapfap sitelere ve oyunlara ara verin biraz kadınları tanımaya çalışın.

• bu kadar saçma ve basit insanların söylediklerini kafaya takarsanız çok erken yaşlanırsınız beyler.

• Ama biz eşitiz yha.

• "Hanımefendi kocanız erkek değil mi, o varken bana düşmez" deyiverseydin keşke.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.