Devlet içinde devlet olmuşlar 🥲 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Ben bu kadınlardaki eziklik duygusunu anlamıyorum. Hem feminist kesilip eşitlik istiyorlar hem de işlerine gelmeyince de "ama sen erkeksinnn erkek yani .s" triplerine giriyorlar.
Kendilerini biraz adam yerine koysalar bir çok işi kendileri halledebilirler. Ama yok illa mağdur edebiyatı yapmaları lazım.
Şu hayatta da bence erkek olmak kadın olmaktan daha zor. Ota moka göğüs germen lazım her meseleyle ilgilenmen lazım. Mazallah ilgilenmezsen olmaz. Erkeksin çünkü sen. Karı değilsin di mi?
Annem sırf asosyal olduğum için bana bunun imasında bulunmuştu.
Ama kızlar öyle mi? Çevrenin ondan hiçbir beklentisi yok. Sorumluluk yok bir şey yok. Zorluklarla falan uğraşmak zorunda değil çünkü kızlar 2 eliyle bir işi beceremeyen ilkel varlıklar zaten di mi? Erkek varken neden zahmete girsin kadın
Reis eziklik değil kadınlığını kullanarak işini yaptırmaya çalışıyor işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Böyle kadınlar erkekleri kullanmayı seviyor, pozitif ayrıcalıklarını kullanarak her türlü işlerini yaptırabileceklerini sanıyorlar.
Seni kullandıkları sürece yüzüne gülüyorlar, kullanamadıklarını hissetleri an maskeleri düşüveriyor.
Birkaç yıl önce dershaneye gidiyorum tuhaf bir kız var ara ara geliyor, gelmiyor neyse dershane bitti bitecek, wp grubundan bir tane çocuğu arayıp, kendisinin tatilde olması nedeniyle dershaneye gelemediğinden dolayı kitapları kendisi için alıp kargoya vermesini falan istemiş, kitaplarda epeyce ağır, çocuk diyor ki benimle samimiyeti bile olmayan bir insan benden böyle bir şey istiyor.
Yani özetle iyi niyetli gördükleri birinden faydalanmaya çalışan bir kesim var.
Belki de böyle insanların genetik yapısı bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 2 Şubat 2021; 10:44:22 > -
kadın dunyadadakı en tehlıkelı canlıdır
agzından cıkacak 1 lafa bakar butun dunyanı karartır 3 sanıyede
bosuna dememısler kadın bir erkek gi vezir de eder rezilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniba -- 2 Şubat 2021; 10:41:40 > -
iyi olmuş senin için, daha fazla iyilik yapsaydın, daha çok fedakarlık etseydin çok daha ağır bedeller ödeyerek gerçek yüzünü görecektin. Sevinmelisin.
-
Hocam sizi kullanıp dururlar, sonra köpek muamelesi çekmeye başlarlar size.Bence hiç muhattap bile olmayın. -
İşyerindeki çalışanlarla niye bu kadar samimi oluyorsunuz? Özellikle kadın çalışanlarla. @Drumyr
-
quote:
Orijinalden alıntı: azimlibirisii
Ohooo hocam bunlardan sürü sürü var hayatta. Bende size bir anımı anlatayım. Birgun acil bir şekilde sağlık raporu almam gerekti. Kan işi vs derken sabah gittim ikindi çıktım o zamana kadar hiçbir şey yemedim içmedim. Güçten düştüm baya. Çıkışta kendimi otobuse attim. Yarı bayılmışım çünkü çok yoruldum ve ağzıma bise almamıştim.
Bir baktım arkamdan bir kadın sirtimi dürtüyor ne oldu dedim dedi kalkar misin? Hiçbir şekilde cevap vermedim önüme döndüm. Zaten halim yoktu. Baktım bağırmaya başladı diyo sen erkeksin kalkacaksin. Birileride dedi kalkmazsa kalkmaz. Yalnız benim o bitkin halim yüzünden uğraşmak istemedim.
Olay bu.
Bu tür insanlara gram değer verip ugrasmayacaksin. Sizde çok canınızı sıkarsa dersini verin. Ama uğraşmaya değmez yani.Resmen dağdan inmiş medeniyetten nasibini almamış insanlar. Londra'da metroda yanıma 50 yaşlarında biri oturdu, hafif kendimi toparladım adam beni rahatsız ettiğini düşünüp özür diledi. Arkadan birinin geldiğini farkederlerse cinsiyet farketmeksizin kapıyı tutar, kapıyı tutanada teşekkür ederler. İnsanlık medeniyet bunu gerektiriyor ama bizimkiler nasibini almamış.
-
Haklı olduğunu sende biliyorsun hocam.
Ben böyle kadın-kız karşıma çıkınca eziyorum hiç geri adım atmıyorum.
Haddini bilecek.
-
bu da bir şey mi 8 martta çiçek hediye vs. almadığım için ofiste kadın düşmanı olmuştum Bir de nasıl bir tartışmak var ya anlatamam. Bağrınmalar çağrınmalar Sonra anladım derdi başkaymış, ateşini alınca yumuk yumuk oldu hanfendi
-
kadının beyanı esastır maddesi var. olabildiğince tek kalmamaya çalışın.
kaldı ki özel araban, kimi alıp almaman senin sorunun.
sende de biraz eziklik mi var ne?
servis değilim deyip geçeceksin.
-
Bu tarz karakterlere karşı takınacağın tavır buz gibi durmak olacak.
Zaruri olmayan konuşma yok.
Göz teması yok.
İş harici telefonu açmak yok.
Gülümsemeyeceksin bile.
Hareketlerin ağır olsun.
Ne kadar yüzlerine bakarsan o kadar küstahlık görürsün.
En iyisi böyle.
Zaten sayılı vaktin var çabuk geçer.
-
csb
-
kanka şey de direkt ya 'senle mi uğraşıcaz ablacım bi sal' affetme, yapıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar olaya biraz daha açıklık getireyim
Ben eziklik, eşeklik gibi şeyler yapmam.Ofiste sadece işimi yapar evime giderim.Ortamdaki genel sohbetimiz de birbirimizi tanıma üzerine kurulu.Yani herkes biraz olsun kendini tanıtır o kadar.Ben de kendimi tanıttım ilk iş günümde.İşe arabayla geldiğimi bildikleri için de böyle şeyler istiyorlar.
Hayır benim zoruma giden olay haksız konuma düşürülmemdir.Güzel bir cevap verebilirdi kırıcı olmasına gerek yoktu.Ama olsun böylesi daha iyi.Yalnız takılmak daha iyi.
ne diyeyim görmemezlikten duymamazlıktan gel kardeş
-
Turk kadinlari isyerinde gercekten sorunlu onlarla calisanlara sabir diliyorum. Asla arkadas olmayin. Isinizi bitirip cikin gidin. dahasi Is ilanlarina goz gezdirin surekli kadin ariyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 2 Şubat 2021; 14:9:43 >
Kadınlara hakaret ettiğim falan yok bunu nereden çıkardınız bilmiyorum.Ben yaşadığım olayı anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.Hepsi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X