< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Şubat 2021; 14:22:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (4. sayfa)
-
-
Bende bu tür kadınlarla karşılaştım, dediğin gibi köle gibi kullanmak istiyorlar. Arkadaşlıkları çıkar ilişkisi bitene kadar. Tavsiyem muhattap olmayın, görmezden-duymazdan gelin. Bende bir keresinde böyle birisine iyilik yapayım dedim tepeme kadar çıktı pazar alışverişini bile bana yaptırtacak oldu sonrasında iletşimimi tamamen kestim.
-
Kadına bak, evli kocası çocukları varmış bir de 18 lik kız gibi girdiği triplere bak.
Benim karım iş arkadaşına böyle çocukça bir hareket yapacak öyle mi ? Direk boşanmazsam ne olayım.
Almak zorunda mısın iş arkadaşısın diye. Sen erkeksin demiş birde :D
Kocası bıraksaymış işe boş tantana yapmasın.
-
Böyle tipler bizde de var dışarıya hiçbir yere gitmezler. Benim şef erkek olduğu için ve sağolsun adaletli olduğu için bazı ofis işlerini bunlara verir. Bu şekilde eşitlik sağlanıyor. Kadınlar gününü hayatta kutlamam ben ofiste, emekçi köylü kadınlara gider yardım eder kutlarım. Bizi besleyen onlar zaten. Fakat şu da var bazı evlerde karı koca çalışıyor. Koca oturuyor kadın her işe yetişmeye çalışıyor. Bu çok yanlış.
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun, inanılmaz mide bulandırıcı bir durum. Böyle durumlarda insan ister istemez geriliyor tabii. Şahsen artık gerilmeyi bıraktım. Gerilecek bir olay yaşadığımda hemen yanımda taşıdığım ıhlamurumu hazırlıyorum ve onu içiyorum . Hem gerilip sağlığımı tehlikeyede atmamış oluyorum. Herkese tavsiyemdir. İyi günler dilerim.
-
Durduk yere seni niye arıyor? Artı olarak "resmiyim" demişsin, tutmuş telefon numaranı falan vermişsin?
Bence kadın sana iş atıyor (Konu CSB değilse tabii, aramızda duygusal bir şey yok desende)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nolcak hocam, işe bıraksaydınız keşke.
Scubuss olabilir dikkat edin. -
Peki bundan bize ne?
-
Kimse kimseyi bir yere götürmek taşımak zorunda değil. Servismisin sen hayır. Aranızda muhabbet samimiyette yok belli ki gerçi numaranın ne işi var kadında bilmiyorum ama bu kadının yaptığı yüzsüzlük utanmazlık pişkinlik başka bişey değil keşke telefonu kapattığında tekrar sen arayıp. Şoförün mü var senin burda ben seni götürmek zorundamıyım deyip verseydin odunu. Sessiz kalman beni üzdü başka bişey değil. Kadınsa kadın ulen napalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 2 Şubat 2021; 16:5:42 >
erkeklik yüksek risk yüksek kazanç, kadınlık düşük risk yüksek kazanç -
Yanında ıhlamur taşıyanı ilkkez duydum hocam bende papatya çayı taşıyayım bari aslında iyi fikir
Geçen gün Beyoğlu tarafından işe geçiyorum, cama bir kadın vurdu, nereye gittiğimi onu bırakıp bırakamayacağımı sordu, hayır dedim camı kapattım devam ettim. Affedersin de zorunluluk yok salla gitsin sığırı.
-
Dolmuş parası iste , sabah alırım akşam bırakırım 5 TL + 5 TL ,, kabul ederse al evden , bırak eve , yol paran çıkmış olur ,
-
trde işlemiyor ıhlamur. iplikçi nedime döndüm bir ara -
Üstad o zama sana tavsiyem , 250 ml suya bir tatlı kaşığı rezene tohumu, iki üç tane tıbbi papatya, yaklaşık 5 tane melisa yaprağı, bir tatlı kaşığı kadarda kedi otu kökü. 5 dk demlensin, al yudumunu bak keyfine.
-
Kadınların sadık kölesi meriçlerden olmadığın için sana tavır alması normal.Malum meriçlerin bolluğu nedeniyle kadınlar her erkeğin peşlerinde dolaştıklarını,köle gibi kullanabileceklerini düşünüyorlar.Sen karakterini korumuşsun.Bırak arkadan konuşsun.Hem evli hem de çocuk sahibi birisini yanına almaman da iyi olmuş.Bu devirde evli üstüne bir de çocuğu olan kadınlardan bin kat daha çok korkacaksın.Muhattap olmadan işine bakmanı tavsiye ederim.Bu tip kadınlar sakız gibidir.Yapıştı mı zor kurtarırsın kendini...Hem koca iş yerinde erkeklerin ondan uzak durması da boşuna değildir.Belli ki ilk vukuatı senle olmamış.Belli sorunlu birisi.Uzak durmaya devam et..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Şubat 2021; 17:25:17 > -
Kadın erkek fark etmez.
İşyerinden kimse ile arkadaş olmayacaksın. İşyeri arkadaşı iş yerinde olur. Asla özel hayatına alamayacaksın.
İş dışında asla görüşmeyeceksin. Buna işe gidip gelmek de dahil.
Sadece ve sadece bir otomobil masraf bölüşümü metodu olarak, baştan koşulları konuşularak carpool yapılabilir. O da zorunluluk ise. Değilse onu bile yapmayacaksın.
Hem cins veya karşı cins hiç farketmez.
oohhh iyi ki erkek doğmuşum iyi ki sosisim var böyle kezbanları görünce böyle diyorum
Kadınların hepsi aynı.Hiç biri yoluna ölsen bu adam öldü benim için yaaa demez.Beni yanlız savunmasız bıraktı der!.Şimdi kendine erkek diyen gevşeklere (toplumun %90) diyorum.Bir kadını yolda kim döverse dövsün kim ne yaparsa yapsın hem kendi güvenliğiniz adına hem de olay örügüsünü bilmemek adına karışmayın.%99 kadın suçludur kesin.Çünkü kadınlar yapılanı değil.O anı düşünen en bencil yaratık sayılır.Adamların Log alma yeteneği yok.İstersen milyon borcun altına girin eğer istediği olmaz ise umursamaz.Her türlü damgayı yersiniz kabahat sizin üstünüze patlar.Bıbı bıdı konuşurlar en haklı olan siz de olsanız en haksız olan o da olsa her türlü haksız çıkarsınız.Asla ama asla o kadın diye ona tolarans geçmeyin-geçtirmeyin! Gün gelir o gösterdiğin toleransı o kadın bızırınızdan kan olarak tahsil eder.kadınlara haklarının getirdiği özgürlüğü kötüye kullanıp üstümüze piskolojik-fizyolofik şiddet olarak püskürtülüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X