Şimdi Ara

Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
11
Favori
21.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyem telefonu bile açmayın. İşyerinde kusura bakma duymamışım falan dersin. Sabah yoğun oluyorum gibi cümleler. Salla geçiştir. Ne kadar muhatap olursan o kadar başına bela olurlar. Bu vatandaşlar erkekleri köle gibi kullanarak ego kasan tipler. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Muhatap olmayın

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ciddi gozukmesede büyük bir tehlike atmışsınız. Size sebebini şöyle anlatıyım

Tipik bir kezban ile karşılaşmışsiniz bu tür çok tehlikeli olup genel olarak Instagram stortyleri ve Starbucks in yogun olduğu yerlerde yaşarlar. Kendilerine selam yazan herkesi kendilerine aşık sanarak ifşa etmeyi seven bu tür ileriki aşamalarda internet üzerinden paylaşarak sizi sosyal medyada linç ettirmeye calisabilir. Oldukça hayin ve tehlikeli bir türdür.

Tekrar çok geçmiş olsun . Her kadın böyledir demiyorum ama yaşadığım için yazdım.
  • Kadin zutcu herhal saati gelmis
  • Bunlar varya şeytan şeytan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kezban problemleri

• bunu arabaya alacaksın, işyerinde sen onun dedikodusunu yapacaksın

işte nemalanmaya çalışıyo tam bir otlakçı beleşçi fln

buna yapılacak tek şey bu. bunu bi sağlam rezil edeceksin ki bir daha parazit yapmasın

dişiğini kullanmaya çalışıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 1 Şubat 2021; 18:14:25 >
  • Hocam 40 yaşındaki kadın böyle trip atacak yer mı arar, ararsa da kim ne yapsın. Böyle de rica etmek olmaz çok samimi olmadığın insana göre kibar olacaksın kendini iyi göstereceksin ve samimi olunca ondan sonra rahat davranacaksın.
  • Paran yoksa ezilirsin, katlanmak zorunda kalırsın. Bu dünya böyle.

Para olsa ve bu durumda kalsam işi bıraktım diyip sırra kadem basarım. Bir daha o iş yerine gitmem.

Muhtaçlık en kötü şey.

• Başlık içerikle tam uyuşmuyor. Kadın çalışan rica etmiş, siz yok demişiniz hocam tüm mesele bu. Ancak benzin sırasındayım dedikten sonra akşam alsan olmaz mı dediğin de, şuan tamamen bitmiş durum da demeliydiniz. Almak istemiyorsanız da aratacak kadar samimi olmayın tabi. Aradığında da açmazsınız. Fakat benim önerim bu değil. Bu geçici olur. Önerim konuşmaktan çekinmeyin. Abisi gibi olun. Yardım edin ama konuşacağınız şeyleri esirgemeyin. Yoksa bizle konuşuyorsunuz işte böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen çok akıllı bir adamsın adımların sonuna kadar mantıklı ve arkandayız. Lütfen o kadının dediklerini yapma ve mesleğinde dosdoğru sakin olmaya devam et. Böyle böyle indireceğiz hepsinin mabadını.

• Hocam okurken sağlam sövdüm geçmiş olsun yobaz bir kadınmış belli ki, sana tavsiyem cevabını ver sustur yoksa buraya daha çooook yazarsın.Hayırdır ya almak zorundamısın sanki o kim ki?

• azimlibirisii kullanıcısına yanıt

Oha be. Otobüste seni yerinden mi kaldırmaya çalışmış? OHA BE EKRANA TÜKÜRDÜM ABİ AFFET.

• Drumyr kullanıcısına yanıt

özel şoförü müsün ne alaka sanki yapmak zorundasın gibi niye davranıyorsun, benzinin yarısını ödese hadi diyeceğim.

• Niye sesini çıkarmadın ki

Bunlara haddini bildireceksin yoksa tepene çıkarlar
  • Şöyle 25 yaşında bekar güzel bi bayan da arabayla benide alır mısın demez hani

• Bu 41 yaşındaki bir kadının terbiyesizliğidir. Bu yaşta bir insan zaten böyle şeyler talep etmemesi gerektiğini bilmelidir, köyden yarın gelmiş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

hocam almak zorunda degilsiniz kimseyi. Hem kiz arkadasiniz felan degil ki evli bir kadin. Ya kocasi piskopat ciksa adama karin beni aradi almam icin desen bile dinler mi takar bicagi.

Guvenmediginiz kimseyi almayin Kendi sagliginiz icin. birakin dedikodunuzu yapsinlar

Konudaki en doğru yorum.

Evli çoluk çocuk sahibi 40 küsur yaşında bir kadının da başka erkeği arayıp beni evimden alsana diye tutturması ve trip atması da kadının nasıl biri olduğunu az çok göz önüne seriyor. Konu sahibi arkadaş o kadından uzak dur, iş dolayısıyla bile muhatap olma. Başına bela olur, demedi deme.

• İş-Kur yoluyla gelmiş. Yani bu kişi geçici, onlar ise kalıcı ve ortamı kurup işyerini ele geçirmişler bile. İş ortamında her zaman sesinin çıkması mümkün değil. Bu tarz durumlar insanı engelleyen faktörler vardır. Mümkün olduğunca muhatap olmayacak. Ne yazık ki iş hayatı böyle. Ahlaki ve vicdani çöküntü, insanlığın sonunu getirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 2 Şubat 2021; 12:24:45 >
  • Dostum, arkadaşların akıl verdiği gibi ters gitme, alttan al falanla olacak iş değil. Sesini çıkarmazsan bir sonrakinde iftira da atar. Bu tipler böyledir. Haberin olsun.
  • Çok şey yazardım da linç yemeyeyim moralim bozulmasın şimdi :))))))))))))))))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.