< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 4 Şubat 2021; 9:47:54 > |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pikelenjelobu çocuk piyasadan elini ayağını çekiyor babacan artık
ciddi ilişkimi yaptın karşim
-
Valla aslına bakarsan dibine kadar haklısın ama fazla tein beni bozuyor, yaramıyorsa içmeyecen başkan hesabı
-
açık içeceksin. dedemlerde bir çay içiyorum hayattan soğutuyor adamı. -
İmamın abdest suyu dediklerinden sanırım kral
-
öyle de olmayacak da hafif kızıllığı olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: disclosure
Kanı bozuk insan dolu memleketimde işte. Biri evli olması bir şey değiştirmez diyor, biri akşamına pompalardım, bir başka bir şey. Ulan karı bozuk insan, kocası var, çocuk var, Allah korusun neyin vebalini alıyorsun 3 dakika zevk alacaksın diye. Bencillik, namussuzluk, haysiyetsizliktir bu. Daha ağırıdır da söyleyemiyorum bunu.
Şimdi kimse laf cambazlığı yapmasın. Yapmayan erkek olmaz, eline aynı fırsat geçmemiştir misali. Karakter meselesi işte. Evli arkadaşım, evli. Çoluk çocuklu. Yazıklar olsun böyle düşünenlere. Allah insanın kalbindeki ne ise o şekilde geçirsin inşallah her insanın yaşantısını.
Nereye gidiyorsunuz gençler!Burası cinselliğin Afrikası olduğu bir ülke bazı insanların hayatta tek amacı kadın yanına gidersin sürekli kadın hakkında konuşur başka bir şey bilmez anlamaz.
Iq seviyesi ile alakalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen öyle. Ama baksan evinde namus misalidir bu tip insanlar. -
En iyisi sen bana ml hesabı anlat kral
-
quote:
Orijinalden alıntı: disclosure
Aynen öyle. Ama baksan evinde namus misalidir bu tip insanlar.22 yaşındayım bazı arkadaşlarım var adamın hayatta tek bir amacı var kadın kız resmen gerçekten çok üzülüyorum bir insan nasıl bu kadar boş kafalı olabilir diye yazık akıllarına diyeceğim de akıl yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vallaha orta çaydanlığa 1,75 yemek kaşığı atılır 20-25 dakika beklenir hiç ölçmedim şuana kadar -
Olayın cinsellik olduğunu düşünmüyorum işyerindeki bayanların çoğu kendi işini gördürmek derdindedir. Hep bir ağlaklık olur zaten iş yerlerinde.
-
Kaşınıyorsa ver ayarı gitsin sen ne düşünüyorsun o düşünsün. Hem evli hem de başka erkekleri arayıp arabasına binme derdinde.
Bence tek amacı seni kullanmak değil.
-
Kimse kimseyi arabayla bir yere götürmek zorunda değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Kimse kimseyi arabayla bir yere götürmek zorunda değil.
kız isterse zorunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoikız isterse zorunda
Alıntıları Gösterbence değil hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X