Maalesef var böyle tipler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 3 Şubat 2021; 18:31:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Onu iyi yaparlar kanka benden demesi -
Diğerlerinden alışmış. Bence en iyisini yapmışsın yoksa devamlı bir şeyler isteyecekti. Zamanla yumuşar ama fazla arayı ısıtma. Ya da tam ısıt ki mercimek iyi pissin 👍🏻 -
Kafaya takılacak bi sorun degil kadın eşine yapamadığı tripleri çevresindeki erkeklere yapıyor bunlardan biride sensin işte uzak dur slm verirsede görmemezlikten gel👍 -
Merak etme bu yaşadığından fazlasını kısa sürede yaşadım bende yani yalnız değilsin.
-
kardeşim keşke kadinin yanina gidip sesli ve gür bir şekilde ossursaydın oha falan diyecektir sana ne var ben erkeğim dersin
-
herşey karşılıklı olmalı siz alıştırmışınız onu öyle privilege'a
Karşılığında ya benzin parası yada sex olmalıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Şubat 2021; 23:38:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"senden hoşlanıyor" diyenler baya baya hayat tecrübesinden uzak arkadaşlar. yaklaşık 20 kişinin toplandığı bir aile yemeğinde 5 metre ötedeki mutfaktan rahatlıkla gidip su alabilecek durumdayken herkesin gözü önünde ve üstüne basa basa kocasından su getirmesini isteyen bir kadın tüm çakralarımı açmıştı.
işin acı tarafı kendisinin ve eşinin anne babası da aynı alie yemeğindeydi. köpek gibi kullanmaktan ve bunu diğer kadınlara göstermekten -ki asıl amaç da budur- zevk alıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Timurlénk"senden hoşlanıyor" diyenler baya baya hayat tecrübesinden uzak arkadaşlar. yaklaşık 20 kişinin toplandığı bir aile yemeğinde 5 metre ötedeki mutfaktan rahatlıkla gidip su alabilecek durumdayken herkesin gözü önünde ve üstüne basa basa kocasından su getirmesini isteyen bir kadın tüm çakralarımı açmıştı.
işin acı tarafı kendisinin ve eşinin anne babası da aynı alie yemeğindeydi. köpek gibi kullanmaktan ve bunu diğer kadınlara göstermekten -ki asıl amaç da budur- zevk alıyorlar.
250 Gr için şekilden şekile giren insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede gayet normal
1 ay önce girdiğin iş yerinde, kadının biri gel beni evimden al diyor öyle mi. Burası donanımhaber gülüm, kime ne anlatıyon
-
Bugüne kadar hiçbir kadın çalışma arkadaşım beni arayıp işe giderken beni alsana demedi. Sanırım bu durum iş yerinde kadın olmaması ile alakalı , inşaat mühendisi olarak şantiyelerde çalışınca demekki
Amerika'da sahte ve zorunlu zenci hassasiyeti var ya aynısı işte bu durum. Zamanında insan yerine konmadıkları, çok büyük kötülükler gördükleri için pipisi olmayanlara bizden 50 100 sene önce yaşamış erkek ve kadınların yaşanmışlıkları yüzünden köle olmak zorundayız.
Kadınların olduğu ortamda çalışan tüm erkekler anlar beni. Başlık sahibi arkadaş da anlıyor. Zorunlu bir alttan alma, işlerini görme ve sahte "sen tabii ki benle eşitsin, sen çok güçlüsün" övgüleri düzmek zorundasınız. Maalesef şu anki sonradan görme (Türkiye gibi tabandan herhangi bir aydınlanma yaşamamış ama batı kültürü etkisinin çok keskin olan halklar) ülkelerde bu durum aşırı haksız bir kamu baskısı oluşturmuş durumda.
Sabah akşam adet görmelerinin tribini de çekmek zorundasınız. Evet zorunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sssemih24Hocam muhatap olduğun kadın profilini az çok tahmin edebiliyorum.
Bunlar aşırı feminist olduğu için etrafındaki erkekleri köle gibi kullanmak istiyor.
Benim sürekli malzeme götürdüğüm bir devlet kurumu var.
Orada satınalma bölümünde 40 yaşlarında evli bir kadın var.
Sürekli git gel yaptığım için artık birbirimizi tanır hale geldik.
Kadın o kadar çirkef ki en ufak bir hatada çocuk gibi azarlıyor.
Mesela en son gittiğimde bir evrak götürmüştüm bunun fotokopisini neden getirmedin diyor bende dedim ki fotokopi sizden çektiririm diye düşündüm (aynı oda da fotokopi makinesi var çünkü herkes kullanıyor) ona bile aşırı reaksiyon gösterdi.
Yani sürekli muhatap olmadığım biri olsa ettiği lafları ona yediricem ama alttan almak zorunda kalıyorum müşterimiz olduğu için.
Kendini öyle davranarak özel hissediyo işte. Baya bir iş başardığını sanıyor. Neden başardığını sanıyor ? Çünkü zeka ve gelişmişlik seviyesi fazlasına müsade edemiyor :) o yüzden söylerken çenesinin yorulayacağı, hatta yorulurken sarfettiği gıda enerjisinin bile kuruş bazında geritirisi olmayacağı şeyi dile getirir. Geçen trafikte 10 tane eli olsa kullanmayacağı yine beceremeyeceği bir buna benzer cins, elinde starbaks kahve tutuyordu. Yani mevzu kendimi daha nasıl yüksek hissederim.. gerçeklerden tamamen uzaklar. İstediğim halde hiç kız arkadaşım olmadı bu arada. Acaba neden ? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Biz hep piyasalardayız babacaaaan
Alıntıları GösterKorona olursun. :) iki tarafına da maske takarsın bak yine kaparsın. Verme çoşkuyu da koşuculara
quote:
Orijinalden alıntı: icexit
Diğerlerinden alışmış. Bence en iyisini yapmışsın yoksa devamlı bir şeyler isteyecekti. Zamanla yumuşar ama fazla arayı ısıtma. Ya da tam ısıt ki mercimek iyi pissin 👍🏻Hocam bu dediğiniz doğru ama yaşamadan cidden anlaşılmıyor. Hani mesela şuan doğru diyorsunuz ama bunu bizzat yaşayınca insanın kafasına %100 yerleşiyor ne yapması gerektiğini anlıyor. Kısaca hayat çok zor.
-
Erkekleri sadece maddi imkânları için (fiziki işler, para vs.) kullanmaya çalışan kadınlar, erkeklerin de kendilerini yalnızca madden gördüklerini (cinsel ilişki amaçlı) düşünürler.
Kendisini maddeleştirmeyen, başkasını maddeleştiremez.
Kendine saygısına olan kişinin ise başka herkese saygısı vardır, sevse de sevmese de, o kişi güçsüz olsa da olmasa da...
-
hikayeyi yazarken öyle kaptırıyonki kendini okurken bile bdn bunları yaşadım diyebilirsin piskoloji o kadad gitmiş
kanka hatun pompalanmak istemiş sen saf çıkmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002Korona olursun. :) iki tarafına da maske takarsın bak yine kaparsın. Verme çoşkuyu da koşuculara
Alıntıları GösterMaskeli hiç bir kız gelmiyor ki
bu çocuk piyasadan elini ayağını çekiyor babacan artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X