Şimdi Ara

Ama sen erkeksin! diyen kadın iş arkadaşım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
11
Favori
21.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okudum ve kadınların erkekleri kullanmak için yaratıldığını sanan büyük bir kadın kitlesi var seninle aynı fikirdeyim şuda bir gerçek erkeklerinde hayatlarındaki tek anlam kadınalara itaat etmek olduğunu zaneden büyük bir erkek kitlesi var diyecek çok şey var ama dersek olmaz

• NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı-mesaj uyumu çok yüksek. Gerçekten nazisiniz ve laf ettiğiniz insanlardan farkınız yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın mağduriyeti üzerinden çok ciddi bir erkek mağduriyeti yaşanmaya başadı. bu günler iyi günlerimiz. erkeklerin taciz edileceği ama kadınların cezalandırılamayacağı, " modern köle; erkekler" çağına doğru gidiyoruz.

oysa kadın erkek hakları olarak değil insan hakları olarak bakarak milliyet cinsiyet üzerinden değil insaniyet olarak olaylara bakılmalı

• Almanlar İkinci dünya savaşındayken yıkılan binaları kadınlar inşaat işçisi gibi çalışarak temizlemiştir

bildiğin taşları molozları adını unuttuğum birşeyde taşımışlardır

ne yazıkki bunun gibi kadınlarda bu kadınlardaki kadınlığın %1i bile yok

anca nasıl rahat bir şekilde hayatımı sürdürebilirim nasıl bir enayi bulabilirim falan

• Sen de deseydin keşke. Ama sen kadınsın ben erkegim sizi arabama almam dogru olmaz  

• oooo biladerim tavsiye verir olmuşsun  

tabi ki evli ve çocuklu olması erkeklerin onu çatır çatır yapmasını istemediği anlamına gelmez

belki bir heyecan bir kaçamak arıyodur

işe geç gidelim otoparkta işi götürelim çek soteye

• Bu tiper her yerde var sanki insanlar kendisine iyilik yapmak zorunda.. Onursuz ve gurursuz insanlar.. Bazı insanlar bir iyilik istemeye bile utanır bu aymazlar ister kabul etmediğinde yerin dibine gireceğine yapmadığın iyiliğin dedikodusunu yapar..

• lawyar L kullanıcısına yanıt
    tek gerçek çay siyah çay. gerisi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 3 Şubat 2021; 12:46:29 >
  • Eğer bir erkek isen malesef bu %90 kısma girenlerdensin.Ayrıca naziler her ne kadar kan akıtmış olsa da bilimsel çalışmalarının ekmeği günümüzde bile yenmekte.İyi ya da kötüyü ayırmak bize düşmez biz sadece iyi taraflarını mı alıcağız bir şeyin kötü taraflarını mı alıcağımızı seçeriz.Sanki kadınları asın kesin demişim gibi de cahilce konuşma.tam tersine aslında feminist düşüncede eşitlik olarak da konuyu aldım.Kadınlara ayrıcalık tanımayın dedim 😂 İçini refahlatıcaksa 😎

• pompayı diyor, benzinlikte boşa pompacıyla diyolağa girme diyor, pompacı arıyor benzinlikte, sen açıyorsun.

• Csb

• Hocam muhatap olduğun kadın profilini az çok tahmin edebiliyorum.

Bunlar aşırı feminist olduğu için etrafındaki erkekleri köle gibi kullanmak istiyor.

Benim sürekli malzeme götürdüğüm bir devlet kurumu var.

Orada satınalma bölümünde 40 yaşlarında evli bir kadın var.

Sürekli git gel yaptığım için artık birbirimizi tanır hale geldik.

Kadın o kadar çirkef ki en ufak bir hatada çocuk gibi azarlıyor.

Mesela en son gittiğimde bir evrak götürmüştüm bunun fotokopisini neden getirmedin diyor bende dedim ki fotokopi sizden çektiririm diye düşündüm (aynı oda da fotokopi makinesi var çünkü herkes kullanıyor) ona bile aşırı reaksiyon gösterdi.

Yani sürekli muhatap olmadığım biri olsa ettiği lafları ona yediricem ama alttan almak zorunda kalıyorum müşterimiz olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

oooo biladerim tavsiye verir olmuşsun  

tabi ki evli ve çocuklu olması erkeklerin onu çatır çatır yapmasını istemediği anlamına gelmez

Biz hep piyasalardayız babacaaaan

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

İnceden dokundurduğunda da sıkıntı yaşatırlar. Anlattığı kadarıyla oradaki kadınlar işyerini ele geçirmiş. Birilerinin ağır hüküm sürdüğü bu tarz ortamlarda verilecek her türlü karşılık, sana problem olarak geri dönüyor. Arkadaş bir de İş-Kur yoluyla sonradan gelmiş ve muhtemelen geçici olduğu için şikayette bulunsa bile tınlamazlar.

• İş hayatına yeni atılmışsın, olay kadın erkek olayı da değil, ileride aynı şeyi şefinden de görürsün. Dışarıdan algılanması zor bir yapı var iş yerlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

oooo biladerim tavsiye verir olmuşsun  

Biz hep piyasalardayız babacaaaan

• Bence büyütülmesi gereken bir konu değildi bu. Geç kalacağının uyarısını yapıp alabilirdin. Kadın erkek olarakta bakmamak lazım. Bir iş arkadaşım benden rica ettiğinde gidip alıyorum onu. Sonuçta altımda araba var. Taş atıp kolum yorulmuyor. Böyle bir muhabbetin dönmüş olması bile bence çok yanlış yani.

Dediğim gibi kadın erkek olayı değil bu. Kadın olsun erkek olsun bir iş arkadaşın rica ediyorsa alırsın. İş arkadaşlığı bunu gerektirir. Bunca yıldır çalışıyorum,ilk defa böyle bir muhabbetin yapıldığını gördüm,duydum.

• Aşırı abaza toplum da olduğumuz için , her gülen kadına yardım eden erkekler yüzünden böyle olduk.

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Bunun ne feministlikle ne de eziklikle alakası yok. 28 yaşındayım daha bi kere bile bu tarz şeylerle karşılaşmadım. Çevremdeki kız arkadaşlarım hiç o tarz insanlar olmadı çünkü. Olsalar da barınamazlar. Bakın arkadaş aşşağıda bahsetmiş. O işleri bi şekilde yapıp kendini kullandırtan yine erkekler yani. Bu eziklik değil çakallıktır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.