Şimdi Ara

Papağan Tavsiyesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlra ben bitane cennet papağanı almak istiyorum
    tavsiyesi olan yada satabilecek olan var mı?

• Cevabı olan yok mu ?
  • Sana şunu söyleyebilirim kardeşim.Cennet papağanları pek konuşkan olmaz ama amacın konuşturmak değilse cennet papağanı sıcak kanlı bir kuş türüdür onun yanında Sultan papağanıda önerebilirim yaklaşık 20 Kelime konuşabiliyor maaliyetide pek fazla değil
  • Sultanlarda cok az konuşur maalesef. Hatta cennetlerden bile az konuşurlar. Gırtlak yapıları müsait değil ses taklidi için. Bakım zorluklarını göze alırsanız ve bir miktar para ayirabilirseniz jako papağanı öneririm. Zevkli canlilardir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cennetler çok pis ötüyor kulak tırmalıyor,sultan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Sultanlarda cok az konuşur maalesef. Hatta cennetlerden bile az konuşurlar. Gırtlak yapıları müsait değil ses taklidi için. Bakım zorluklarını göze alırsanız ve bir miktar para ayirabilirseniz jako papağanı öneririm. Zevkli canlilardir :)

Acaba jako ların ne gibi zorlukları vardır ve fiyatı tahminen ne kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhsuzadam -- 22 Ocak 2012; 14:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Sultanlarda cok az konuşur maalesef. Hatta cennetlerden bile az konuşurlar. Gırtlak yapıları müsait değil ses taklidi için. Bakım zorluklarını göze alırsanız ve bir miktar para ayirabilirseniz jako papağanı öneririm. Zevkli canlilardir :)

Acaba jako ların ne gibi zorlukları vardır ve fiyatı tahminen ne kadardır

jakolar 7/24 konuşan hayvanalrdır.başını şişirirler.eğer sorun olmaz diyorsan alabilirsin.

fiyata gelince sağlıklı,iyi bir yavru en az 1500 tl (750 ye de var ama seni kazıklama olasılıkları yüksek)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence yaklaşık aynı paraya bir sultan al.Sultanlar daha çok konuşur Cennete göre, Cennet 1-2 kelime, Sultan 20 kelimeye kadar konuşur ayrıca Sultana ıslıkla şarkı çalmayıda öğretebilirsiniz.Tabii amaç konuşturma değilse, cennetler daha oyuncu diye duymuştum.Cennetlerin sesi kulak tırmalar diye duymuştum.Tabii siz internetten iyice araştırın önce.
  • uzun süredir jako papağanı sahibiyim kesinlikte şiddetle tavsiye ediyorum ço çok akıllı bir kuştur insan sesini birebir taklit edebilir.defalarca zil sesi taklidi yüzünden kapıyı açmışımdır :) aslında pek pahalı değildir bir arkadaşım 1500 tl demiş ama o fiyata genelde 1-2 kelime konuşanı oluyor.siz 1,5 2 yaşlarında bir tane alırsanız 500 den başlar ucu açık 5000 e kadar gider ama size ömür boyu arkadaş olur ve torunarına miras kalır ömrü çok uzundur ( düzgün bakılırsa)
  • Jako alırsan bu saatlerde yatamizsin bin türlü şarkılar söyler ve 500 liraya aldığın jako doğadan yakalanıp kaçak yolla ülkemize getirilmektedir artı vahşi bi jakoya bakmak çok zordur ona yanaşamazsın bile 9 aydır bende olan yakup bir köpek gibi saldırıp ısırıyor ben jako tavsiye etmen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Jako alırsan bu saatlerde yatamizsin bin türlü şarkılar söyler ve 500 liraya aldığın jako doğadan yakalanıp kaçak yolla ülkemize getirilmektedir artı vahşi bi jakoya bakmak çok zordur ona yanaşamazsın bile 9 aydır bende olan yakup bir köpek gibi saldırıp ısırıyor ben jako tavsiye etmen!

jakolar yasal olarak da ülkemize getiriliyor.onu anlamak için bir belgesi var,aşıları vs. onu da isteyiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.