Sitesinde kampanyalara tıklayamayan sadece ben miyim? Bu kadar dandik site kıllandırdı.
Ucretsiz olduysa alayim.
xxlboy
kullanıcısına yanıt
Çipsiz kartlar mağazalarda satılıyor, uygulama içinden kart başvurusu yaparsanız çipli gelecektir.
xxlboy
kullanıcısına yanıt
Çiplisi de ücretsiz!
Dr den 4.90 a az önce kart aldım. Aktif ettim 5 lira anında yüklendi. 10 kuruş kardayım.
uygulamadan üye oldum, kartı nasil temin edersek geri ödüyor kart ücretini. bir arkadaş aktif ettim olmadi filan demiş, uygulamadan kart başvurusu için hesabin onaylı olmasi gerekir diyor, onaylı yapmadan mi kart almalıyız?
Daha bir hafta olmadı çipli kart alalı. Şimdi mi yapılır bu kampanya
Çiplinin tek farkı güvenlikli olması mı acaba?
Wampire^^
kullanıcısına yanıt
Bildiğim kadarıyla kişiselleştirme (üzerinde isim vs yazması), çip ve para çekme özelliği aralarındaki farklar. Tam emin olmamakla birlikte artıları bunlar diye biliyorum
3F3F3RH4T3
kullanıcısına yanıt
Para çekme yok hocam benim bildiğim.
Çipsiz kart ile kuyum alışverişleri ve 3d secure gerektiren sitelerden alışveriş yapılamadığına dair geçmişte şikayetvar'da yazılmış yazılar var:
dün teknosaya sordum kalmamıştı iyiki kalmamış . sinema kampanyasından sonra 75/25 restaurant kampanyası da iyi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Mbombo00
Daha bir hafta olmadı çipli kart alalı. Şimdi mi yapılır bu kampanya
Çipli kart nasıl alınıyor? Eve mi yolluyorlar?
*EKSeLaNS*
kullanıcısına yanıt
Evet kurye ile eve getiriyorlar. Uygulama uzerinden basvuru yapilmasi gerekiyor.
arkadaşlar sinema kampanyası ne zaman sonlanıyor ?
Puppey
kullanıcısına yanıt
Yıl sonuna kadar devam ediyor, ama genellikle 2-3 aylık periyotlarda süresi bittikçe tekrarlandı yıl boyunca. Yeni yılda da o şekilde olacağını umuyorum.
ATM'den para çekme Temassız ödeme
bu 2si çipli/çipsiz arasında ki fark olarak gözüküyor sitede. bir siteden para çekmek için kullanıyordum zaten paparayı, ayrıca 7/24 eft olanağı sağlıyor. başvurdum karta da
3F3F3RH4T3
kullanıcısına yanıt
çipli kart da ücretsiz değil mi kuryeyle getirilen ?