< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (363. sayfa)

-
-
Vakıfbankın para kesme işlemi kullanıcıyla yani sizinle alakalı. Bazı hesaplarda muafiyet var ( maaş, emekli, özel anlaşma gibi ).
Diğer sorunuzu da şöyle yanıtlayalım.
Papara bddk bağlı fast yapma yetkisine sahip olduğundan 100.000TL'ye kadar fast destekleyen tüm bankalara anında geçiyor. ( Hsbc hariç tüm bankalar )
Daha yüksek tutarları 100.000 100.000 bölerek çekebilirsiniz.
-
Hsbc'de fast yok mu hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shell yakıt istasyonlarinda papara uygulaması üzerinden Qr kod ile ödeme yapılıyormu ?
Şuana kadar sorunsuz yaptığım poslar;
Garanti, İşbank, Yapı Kredi, Akbank, Kuveyttürk, Qnb bunlarda qrda ödemede sorun yok. Shell veya başka birşey fark etmez.
Qr sistemi güzel ve hızlı çalışıyor. Eğer işlem yaparken banka seçimi sorarsa garanti bankasını seçebilirsiniz onda hiç sorun yaşanmıyor.
-
Anladım teşekkür ederim
NFC ödemenin gelmesi çok harika olur kendilerine de birkaç defa ilettim. Muhtemelen o da sorunsuz çalışır.
-
HSBC Türkiye gerçekten çağ dışı bir banka. Dünyadaki en kötü iştiraki olabilir HSBC'nin. FAST yok, uygulama arayüzü berbat, kampanya desen hak getire, şubeler az, yurtdışında NFC ödeme varken bizde yok gibi gibi...
-
Hsbc yakın zamanda banka hesabında 1.000.000TL tutarında para olmayan ( vadeli, fon vs. dahil ) kişilerin kredi kartlarını kapattı.
15 yıllık müşterisiyim ve sırf bu sebeple kapattılar. Hatta arayıp mal varlığınızı bankamıza aktarır mısınız dediler.
Değişik bir banka.
-
İroni yapıyorsun değil mi dostum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X