Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

Kartı aktif kullanılarak eritiyorum, bazen de EFT yapıyorum

Alıntıları Göster
    eft ücretli ama sanırsam
    gerçi, fastpay 'e atıp, ordan eft yapılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

eft ücretli ama sanırsam
    gerçi, fastpay 'e atıp, ordan eft yapılabilir

Alıntıları Göster
    EFT 1 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ben de paparaya üye oldum. Hesabı da onaylı hale getirdim. Ancak kart başvurusu hep hata veriyor, belli bir süre geçmesi mi lazım?

• boomerang01 B kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi bugün için sorun var daha sonra deneyin dedi hocam.

• Chipli kart ile chipsiz kartın farkı nedir? Chipli kartın bir avantajı var mı?

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    üsttekine ek olarak internette her yerde geçmeyebiliyor çipsiz kart, örnek yemeksepeti cüzdan yüklemesi sadece çipli ile oluyor
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bir diğer konu da bu papara kredi kartı var mı? Sanalmarket migros mesela debit kabul etmiyor. Nasıl yapıyoruz kredi kartı ödemelerini?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Chipli kart ne kadar da gelir acaba

• Fastpay'in kartlı hali mi bu? Ona göre alacağım. Yani hakkında bi sürü konu var. Her konuda farklı yorumlar var. Derken iyice çorba oldu

• yok, kapıda ödeme kullanabilirsin.

@mehmet 1905

bana 1 haftada gelmişti yanlış hatırlamıyorsam ama aynıgünkargo firması (aktif ileti) hızlı çalışıyor burada. şuan daha yoğun sanırım birde kart başvuruları 1 ayı bulur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ocak 2020; 23:35:17 >
  • Bu dijital platform kampanyası nasıl çalışıyor. Hem steam hem de spotify'a toplam 20 liralık harcama yapabiliyor muyuz yoksa sadece 1 tanesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A62F0AF -- 2 Ocak 2020; 0:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Fastpay'in kartlı hali mi bu? Ona göre alacağım. Yani hakkında bi sürü konu var. Her konuda farklı yorumlar var. Derken iyice çorba oldu
    ben çok beğeniyorum paparayı.Bana göre en güzel yanı, 1 tl karşılığında mesai saatleri dışında eft yaptırması. geçende atm den para çekecektim atm bozuktu. hemen papara ile başka hesaba eft yaptım işimi gördüm. kampanyalar iyi oluyor tabi
  • Teknosa kampanyasının iade tarihi değişmiş ve "onaylı hesap" koşulu gelmiş. Bakalım bugün iadeler yatacak mı veya yeni maddelere göre 15 Ocak'ta mı yatıracaklar. Merak içindeyim.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Benim de sinema iadem yatmadı. Çarşambanın 1 ocak a denk gelmesiyle alakalı olabilir.
    Bu hafta sinema iadesi alan var mı ?

Yanlış hatırlamıyorsam çipsiz kart ile atm den para çekilemiyor. ( yükleme her ikisinde de var) Yanlışım varsa çipsiz kart kullanan arkadaşlar uyarsın, instagram da bir yoruma bu cevabı vermişti papara.

• Bu arada çipli kartın temassız ödeme özelliği sanırım kapatılamıyor. Kartın tek olumsuz yanı bu. Şahsen ben kartın içinde yüksek miktarda para bulundurmuyorum, kimseye de bulundurmasını tavsiye etmiyorum. Bununla ilgili bulabildiğim tek çözüm uygulamadan papara card kısmına gelip; kullanıma aç/kapat ve internet harcamalarına aç/kapa yapmak. Ekstra bilgisi olan aydınlatabilir bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Kurye yarın teslim edecek. 10 gün olmadı. Sanırım çipsiz kart
    Sözleşme yapcaz dedi
    Kurye ile sözleşme vs. gibi işler varsa ben cipliyi iptal ederim. Cipsiz yeter de artar. Kurye ile kişisel bilgilerin gönderilmesine sıcak bakamiyorum.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Enpara seninbankan falan da böyle çalışmıyor mu ki?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Dogrudur, ama zaten onlara da bulasmadim. Bu tercih meselesi. İlla bişey olacak diye bir kaide yok.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.