Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altungoldtan alışveriş yapamadım diğer kredi kartları posundan çektim ama olmadı gelen cevap

İşlem yapmak istediğiniz işyeri kategorisi yasaklı olduğundan işlem gerçekleştirilememiştir. Papara Card ile döviz bürosu, kuyumcu, doğrudan pazarlama, kapıdan kapıya satış, borsa işlemi, piyango ve şans oyunları kategorilerinde işlem yapılamamaktadır.İyi günler dileriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çipli karta başvurdum.

Kahve kampanyasında Starbucks'a bakiye yüklemeyi kabul ediyor mu yoksa doğrudan alışveriş mi olması gerekiyor ?
  • Çipli kart 1 haftada geldi elime. Enteresan. Teslim formu doldurdum. Kimlik bilgisi falan. İmzaladım aldım kartı. O form paparaya gidicek. Kullanıma hemen açabilirim ama şuan çipsiz olan evde ve ödeme yapacak bugün. Bunu yarın eklerim

• Bu sabah hem sinema harcamam hem de sinema büfesindeki harcamamın iadesi yattı.

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    bende cipliye basvurdum simdi aktif edince diğeri kapanıyor mu hocam ayrıca iade gelmez mi kapatınca digerini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

bende cipliye basvurdum simdi aktif edince diğeri kapanıyor mu hocam ayrıca iade gelmez mi kapatınca digerini ?
    iade gelir bence çünkü kişi önemli sonuçta harcamayı yapmışsın.
    zaten diğerini kapatmadan geleni aktif edemiyorsunuz.
    bendeki çipsiz olan evde ve migros gelince ordan ödeme yapılmasını söyledim evdekilere, haliyle onu kapatıp bunu aktif edersem ödemeyi yapamayacaklar. kampanyadan yararlanamayacağım. Nakit elden verip göndercekler adamı :D
  • Sinema ve kahve kampanyaları için eve 3 adet yeni hesap açtım. Çipli kart başvurularını yaptım. Harcama yapmak için önce bakiye yükleyip, harcama tutarı kadar veya daha fazla parayı hesapta tutmak mı gerekiyor. Yoksa uygulamaya tanımladığım banka hesabından veya tanımladığım kredi kartımdan o harcamayı online çeker mi?

anladım hocam. Ben basvurdum zaten 1haftaya gelse bayagı var. Ben sınemaya gıdecegım haftaya ve bu hafta. Hani iade filan gelmeyecekse filan aktif etmeyim gelirse diyordum. Normalde cipliye gerek duymadım ama bazı sitelerde filan hata alanlar varmıs duyunca sonradan sorun olmasın diye basvurumu bugün yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Çipli kart 1 haftada geldi elime. Enteresan. Teslim formu doldurdum. Kimlik bilgisi falan. İmzaladım aldım kartı. O form paparaya gidicek. Kullanıma hemen açabilirim ama şuan çipsiz olan evde ve ödeme yapacak bugün. Bunu yarın eklerim
    Şaka gibi bize 1.5 aydır gelmedi. Ben bunların yapacağı işe.
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    ben hacamadan once yukluyorum oyle oduyorum genelde. Bkm ile yollanınca anında gelıyor zaten hesaba
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    takip no vs vermıyorlar mı?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım. Hiç beklemiyordum. Bana müşteri hizmetleri demişti ki, gönderilen çipsiz kart. 1 haftada ulaşır. Alın harcama yapın kampanyalardan yararlanın. İsimli çipli kartı basıyoruz. 1 aya gelir
    İlk gelen çipli oldu direkt

• Kredi kartı ile yükleme yapabiliyor muyuz? Eğer oluyorsa Birde nerelerden yükleniyor ve sektörü ne olarak görüyor banka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta başvurdum. bugün çipli kart geldi. kapıda nüfus cüzdanı ile tek sayfa sözleşme imzaladım. enparadan havale yaptım 5dk da hesaba yüklendi. şaka maka paparalı olduk. gerçi benlik bişey göremedim şuan. psn, steam, Google 20 ye 10tl iade çok az olmasa iyiymiş.
    otoyolda nakit gişelerde yarısı iade diyorda ankara/istanbul tem düşünürsek nakit gişe kalmadı bildiğim. hgs de sayılmıyor. kullanılmaz değilmi. diğer illerde nakit gişe kaldımı 🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Takip.

çipliden haber yok ama çipsiz olan gönderilmiş ptt'de bekliyormuş 3 gündür, hiç haber verilmedi gönderdik diye. ben arayıp sorunca takip no verdiler öyle haberim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Ben de anlamadım. Hiç beklemiyordum. Bana müşteri hizmetleri demişti ki, gönderilen çipsiz kart. 1 haftada ulaşır. Alın harcama yapın kampanyalardan yararlanın. İsimli çipli kartı basıyoruz. 1 aya gelir
    İlk gelen çipli oldu direkt
    Hayırlı olsun hocam. İlginç yani önce Aralık sonra Ocak dediler ben Ocakta da geleceğine inanmıyorum pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Çipli karta başvurdum.

Kahve kampanyasında Starbucks'a bakiye yüklemeyi kabul ediyor mu yoksa doğrudan alışveriş mi olması gerekiyor ?
    İster yiyecek içecek al, ister bakiye yüklet, fark etmiyor. Önemli olan Starbucks'ın fiziksel POS'undan harcama yapman. 50 TL'ye kadar yarısı iade. Net. Restoran kampanyasında sorunsuz faydalandık. 2020 boyunca da her ay kahve kampanyasından %50 iade alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

İster yiyecek içecek al, ister bakiye yüklet, fark etmiyor. Önemli olan Starbucks'ın fiziksel POS'undan harcama yapman. 50 TL'ye kadar yarısı iade. Net. Restoran kampanyasında sorunsuz faydalandık. 2020 boyunca da her ay kahve kampanyasından %50 iade alırız.

Alıntıları Göster
    mantıklı baya, önemli olan starbucs'ta kasiyere bakiye yükletmen ve maaş hesap kartın yerine papara kartını uzatım ordan harcama yapman. 50 tl at içine görev tamamdır.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Bu bakiye yüklet işini anlayamadım hocam?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.