Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.229
Cevap
468
Favori
855.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %50 +10 tl veriyordu. Ama 10 tl bu ay gelmemiş daha belki ilerleyen günlerde gelebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paycelle bugün Dijital Platform Kampanyasını kaldırdı. Gecen ay yoktu bu ay gelmişti ama bugün kampanya buhar olmuş.

• IBAN gelmiş, ana sayfada papara numarasının altında çıkıyor artık.

Bankadan yollamak istediğimde Papara Bank A.Ş. olarak gözüküyor. Hepimize hayırlı olsun güzel oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıyetten Kolay Adres sistemi de gelmiş aynı şekilde.
    Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

• Arkadaşlar, kredi kartı ile yapılan yüklemelerde IBAN'a transfer yapılabiliyor mu?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Evet ama her an her sey değişebilir her zaman küçük bir tutar ile deneme yapmanızı tavsiye ederim

• sörms kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Ziraat İş ve Yapı Kredi de Papara Elektronik Para A.Ş. olarak gözüküyor, yurtdışı EFT'ler ulaşmıyor. Sanırım E-Para şirketlerini Fast'a dahil etmişler.

• Sabah paparadan ibana yaptığım Fast para transferi hala ortada yok.
    Papara bizden çıkmış diyor, alıcı banka bize gelen bir şey yok diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkmania kullanıcısına yanıt

Paranız havuz denen sisteme düşmüş. İki taraftan aldığınız cevap bunu göstermekte. Havuz denen sisteme para düştüğünde paranın 14 güne kadar gelmesi lazım gelmezse 15. günde iki tarafla tekrar görüşün.

1 ile 14 gün arasında bir süre içinde para banka hesabınız gelebilir ama dediğim gibi süre 14 günü bulabilmekte.

Havale/eft

Fast

İptal edilen bir ödemenin iadesi vb

Bu gibi durumlarda para havuz denen sisteme düşebilmekte. Parayı göndermesi gereken kurum kendi hesaplarından para çıkışının gerçekleştiğini görüyor ve o sebeple size biz paranızı yolladık bizlik durum yok diyorlar. Parayı alması gereken kurum ise kendilerine gelen bir para göremediği için doğal olarak onlarda size para gelmedi diyorlar.

Bu durum paranız havuz denen sisteme düştüğü zaman olan bir durum. O durum olduğunda da maalesef iki tarafın yapabileceği bir şey yok. Aslında benim size verdiğim bu bilgiyi normal de Papara ve bankanızın iletmesi gerekir ama maalesef kurumsal firmaların çalışanlarının bir kısmı bu bilgiye sahip olmadıkları için topu karşı tarafa atıyorlar. Ama bilen birine denk gelirseniz onlardan kolayca bu verdiğim bilgiyi alıyorsunuz.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var hocam, adı üstünde fast.

Hızlı olması lazım. Ben bunu hangi finansal kurum ile kullanırsam kullanayım anında para transferi olmuş oluyodu.

Bak bu da merkez bankası sitesinde yazan bilgi

"FAST Sistemi bir anlık ödeme sistemidir. Yani siz ödeme talimatınızı onayladığınız an finansal kuruluşunuz talimatı FAST’a gönderir. Ödemeniz saniyeler içinde karşı finansal kuruluştaki alıcının hesabına geçer. Ödemeyi alan kullanıcı anında hesabına gelen fonu kullanabilir. 25 saniyede tamamlanmayan işlemler iptal edilir ve gönderen ve alan müşteri işlemin iptal edildiğine dair finansal kuruluşu tarafından bilgilendirilir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 100 tl üzeri harcamaya 50 tl cashback vardı ekimde harcadım saniyesinde gelmişti. bu ayda da harcadım ama 50 tl gelmedi. tek seferlik miydi acaba?

• kronik10.5 kullanıcısına yanıt

evet. kampanya şartlarını şaşırtmacalı yazdıkları için çok kimse bu tuzağa düşüyor ve kampanya yeni ayda da geçerli yeni bir kampanya gibi lanse ediliyor ama aslında önceki kampanyanın devamı ve her ay sana yeni hak vermiyor.

• Papara hesabı da açtım,ama ibandan 1 lira ile doğrulama olmuyor.İlla çipli kimlik istiyor..

2750 limitli kullanmak istiyorum,carrefourdan para yüklesem onaysız hesaba geçebilir miyim?

• Başka kişiye ait hesaplardan hala para transferi yapılamıyor değil mi.?

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor, IBAN numaranızı paylaşın yeterli.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Sonunda bu da oldu yani güzel. :)

Sağolasın hocam.

• Kişiye özel kampanyalar gelmiş kontrol etmekte yarar var

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

Bugün şok da denedim hem şok hem marketten %5 toplamda %10 geldi. Yani ikisi birleşti.

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.