ben şu an memnunum. |
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (336. sayfa)
-
-
posdan ödesek otomatik oluyor dimi online sitesinden alışveriş şartı yok
-
Ben direk Şok'a gittim kasaya gelince kartımı çıkardım pos cihazına taktı görevli şifremi girdim ve ödememi yaptım ardından iki kampanya kapsamında ayrı ayrı %5 iade toplamda %10 gelmiş oldu.
Temassız ödeme yapacaktım aslında ama cihaz şifre talep etti ondan dolayı kartımın şifresini girip alışverişi tamamladım.
-
Bugün papara card online ödeme yöntemi ile 2 işlem yapmak istedim ödeme gerçekleştirilemedi hatası aldım.
Müşteri hizmetlerime 30dk bağlanmaya çaşıyorum.Sonunda bağlandım.Ama kartınızda sorun gözükmüyor sanal kart oluşturun onunla işlem yapın denildi.
İçinde bakiye var ama kartı 1 senedir kullanmıyordum.Bugün böyle sorun yaşayan varmı.
Edit: Sorun çözüldü...Kendiliğinden düzeldi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 11 Kasım 2023; 10:17:48 > -
99 TL karşılığında tasarımlı kart alıyorum kartı bana teslim etmek yerine yukarı posta kutusuna atıp gidiyor arkadaşlar papara kartı uygulamadan isteyenler dikkat edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartı Papara yetkilisi değil, dağıtıcı getiriyor değil mi? Yani dağıtıcı için 99 TL verilmiş kart ile ücretsiz kart aynıdır.
99 TL verince bütün kurye ve kargo şirketlerinde özel müşteri olduğunuzu sanmışsınız sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Size cevap vermeyi bile kendime zül sayıyorum pek bilginiz yok sanırım ama neyse forumdaki arkadaşları bilgilendireyim bu kart ön ödemeli kart öyle kapının dışına bırakılıp gidilecek bir şey değil 99 TL yi karta verdiğimi biliyorum bir şey sandığım yok normal ön ödemeli olsun banka/kredi kartı olsun dağıtıcı imza karşılığında kişinin kendisine ve ya yakınına elden teslim etmek zorunda öyle kutuya atıp müşteriye kutuya attım kartını haberin olsun diyemezquote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
Kartı Papara yetkilisi değil, dağıtıcı getiriyor değil mi? Yani dağıtıcı için 99 TL verilmiş kart ile ücretsiz kart aynıdır.
99 TL verince bütün kurye ve kargo şirketlerinde özel müşteri olduğunuzu sanmışsınız sanırım.papara toplulukPapara black card'ımı kuruye posta kutusuna birakabilirmihttps://topluluk.papara.com/t/papara-black-cardimi-kuruye-posta-kutusuna-birakabilirmi/12889
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 10 Kasım 2023; 21:40:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kredi kartı ve ön ödemeli kart fark etmez tüm kartları dağıtıcı firmalar getirir ve yasal olarak kartlar bizzat kişiye teslim edilmek zorunda. Kısaca laf attığınız arkadaş yaptığı eleştiri konusunda sonuna kadar haklı.
O kartı posta kutusundan başka biri aldığında burada mağdur olacak kişi kartın sahibi olacak çünkü getiren ben teslim ettim diyerek işin içinden çıkabilir.
Kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart olsun bu tür kartlar posta kutusuna bırakılamaz ve kişinin bizzat kendisine teslim edilmek zorunda. Normal de kişilerin annesi, babası, eş, çocukları ve kardeşlerine bile teslim edilmemesi yasak olan bir şeyi posta kutusuna bırakılması rezilliktir.
İmza alınıp teslim edilmesi gereken bir şeyin posta kutusuna bırakılmasını savunmanız bu konuda bilgi sahibi olmadan fikir yürüttüğünüzü göstermekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Kasım 2023; 21:43:22 > -
Sizden imza alındıktan sonra teslim edilmesi gereken bir şeyin size teslim edilmeden posta kutusuna bırakılmasını savunan arkadaş başına aynısı gelse ne yapardı merak ediyorum.
-
Aynen öyle hocam işte bilmeyenler öyle konuşuyor benim anlatmak istediğim 99 TL değil kartı zaten geç teslim ediyorlar üstüne üstlük akşam 9 da kutuya teslim ettik diye mesaj atıyorlar kutudan isteyen alıp gidebilir öyle bir kutu bu zamana kadar çok kart siparişi verdim ön ödemeli banka kredi kartı hepsinde ya PTT getiriyor ya özel kurye TC ve imza karşılığında ya da yakınım alıyordu ilk defa başıma geldi buraya da arkadaşları bilgilendirmek için yazdım arkadaş hemen gelmiş laf sokma derdine düşmüşquote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantSizden imza alındıktan sonra teslim edilmesi gereken bir şeyin size teslim edilmeden posta kutusuna bırakılmasını savunan arkadaş başına aynısı gelse ne yapardı merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Nasıldı tasarımlı kart. Beklediğiniz gibi geldi mi? Kaliteli duruyo mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
kart güzelde hocam 😂kampanya yok bir şey yok kullanmazsın bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok hoşuma gitti hocam arada kişiye özel kampanya gelir ise kullanacağım bu ay kart geç geldi diye 30 TL verdilerquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
kart güzelde hocam 😂kampanya yok bir şey yok kullanmazsın bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepimize her gün çok çeşitli gönderi geliyor. İmza karşılığı teslimat şartını bilmeyen biri değilim. Arkadaş "ben karta 99 TL verdim ama kartı posta kutusuna ayıp gitmişler" yazmış. Posta kutusuna atan kişi, 99 TL verilip verilmediğine bakmaz demek istedim. 99 TL ile posta kutusuna atılması arasında bir ilgi yok.
99 TL vermeyi karıştırmadan posta kutusuna atılmasını eleştirmiş olsa ben de böyle bir mesaj yazmazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartından para yatırma komsiyonu arttı mı arkadaşlar?
Uygulamada %3 yazıyor ama %3,9 kesiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende öyle görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hatta bir kaç gün önce yatırmıştım %3 kesmişti, benim uygulama hala %3 gösterip %3,9 kesince şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürüm ne bende 3.10.12 yüklü alakalı olabilirmi 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X