Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VEBAL , Pore Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.214
Cevap
468
Favori
851.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bendeki de aynı sürüm.

Bir de başka bir şey sorayım. Teknosa5 carrefour gibi yerlerden para yüklemek ücretsiz yazıyor. Oralardan kredi kartı ile yüklenebilir mi yoksa sadece nakit midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 11 Kasım 2023; 9:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toxaa kullanıcısına yanıt

Kampanyalardan verdiği iade oranlarını da attırsınlar bari. %3.9 komisyon alıp %5 iade vermek milletle dalga geçmekten farksız. Bunlar bir spor kulübüne sponsor olduklarından beri sürekli komisyon oranını arttırmaya başladılar.

• brkmania kullanıcısına yanıt
    Sadece nakit bildiğim kadarıyla hiç denemedim 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• enesemin28 kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• Arkadaşlar papara hesabıma iban ile eft yaptım henüz yansımadı. Ne kadar sürüyor bu işlem. Ayrıca hesaba gönderdiğim paradan kesinti yapar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozersworld kullanıcısına yanıt

kesinti yapmaz. max 5-10 dkda geçiyor normalde.

• Papara'ya ibanla gönderdiğin paradan papara kesinti yapmıyor. Paranın normal de hemen geçmesi gerekirdi.

• Ben geçen attım birkaç dk ya hesaba geldi

Papara IBAN numaranıza gönderdiyseniz anında geçiyor.

• Papara ibanin adli alandan bana tahsis edilen ibana Kendi banka kredi kartimdan eft transferi gerçekleştirdim ama hala yansımadı sanırım 15-20 dk oldu. Kredi kartimdan eft yaptım ya ondan mı gecikti acaba?

Mh aradım gecikme var diyor bant kaydı.

Papara uygulaması içinden kredi kartı kaydederek para yüklesem %3,90 işlem ücreti diyor kredi kartindan eft ile 4,60 işlem ücreti aldı. Daha önce kkindan eft transferi veya Kredi kartı tanimlayarak yükleyen var mı aramızda hangisi daha hesaplı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 24 Kasım 2023; 17:39:27 >

normalde "FAST" degil "EFT" yaptiysaniz, o transfer olmamistir ve talimatlara bir sonraki is gunu yapilacak seklinde yani ileri tarihli eft olarak eklenmis olabilir;

veyahut kredi kartindan gonderilince gec gidiyor olabilir

Kredi kartından nasıl EFT yapılıyor? Papara'ya kredi kartını ekleyip, papara'nın içinden mi yapılıyor? Yoksa kredi kartının ait olduğu bankanın uygulamasından mı?

• İki türlü de yapılıyor bende paparaya yeni üye oldum fakat normal bankacılık uygulamalarını biliyorum..

Bu arada hala para yansımadı..

Paparayi kızım için kullanacağım. Ön ödemeli kart olduğu için ona vereceğim. Kendi telefonuna da uygulamayı yükledim. Bakalım öğreneceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 24 Kasım 2023; 18:8:53 >
  • Merhaba. Yapıkredi (Borsa yatırımı için) KuveytTürk ve işbankası (günlük harcamalar ve temassız işlemler için) kullanıyorum.

Sizce papara kullanmak için geçerli bir sebep var mı? Cashback dikkatimi çekti, ayda 1 kere eczane, şok marketten ise aylık ortalama 2-3 bin tl harcıyorum. Trendyol ise işim düşerse vb..

Sizce kart sipariş vermeye değer mi?

• phorever kullanıcısına yanıt

200 300 lira kazanacaksın değmez. Zaten sadece 2 banka kullanmanız bu işler euzak olduğunuzu gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşın dediği gibi sadece Papara kullanacaksanız değmez çoğumuz 4-5 uygulama kullanıyoruz. Hepsinden kazanarak aylık tutar yükseliyor ozaman mantıklı oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

aynen en mantıklısı o.

• iyi akşamlar paparadan 350 euro göndericem almanyaya sorun yaşarmıyım acaba sıkıntısız yurt dısına para transferi yapan oldu mu netten çok sorunla karşılaşan gördüm 15 günü gecip parası transfer olmuyanlar varmış

Su akarken testinizi doldurun, hiç bir şey kaybetmezsiniz. Papara benzeri 35-40 hesabım var, yeni bir tane açılsa hiç düşünmem alırım  

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.