Bildirim
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (338. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kartsız işlem ile para yatırmak için sözleşmeli hesap olma şartı gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumu okurken 3 kere güldüm hocam 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti kartım var , nakit avans değil normal çekim gibi görünecek şekilde paparaya akatarabilir miyim ?
-
Kredi kartı ise normal çekim olarak şekilde para atabilirsin ama parapa %3.9 komisyon alıyor
-
Metal kartı olan var mı? Sadece uygulamada görünen Mastercard Silver kampanyalarından mı faydalanılabiliyor yoksa kişiye özel kampanyalar geliyor mu?
-
Çok gözel ve şirin yavru testiler. Yanımda olsalardı kafalarını okşardım...
-
Bugün ilk defa papara yi denedim ilk alisverise 75 ve trendyola %10 iade anında anında verdi ve parayida banka hesabıma anında attım çok hızlı olması şaşırttı beni beğendim bakalım diğer kampanyalarını bekleyeceğim
Paparanın en güzel yanı cashbacki anında vermesi. Çok büyük kampanyaları yok ama mutlaka kullanım alanı bulunuyor. Cashback yatmama olayıda hiç yaşamadım. Kayıt açtırmak falan zorunda kalmıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet öyleler ama oranları çok düşük, nays paycell oranları ile bankaları bile unuttuk
-
Kredi kartımı paparaya ekliyorum bu kartın size ait olduğunu tanimlayamadik diyor sözleşmeli hesap açın diyor . Hazırda 2 kartım ekli zaten müşteri temsilcisine birşey yapamadı varmı bu sorunla karşılaşan nasıl çözerim teşekkürler
haklısın.
-
Kimlik onayı yaptın mı?
Onaylı daha önce kredi kartından çok para yatırdım en son Denizbank'ın kredi kartını ekledigimde kabul olmadı vs Denizbank'ın yüzünden oldu herşey yada yazılım hatası. Bilmiyorum halihazırda garanti ve enpara kredi kartım kayıtlı para yatirabiliyorum yapı kredi yi kaydettim olmadı
-
"yapacağın HER harcamada" okudum ben, Allah affetsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N olumlu ama bana gelmemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da gelmiş %10
Her harcamada geçerli.denedim t karta iade geldi
Sozlesmesiz hesap ile papara sanal karta para yuklenmiyormu arkadaslar illaki sozlesmelimi olmak lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X