Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan19881

Papara kartindan atmden para yatiramiyorum bankalar sifreyi gecersiz olarak goruyor. kart çipsiz kendi bankamdan havale yapiyorum. Komisyon kesiyor.
    kuveyttürk seninbankan kullanabilirsin. hem eft ücreti yok hem de ayda 3 kere tüm atmler ve ptt atmleri ücretsiz.
  • ozan19881 kullanıcısına yanıt
    Atm'den para yüklemek istediğimde benzer benzer bir sorunla karşılaştım, atm'nin biri bankanız para yatırma işlemine izin vermemektedir dedi, kartı o atm'den aldım başka bankanın atm'sinden denedim, karta parayı yükleyebildim. (şifre ile ilgili sorun yaşamadım, ancak bir atm bankanız izin vermemektedir derken, yandaki başka banka atm'siyle işlemi tamamladım.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla kuveyttürk ün ptt bankamatikleri ile ilgili kampanyası yeni yıl itibariyle sona erecekti. Ama eft havale ücretsiz bi şekilde devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 hafta önce başvurana çipli kart geliyor 2 ay önce başvurana gelmiyor.tersten mi gönderiyo bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Hocam tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla kuveyttürk ün ptt bankamatikleri ile ilgili kampanyası yeni yıl itibariyle sona erecekti. Ama eft havale ücretsiz bi şekilde devam.
    tarih yazmıyor artık.
    www.kuveytturk.com.tr
    Pttmatik Nerede, Kuveyt Türk Orada! | Kampanyalar | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/pttmatik-nerede-kuveyt-turk-orada

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Benimde 27 Kasım'dı. Bugün kuryeye vermişler 2 ay sonra.
    Sizinkinde varmı gelişme.
  • 8 Aralıkta başvurdum ocakta gelecek dendi her hafta arıyorum aynı şeyleri söylüyorlar dedim ocakta gelmesi imkansız 14 ocakta başvuran kardeşimin kartı hala kuryede ki benden sonra başvurduğu halde benimki ocakta gelmeyecek yalan söylediklerini yüzlerine vuruyorsun hala ocakta gelecek diyor agt diye saçma bir firmayla çalışıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincente

8 Aralıkta başvurdum ocakta gelecek dendi her hafta arıyorum aynı şeyleri söylüyorlar dedim ocakta gelmesi imkansız 14 ocakta başvuran kardeşimin kartı hala kuryede ki benden sonra başvurduğu halde benimki ocakta gelmeyecek yalan söylediklerini yüzlerine vuruyorsun hala ocakta gelecek diyor agt diye saçma bir firmayla çalışıyorlar zaten.
    Sabrin sonu selamet bekle hele

• AGT'yi cimer'e şikayet ettim sizde edin eğer geç getiriyorsa bu kadar yalancı boş beleş bir kurye firması görmedim enpara da bunlarla çalışıyor hep geç getiriyor şikayet edin belki bir şeyler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Benimde 27 Kasım'dı. Bugün kuryeye vermişler 2 ay sonra.
    Sizinkinde varmı gelişme.
    Maalesef hocam hala bir gelişme yok. Böyle bir şey olamaz ya.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetlerine bir sürü laf sayıp çipsiz kartı sildim hesabı da iptal edin demiştim. İptal etmemişler sanırım girmeye çalışınca "Hesabınız geçici olarak askıya alınmıştır. Lütfen bizimle iletişime geçiniz." uyarısı veriyor.

Buna rağmen 2 ay sonrada olsa göndermişler bakalım AGT ne kadar sürede getirecek.
  • Taa kasımda göndermişlerdi çipsiz kartı, şimdi mail geldi çipli kart kargoya verildi diye. (Bir hafta önce Mail attım kartın durumu nedir falan diye)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan alacağımız çipsiz kartla kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz ?
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Faydalanabilirsiniz

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    Kampanyaların şartlarında "sözleşmeli hesap" olması gerektiği yazıyor.

Bu ne oluyor ?
    Bildiğim kadarıyla o hesaba para çekme vs gibi konular için, bende çhipsiz kart var kampanyalardan faydalanıyorum

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    Siz teknosadan mı aldınız ? Kimlik doğrulama falan yaptınız mı ?
    Papara gönderdi Chip'li yerine geçici olarak
    Gelince aktif ettim o kadar

• Kurye kartı bugun teslim etti. Bu karta kredi kartı ile para sanırım yüklenmiyor öyle bir seçenek yok. Papara uygulamasına kredi kartı tanımlanabiliyor. Bu tanımlama ne işe yarıyor. Fastpay gibi mi çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 24 Ocak 2020; 0:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papara 150/30 market iadesi bugün yatmayacakmıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.