Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24'ünde, yarın yatacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Kurye kartı bugun teslim etti. Bu karta kredi kartı ile para sanırım yüklenmiyor öyle bir seçenek yok. Papara uygulamasına kredi kartı tanımlanabiliyor. Bu tanımlama ne işe yarıyor. Fastpay gibi mi çalışıyor?
    Bunu bende merak ediyorum ve çözemedim. Kredi kartı tanımlayınca ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatan var mı?
  • benim yatmamış henüz
  • bana da yatmamış.
  • Kasım ayının 10'u gibi başvurdum, kart hala piyasada yok. Ne basıldığına dair bilgi var ne de kargo ile alakalı herhangi bir gelişme.
    Geçenlerde aradım müşteri hizmetlerini, adam diyor ki sırayla yolluyoruz, yılbaşında yoğunluk vardı vs..
    Onların da bilgisi yok.
    15 Ocak'ta başvuranınki gelmiş, ben başvuralı neredeyse 3 ay olacak, hala karttan haber yok. Yani sizin yapacağınız işi sileyim diyorum, sil butonu yok. Silemiyorum.
  • 1 aydır teslim alamadım kartı, ne işe yaramaz bir firma bu agt
  • TS Papara Card nedir ,avantajları nelerdir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün başvuru yaptım bugün bu mail geldi...
    Papara Card başvurunuz ile ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. Kartınız 5313 **** **** 1399 numarası ile basılmıştır ve 2 iş günü içinde kuryeye teslim edilecektir.

Kartınız kuryeye teslim edildikten sonra ortalama 7 iş günü içerisinde size ulaşacaktır. Kartınız kuryeye teslim edildiğinde sizi tekrar bilgilendireceğiz.
    İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Kasım ayının 10'u gibi başvurdum, kart hala piyasada yok. Ne basıldığına dair bilgi var ne de kargo ile alakalı herhangi bir gelişme.
    Geçenlerde aradım müşteri hizmetlerini, adam diyor ki sırayla yolluyoruz, yılbaşında yoğunluk vardı vs..
    Onların da bilgisi yok.
    15 Ocak'ta başvuranınki gelmiş, ben başvuralı neredeyse 3 ay olacak, hala karttan haber yok. Yani sizin yapacağınız işi sileyim diyorum, sil butonu yok. Silemiyorum.
    Kendilerine küfür ettirmek istiyorlar bu eski kartlarla alakalı sanırım başka açıklaması olamaz :)

Aynı durumdayım hala gönderilecek gönderilecek diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.karaer

Hocam ben dün başvuru yaptım bugün bu mail geldi...
    Papara Card başvurunuz ile ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. Kartınız 5313 **** **** 1399 numarası ile basılmıştır ve 2 iş günü içinde kuryeye teslim edilecektir.

Kartınız kuryeye teslim edildikten sonra ortalama 7 iş günü içerisinde size ulaşacaktır. Kartınız kuryeye teslim edildiğinde sizi tekrar bilgilendireceğiz.
    İyi günler dileriz.
    Hocam sen de nispet mi yapıyon Allah aşkına :))
  • Arkadaşlsr ben uygulama üzerinden başvurdum karta ptt kargo galiba getirmiş çipsiz olanı komşum almış, bu 5 tl davasını acaba kuryeye mi veriyoruz? Ona göre komşuma 5 tl vereyim. Uygulamadan karto aktif ettim 5 tl verdi çünkü ama ben 5 tl nerden aldılar merak ediyorum komşumda demedi bir şey ona göre gidip vereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Arkadaşlsr ben uygulama üzerinden başvurdum karta ptt kargo galiba getirmiş çipsiz olanı komşum almış, bu 5 tl davasını acaba kuryeye mi veriyoruz? Ona göre komşuma 5 tl vereyim. Uygulamadan karto aktif ettim 5 tl verdi çünkü ama ben 5 tl nerden aldılar merak ediyorum komşumda demedi bir şey ona göre gidip vereyim
    Kimseden 5 TL almıyorlar, kendileri yüklüyor 5 TL.

Kimseye bir şey vermenize gerek yok yani.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    İyimiş ama niye 5 tl veriyorlar saçma değil mi 😂 bende sandım komşum verdi söylemedi falan he iyi o zaman içim rahat etti

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    Yok hocam estağfurullah.. Belli ki çok oturmuş bir sistemleri yok, biraz kara düzen yürütüyorlar bu işi gibi geliyor o nedenle kendi başvurumu örnek gösterdim.
  • Kurye para almıyor ne çipli ne çipsiz kart için. Kart dağıtımı ücretsiz. Çipli kart bugün geldi. Çarşamba mesaj attılar. 2 günde teslimat oldu iyi süre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Market iadesi yatan var mı acaba

• Madik1903 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet şimdi bana da geldi aldım çipli kartı.

• market iade halen gelmedi
  • market iadesi bana da gelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.