Kartı aktif edebilmek için NFC destekli telefon gerekiyormuş. Bu bilgi web sitesinde veya paketin üzerinde hiçbir yerde yazmıyor. Boşu boşuna kart aldım. NFC olmadan hesap aktif edilemediğini bilseydim almazdım. Papara hiçbir reklamında bu bilgiyi vermiyor. Tüketiciyi aldatmaya ve kandırmaya yönelik firmayı BDDK'ya şikayet edeceğim. |
Papara kart almayın.
-
-
Sanırım bu sayfada belirtilen işlemin önceden bildirilmediğini söylüyorsun sanırım
https://www.papara.com/faq/hesap-islemleri/hesabimi-nasil-onaylayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firma elektronik para kuruluşu olarak geçiyormuş. Banka olarak geçmediğinden sanırım BDDK'ya şikayet edilemiyor. Merkez Bankasından veya CİMER'den şansımı deniycem.
-
Papara T-Bank'ı satın alarak fintek elektronik para kuruluşu ünvanından direk banka kuruluşuna dönüştü. Hatta yaklaşık 2-3 aydır her hesabın kendine ait IBAN'ı mevcut. Bu sebeple artık BDDK kontrolündeler ve şikayet oluşturabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanishere -- 1 Ağustos 2024; 14:45:24 > -
Banka kuruluşuna filan dönüşmedi. Bilmiyorsan bir yerinden sallayıp kendini rezil etme. Papara Karagümrüksporu satın alırsa, spor kulübüne mi dönüşüyor? Bir şirket başka şirketi satın alınca ona mı dönüşüyor, ne bu pokemon mu Pikachudan Raichuya dönüşüyor. Foruma girerken ne içiyorsun?
Alıntı
metni:7192 sayılı "Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile 6493 sayılı Kanunda değişiklik yapılmış ve 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) ödeme ve elektronik para kuruluşlarına ilişkin yetkileri Bankamıza devredilmiştir. Bankadan kastettiği merkez bankası.
-
Spor kulübü satın alırsa spor kulübü olarak da anılır. Banka satın alırsa banka kuruluşu olarak da alınır. Sana giren-çıkan ne çözemedim
-
Haha beni bloklamış. Cevap veremeyince kudurup blok atan tipler olur ya. Her yazdığı mesajla kendini rezil etmesini beceren acınası tip. Banka kuruluşuna dönüştü demiş, şimdi anılır diyor. Sen an kardeş. Nato kafa nato mermer.
-
Anadolu bank dan Papara ya Eft yapılınca ücret alıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada paylaşılan linke tıkladım.
Alıntı
metni:NFC desteği olmayan cihaz ile: NFC desteklemeyen cihazlar ile hesap doğrulaması yapılamamaktadır. Hesabını doğrulayabilmen için NFC destekli cihaza sahip olmalısın. İfadesi sitesinde yer alıyor.
-
Evet bu bilginin verilmesi gerekiyor. Çünkü bir çok insanın telefonunda NFC özelliği yok.
-
Reklamda yer vermemiş olabilir ama sitesinde yer vermiş. Tabi bu hususta en doğru bilgiyi şu adres verebilir.
https://www.turkiye.gov.tr/gtb-reklam-ve-haksiz-ticari-uygulama-sikayeti
-
Sitede yer vermek öyle olmuyor. Anasayfada, ürün tanıtımlarında yer verecek. Öyle ufak puntolarla kimsenin göremeyeceği şekilde yazar gibi olunca sitede yer verilmiş olmuyor.
-
Üstte paylaştığım adres ile irtibata geçin hocam, başvurmanız gereken yer orası zaten. Onlar size işlem hakkında bilgi veriyor sistem üzerinden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X