Şimdi Ara

paper asas mı , fp asas mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada sorduum gibi benim fp giymem içn başlabngıçta 22 tane dex e vermem gerekio yani bu dex 22 tane yalnızca çokmu etkiler atağımı benbim bildsiim 22 dex atağı 22 arttırır 22 dex oolmasında onun yerine fp li halimde ii bi defansım olur bence fp asasin daha ii gibi gelior agenede soruom size

22 dex verirsem fp assin olursam yani ordaki 22 dex spike la vurduumda verdiim damage i kaç arttırır ?? ordaki 22 dex olamsa kaç vuruurm spike la fp asasinken

çok acil pls şuanda açıom edanada adamı... bide +6 bill var warior mu açsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancientkiller -- 23 Nisan 2006; 18:07:25 >

• lvl kasıcaksan paperla daha çok atağın olur ve defansın az olur

warriorr açma +6 bille ne yapcaksın ki
  • ben 60a kadar fp assassin daha sonra chitin diyorum. ayrıca 22 dex 44 attack artırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perseus_35

lvl kasıcaksan paperla daha çok atağın olur ve defansın az olur

warriorr açma +6 bille ne yapcaksın ki

asasin içn stilettom bile yok :D wariorda en azından bi +6 bille başlarız nese

ya cz de diorum lvl içn deel hangisi daha ii?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

ben 60a kadar fp assassin daha sonra chitin diyorum. ayrıca 22 dex 44 attack artırır.

cehaletin gozu kor olsun :D 22dex 44 atack arttırırmıs :) en azından 100-150 atack attırır hatta daha fazla tabi levelinede bağlı 20 lvlsen 44 atack arttırır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ShagraX*

quote:

ben 60a kadar fp assassin daha sonra chitin diyorum. ayrıca 22 dex 44 attack artırır.

cehaletin gozu kor olsun :D 22dex 44 atack arttırırmıs :) en azından 100-150 atack attırır hatta daha fazla tabi levelinede bağlı 20 lvlsen 44 atack arttırır :D

öylemi zeki arkadasım lvl 53 gel deneyelim. bakalım kaç attack artırıyo.(tabiki wolf'suz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ShagraX*

quote:

lam doğrumu sölüon bak paper olcam yalan çıakrsa bulurum seni
  • ewt 22 dex 44 atak arttırır ancientkiller rogue istiosan git wormlere 20-30dk takıl +8 stiletto çıkar onla idare edersin ama illa warrrior diosan baslandıç için +6 bill iyi
  • öncelikle 1 dex in kaç attack artıracağı lvle bağlıdır ben 62 lvl im ve 1 dex = 5 attack power benim için tabi bu lvl 50 de ya 2 yada 3 türsen cz yapıcam diyosan hatta pvp yapıcam diyosan fp ol derim özellikle +8/15 fp bulursan sakın paper olmak gibi bi yanlışa düşme zaten rogue ler hp sizlikten ölücek gibi dir hepten bayma charını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.