Şimdi Ara

PAPER MAGE OR PET MAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN MAGE KONUSINDA HALA BİR SEÇİM YAPAMADIM PET MAGE SADECE DEFANS EW ŞEKİL İÇİN PAPER İSE DAHA ÇOK DAMAGE WURABİLMEK İÇİN SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ MESAJLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN !!!!!THANK YOU!!!!!!

• yhau valla bende 110 int var gerisi sırf mp üstümdekıler full ise +7
  • bana sorarsan 160 int işte gerisi full mp hem havan olur,hemde yüksek lwlerde az damage vermezsin,mp çünkü o zmana kadar epey iyi olur!
  • Paper ol üstüne +7 lik paper seti al bide +8 wizard aldınmı yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 1 Eylül 2006; 22:07:30 >
  • 60 olmadan önce mp ci yani paper mage olmak en dogrusu
    Çünkü 60 tan önce complete giyilmiyo
    Zaten compelete giyince sadece defans çok iyi oluyo aldıgın damage az oluyo ama vurdugun damagede fark ediyo
    Benim 59 lwl magem war paper +7 full giysi +8 wizard ı war +9 dual mp küpe +9 dual mp yüzügü war
    Worrier e 600-700 civarı Asasine 700-750 civarı Mageyi buffsız tekte alıyo genelde Priestlerle ugrasılmaz 2 saat
    Anladın sen
  • bu soruyu babana sor ol dersen def. ol olma derse paper ol
  • mp maxlanana kadar paper sonraki lvllerde pet....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi paper bence , hem canın fazla oluyo hemde vuruşun çok sağlam oluyo . Eğer flame'sen novayla +1000 dmg lere kadar çıkabiliyosun
  • int mage sağlam vurmaz ama kolay kolay ölmez ayrıca itemler sağlam olursa gerçekten iyi olur
    paper mage ise sağlam vurur yanlız canı ve manası azdır bana sorarsan
    forever paper ama itemlerin sağlamsa int
  • beyler bişe soracam bnm 110 intim var tam hatırlamıyom ama gliaba 182 mp em var. lvlimde 55 flameyim.ben nova ile kac damage vurabilirim?
  • ne olacağına bağlı ıce ise kesin pet flame isen paper öneririm karar senin
  • ben olsaydım paper açardım ama zenginsen (oyunda) ve item dizebilicek güçteysen int ol derim ama sen boşver alırsın wizard ı elinde +8 giysi basarsın full sana 10m ye bile maal olmaz bide bi gün burning skeletona kamp kurarsın yaparsın orada takılarınıda dağıtırsın cz yi ardream i (TABİİ BUNLAR İÇİN LVL ŞART!!)
  • KESİNLİKLER 55DEN ÖNCE HATTA 57DEN ÖNCE PET MAGE OLMAYOKSA TEK KALDIĞINDA BİŞİ YAPAMASSIN YATARSIN57DEN SONRA OLURSAN OL

• 60 a kadar paper kas hem hızlı kasarsın hemde ii vurursun 60 a kadarda completelerini staff ını falana tamamla novayı ac master skillerini ac pet ol
  • konu açmadan önce arama butonu kullanınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.