Şimdi Ara

Para Biriktirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lise 2 ' ye gidiyorum.Ailemizinde maddi durumu pek iyi değil.Okul harçlığı olarak haftada 10 TL veriyorlar.Sabah kahvaltı yapıp gidiyorum , (öğle araları 35 dakika eve gidip gelemem yemek yemeye geç kalırım ) öğlenleri kantinden yemek yiyorum.Şimdi şöyle birşey düşündüm.Sabah güzelce kahvaltı yapıp okula gitsem , okula giderken peyzir zeytin vs . ekmek arası annem birşeyler hazırlayıp koysa öğlen onu yesem , babamında verdiği parayı eve atsam , biriktirsem olur mu ? Bu şekilde ayda 40 Tl toplayabiliyorum.Bu aydan itibaren gelecek senenin Eylül'üne kadar böyle yaparsam 480 Tl para biriktirmiş oluyorum.Ayda 1 kezde iddaa'dan 10 - 20 Tl tutturabilirsem , bayramlarda da 60 - 70 Tl toplayabilirsem para biriştirmiş olurum.Sizce nasıl fikir ?

• Kötü bir fikir. Ailenin durumu kötü ise yarı zamanlı çalışmayı düşünebilirsin. 480 tl.yi bir ayda bile kazanabilirsin.
  • çalışamam iş yok bulamam zaten biriktirebileceğim bir tek böyle biriktirebilirim.Yani kötü derken Allah'a şükür geçinebiliyoruz bir sıkıntı yok ben kendim para biriktirme amaçlı toplamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pavyon Fedaisi -- 5 Ekim 2010; 18:55:17 >
  • anladığım kadaryla yol parası derdin yok servis ya da tabanvayı tercih ediyorsun. ayrıca kötü fikir değil gibi. daha mantıklı bişe bulamadım bende..
  • Evet servislede gitmiyorum.Yürüyerek gidiyorum.15 Dakikada gidebiliyorum okula.Eğer iyi bir fikir çıkmazsa yarından itibaren başlayacağım para biriktirmeye.
  • haftada 10 tl ha

bide biz kendimize laf yapıors neyse allah kolaylık versn
  • haftalık 10 tl gerçekten Allah kolaylık versin . Ben günde 5 tl alıyorum ve istikrarlı bir biçimde biriktiriyorum. Sana şunu söyliyim biriktirdiğin parayı asla şans oyunlarına yatırma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 5 Ekim 2010; 19:45:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    3 hafta önce açıldı
    İnternetten Para Kazanma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

haftalık 10 tl gerçekten Allah kolaylık versin . Ben günde 5 tl alıyorum ve istikrarlı bir biçimde biriktiriyorum. Sana şunu söyliyim biriktirdiğin parayı asla şans oyunlarına yatırma .

aynı hocam. bende bu miktarda alıyorum aşağı yukarı ama tam birikiyor birine hediye almam gerekiyor falan. bi birikmiyor
  • Allah kolaylık versin, cidden zor bir durum. Ama şartlar bu iken para biriktirmeyi düşünmen biraz tutarsızca olur. Senede 480 TL için okulda açlık çekmene, harçlıksız kalmana değmez. Yine ekmek arası yapar götürürsün, paranın 5 lirasını harcasan 5ini yine kenara koyarsın.
    Demek istediğim parayı biriktireceğim diye biriktirme, artarsa kenara koy. Yok yaparım, biriktirebilirim dersen de teoride doğrudur ama pratikte çok zor.
    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi işe girdiğinde bir ayda kazanırsın o parayı. Haftasonları biryerlerde çalışsan yine iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Allah kolaylık versin, cidden zor bir durum. Ama şartlar bu iken para biriktirmeyi düşünmen biraz tutarsızca olur. Senede 480 TL için okulda açlık çekmene, harçlıksız kalmana değmez. Yine ekmek arası yapar götürürsün, paranın 5 lirasını harcasan 5ini yine kenara koyarsın.
    Demek istediğim parayı biriktireceğim diye biriktirme, artarsa kenara koy. Yok yaparım, biriktirebilirim dersen de teoride doğrudur ama pratikte çok zor.
    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi işe girdiğinde bir ayda kazanırsın o parayı. Haftasonları biryerlerde çalışsan yine iyidir.

Dediğinizde haklısınız bir işe girsem daha iyi olabilir fakat öyle cüsseli kalıplı biri değilim.Konaklara vs. girsem desem olmaz zaten alım yapmıyorlar kışları.Yani işte çalışamam ama bu 480 TL ' yide biriktirsem iyi olur.

• Paranın biriktirilebilir bir şey olduğu konusunda şüphelerim var...
    Salt parayı hedefleyerek onu elde edemezsin.. Parayla ne yapmak istiyorsun bisikletmi alacaksın veya mobiletmi.. Yani parayla sahip olmak istediğin şeye odaklanmalısın.. Göreceksin elde etmek sahip olmak istediğin şeyi parasızda elde edebilirsin..
    Yok illa kuru para dersen ... Ufak ufak döviz alabilirsin yani demek istediğim parayı hemen kullanılır olmaktan çıkarmalısın yoksa hiç bir şekilde para birikmez..
  • 2011 eylüle kadar biriktirmeyi düşünüyorsun,1 sene boyunca hiç para harcamamana değecek se 2011 eylülünde elde ettiğin 480 lira eyvallah fakat sen paranı harca boğazına yaz tatilinde 3 ay bir iş bul çalış 500 tl den iş bulsan 2011 eylüle 1500 lirayla girersin,480 lira için 1 sene sıkıntı çekeceğine yazın 3 ay çalışır 3 katı para kazanırsın..
    Ne derdi sakıp ağa rahmetli:çalışmak çalışmak çalışmak... kolay gelsin
  • Allah yardım etsin kardeşim. İnşallah büyüdüğünde para getirisi bol bir mesleğin olur. Öğrenci bursları kalktı sanırım onlardan alsana? Muhtarlığa falan danış istersen.

Adamın evi var, haftalık yüz lira harcıyor ama aylık burs alıyor. Gebertmek lazım böylelerini.
  • gereksiz 10 tl ni sen tutarlı harca iddia filan boşver , yazın 2 ay çalışsan konfeksiyonda filan 400 tl aylık verirler 2 ay çalış 800 1 ay tatil yaparsın.
  • İşte yazın çalışabilirim ancak fakat kışın çalışamam.Başladım bügünden itibaren para biriktirmeye haftalığı koydum ilk biriktirdiğim parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavyon Fedaisi

Merhaba arkadaşlar

Lise 2 ' ye gidiyorum.Ailemizinde maddi durumu pek iyi değil.Okul harçlığı olarak haftada 10 TL veriyorlar.Sabah kahvaltı yapıp gidiyorum , (öğle araları 35 dakika eve gidip gelemem yemek yemeye geç kalırım ) öğlenleri kantinden yemek yiyorum.Şimdi şöyle birşey düşündüm.Sabah güzelce kahvaltı yapıp okula gitsem , okula giderken peyzir zeytin vs . ekmek arası annem birşeyler hazırlayıp koysa öğlen onu yesem , babamında verdiği parayı eve atsam , biriktirsem olur mu ? Bu şekilde ayda 40 Tl toplayabiliyorum.Bu aydan itibaren gelecek senenin Eylül'üne kadar böyle yaparsam 480 Tl para biriktirmiş oluyorum.Ayda 1 kezde iddaa'dan 10 - 20 Tl tutturabilirsem , bayramlarda da 60 - 70 Tl toplayabilirsem para biriştirmiş olurum.Sizce nasıl fikir ?

İddia olayı dışında ne istiyorsan yap kardeşim.

Bu arada ailenin durumu hakkında affına sığınarak birkaç şey sormak istiyorum. Evde sigara içen var mı?

• Arkadaşım Birde Şunu Düşün Sen Yemedin Aç Kaldın Allah Korusun Para Biriktircem Diye Hastalanırsın Saglıgından Olursun Ozaman Ailene Daha Fazla Masraf Olur
  • Haftalık 30 Tl+10 Tl Yol Parası Alıyorum, Yetmiyor Şahsen, Bundan Sonra Evden Götüreceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

Orijinalden alıntı: Pavyon Fedaisi

Merhaba arkadaşlar

İddia olayı dışında ne istiyorsan yap kardeşim.

Bu arada ailenin durumu hakkında affına sığınarak birkaç şey sormak istiyorum. Evde sigara içen var mı?

Hayır

• Öncelikle Allah kolaylık versin.Iddaa işine girme derim.2 tl ona vericeğine karnın doyar daha iyi.Ben şahsen haftalık 25 tl alıyorum yetiyor(Yol parası dahil)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.