Şimdi Ara

para biriktirmem lazım nasıl bir yol izliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 için lcd tv almam lazım odama o yüzdende para birktricem yardım edin lütfen.ben haftalık 50 tl alıyorum hafta içi günde 5 tl harcıyorum okulda bazende daha az ayrıca servisle gidiyorum okula.hafta sunuda futbol idmanalrım var, minübüs parası su yemek derken 10 milyonda gidiyo cumartesi pazar şimdi nasıl bir yol izlemem lazımki 400 tl biriktirebiliyim neyden kısıyım yada nasıl hızlı para kazanabilirim.

• Normal televizyonun suyumu çıktı ? 200 TL ye var neden LCD ?
  • ps3 için full hd lcd almam lazım öle koydum kafama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN-KER -- 3 Nisan 2009; 23:32:25 >
  • Okulda bir güm yersen ertesi gün yeme hatta amacıne gerçekleştirena kadar yemek alışverişini yapma. Okula evden sandviç, tost yap bir de yine evden emyve suyunu kolanı götürürsen 10 haftada 400 TL biriktirrisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: twoba.

arkadaşlar ps3 için lcd tv almam lazım odama o yüzdende para birktricem yardım edin lütfen.ben haftalık 50 tl alıyorum hafta içi günde 5 tl harcıyorum okulda bazende daha az ayrıca servisle gidiyorum okula.hafta sunuda futbol idmanalrım var, minübüs parası su yemek derken 10 milyonda gidiyo cumartesi pazar şimdi nasıl bir yol izlemem lazımki 400 tl biriktirebiliyim neyden kısıyım yada nasıl hızlı para kazanabilirim.

ailenin ps3 alıcak parası varsa lcd alıcak parası da vardır ps3 ü aldırdığın gibi tv yi de aldır
  • ailene söyle taksitle alsınlar sende taksitleri kendi parandan onlara ver
  • LCD li gameboy lar var onlardan al..

Biriktirerek bitirktir, harcama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir yol izlemeliyim?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okula gidip gelme parası vermiyosun sanırım

okulda harcadığın 5 lirayı cebe koy hiçbişey yeme içme, hftasonuda dolmuş+su parası harca hiçbişey yeme haftasonu 2 gün en fazla 5 lira harca
    yani haftada 45 lira cebinde kalır, 400/45 yaklaşık 9 hafta 2 ay sonra falan tamamdır,
  • 400 liraya alcağın full hd lcd tv nedir çok merak ettim?
  • hafta sonu spora yürüyerek git ,gel.okulda birşeyler yeme ve eve gelir gelmez kendini içeri at.açım diye inle.annen muhtemelen sorar niye bi şey yemedin diye.acıklı yüz ifadesiyle (gözde 2 damla yaş çok iyi olur) tv almam lazım ama size yük olmak istemem.o yüzden para biriktiriyorum de.muhtemelen 2 hafta içinde tv.evde olur

sadece şaka olarak yazdım.ailenin gücü yerindeyse açık açık konuşup iste.yok bu krizde sıkışıklarsa boş ver ps3 ü de tv.yide.onlara destek ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.