Bildirim
PARA İLE AVANTAJ SAĞLANAMAYAN FPS OYUNU !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cs: go -
CS:GO da kendimiz özel oda açıp arkadaşlarla oynayabiliyor muyuz? ben beceremedim açıkçası -
battlefield, call of duty serisi ve csgo. ücretsiz olarak soruyorsanız şu an cod warzone var battle royale modunda. iyi bir sisteminiz olması gerekiyor. csgo'da özel oda ve topluluk haritaları açabilirsiniz. -
cevap için teşekkürler ancak cs go da özel oda açmayı bir türlü başaramadım. youtube da baktım server kiralamak gerekyor diye anladım ? zulada olduğu gibi anında özel oda açabiliyor muyuz cs go da?quote:
Orijinalden alıntı: IMacTavisHI
battlefield, call of duty serisi ve csgo. ücretsiz olarak soruyorsanız şu an cod warzone var battle royale modunda. iyi bir sisteminiz olması gerekiyor. csgo'da özel oda ve topluluk haritaları açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyun puanlama sitesi
- metro last light redux türkçe yama
- mafia definitive edition açılmıyor
- marvel rivals türkiye discord
- cs2 ms sorunu
- cs 2 hile kodları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X