Şimdi Ara

Para kasma yüksek meblağlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz nasıl kasıyorsunuz ben chitinlerle uğrasırken millet +8 weaponları sergiliyor hevesim kaçıyor :) 62 asas charım var ilk zamanlar farklı charlar kasıp +5 leri satıyordum sonra biraz para geçinde +7 yapıp satmaya başladım şuan 14 m para oldu eventleri takip edemiyorum yani ne zaman oyuna giriceğim belli değil oyuna sürekli giremiyorum ms lerden bana birşey düşmüyor :) 15 kere belki daha fazla girdim fakat 1.5 m edicek kadar takı attı o kadar çöp itemmi kasıyım napmalıyım +8 basıyım diyorum bus parası çok fazla nasıl yüksek meblağlara ulaşabiliriz (okçu mage warrior charımda mevcut 60 pri var pot yaparım diye kastım heal 60 olması gerekiyomuş o iptal oldu pot parasına değerse tekrar kasabilirim benim içinde iyi olur)

• Benim arkadaş al sat yaparak para kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gb çekicekim ms sen old rol düştü

• Dostum emeğine yazık etmişsin. Biraz çöp item 1 gün boss kovalama ve monster stone ile 70 level 30m para :(

• innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmemiş görmedim yazılanları çöp item için en hızlı hangi karakterle olur yada şöyle soruyum en hızlı para kasmak için hangi karakterler uygun bide ben 59 oynadığımdan hep ilerki seviyeleri pek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Dostum emeğine yazık etmişsin. Biraz çöp item 1 gün boss kovalama ve monster stone ile 70 level 30m para :(

hangi bossları kovalıyorsunuz hocam? nerde bu bosslar
    tek kestiğim boss hyde bi kaç defa. 1m atıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KOMIK OLAMIYOM Shaula kestik 5m e sattık 72-80 görev itemini onun dışında bi halt düşüremedik valla.HQ TK da kestik de başoğlu baş çıktı

@Cbklqn hocam asas mage warrior hepsi seri döner de tek hiçbiri seri dönemez zaten parti işidir çöp item

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovativengineer -- 9 Şubat 2016; 22:57:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ms de mage ile sona gitmek nasıl olur arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

@KOMIK OLAMIYOM Shaula kestik 5m e sattık 72-80 görev itemini onun dışında bi halt düşüremedik valla.HQ TK da kestik de başoğlu baş çıktı

@Cbklqn hocam asas mage warrior hepsi seri döner de tek hiçbiri seri dönemez zaten parti işidir çöp item

manticore, ms ile bir günde 13m oldu. ts vs gidenleri saymıyorum. halada elimde satacak item var. önemli olan tek başına seri dönmek. parti ile zaten rahat dönersin.
  • bugün yaktığım ib nin parsını çıkardım tekrar biraz manticorda kastım biraz item sattım yine oldu 13 en başa döndük :) devam ediyim böyle bakalım
  • Ben al sat yapıyorum Xigenon da . Buy fiyatları yükselmeye başladı ama alış fiyatları yükselse bile alan yok silah vs high class iyi itemleri .
    50 m para yaptım sayılır . 15 tane belki ms ye girdim potdan başka bişey atmadı .
    DC pre alıp çöp item mi Kassam ne yapsam karar da veremedim .
    61 lvl Warriors'un çok ta Prof değilim yeni başladım ama mantık olarak çözdüm oyunu diye düşünüyorum.

• Stabil123 S kullanıcısına yanıt
    hocam dc pre almanın çöp iteme faydası ne fiyatımı arıtıyor nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

hocam dc pre almanın çöp iteme faydası ne fiyatımı arıtıyor nedir ?

1. olarak drop oranın artıyor yani 10 dk da 5 çöp alıyorsan 10 çöp düşüyor (rakamları sallıyorum) ayrıca NPC'lere %50 daha fazla satıyorsun. Premiumsuz biri 100k ya satıyorsa sen 150k ya. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir hiç kullanmadım ama böyle olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.