Şimdi Ara

para kasmak.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadşlar bu oyunda para kasmam için ne yapmam lazım :D patosa geçtim 3 gündür 1 tane + 8 clever alamadım ille miletimi soymam lazım yoksa gb cileri zengin etmem için gb mi almalıyım yoksa 60 olmayan çarım için cash mi almam lazım kafayı yiyicem ya hiç bi türlü para yapamıyorum hellp mee artık

• krdş gitmişin pathosa geçmişin ne diyim niye ronarka geçmedin
  • Gb al azcık cleaver gorevıne gıt pot paranı cıkar aldıın gbler le +8dual cleaver cek bu kdr basıt :P
  • Ronarka geç bakam para kasabiliyonmu
  • Soyma yazık
  • ticaret her zaman çok iyi para kazandırır. ama ticaret yapmak için sabır ve oyunun piri olmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatoreren

krdş gitmişin pathosa geçmişin ne diyim niye ronarka geçmedin

Hah bu da mantklı bı soru
  • siz harbi m4l sınız en zor para ronarkta chiten rogue +5 400k burda hersey ucuz ama pot parasını bile cıkaramıon
  • Biraz oyundan anlaman gerek.Ticaretle uğraş.Mesela 3e aldığın itemi 5e sat..Mesela ucuz bir item gördün düşünmeden al..Daha pahalıya sat..Böylece rahatlıkla kasabilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: mevsall__

Ronarka geç bakam para kasabiliyonmu

Ben ronarktayım çokda güzel para kasıyorum.1 hafta para 1 hafta exp yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: k3

siz harbi m4l sınız en zor para ronarkta chiten rogue +5 400k burda hersey ucuz ama pot parasını bile cıkaramıon

harbiya para kasılmı gunduz para kasıorum akşamki adream pot parası anca cıkıo koxperlar war bide 2 3 gun de charı dızıolar gyptonda fln bnde koxp kurmaya karar verdim gece :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatoreren

krdş gitmişin pathosa geçmişin ne diyim niye ronarka geçmedin

hakkaten ne işi var pathosta?git ronarka herkes aynı halde
  • ya delı olacam ya arkadas bu konuda guzel bır topık actım neden okumazsınızkı anlamam

http://forum.donanimhaber.com/m_14589958/mpage_1/key_//tm.htm#14638972

hos su andada 80gb a yaklastı para durumum
  • Ya allah aşkıan para yapmaktan kolay ne var ??Sadece altında sağlam bi sermaye olması lazım gerisi kolay Ama piyasayı cok iyi bilmen lazım
  • arkadasım ne sermayesi ya sıfırdan 80 gb kastık 20gunde okusana verdıgım topık ı adamı umutsuzlandırma allah askına
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

arkadasım ne sermayesi ya sıfırdan 80 gb kastık 20gunde okusana verdıgım topık ı adamı umutsuzlandırma allah askına

TMM SAKİN OL RELAX RELAX DERİN NEFES AL
  • sen anca ne yaptığını sölemişin orda nasıl olduğunu anlattığın yokki
  • vur parayı al karayı
  • sana en acil tarafından gozluk onerıyorum bak buda anlatmadın dıyen sana anllattıgımı belgeleyen yazı ok dostum

quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

COK BASIT ONCE PAPER PRIEST GIYSILER ALDIM +7 BASTIM SATTIM BU SEKILDE +7 FP PARASI YAPTIM SONRA UCUZA ALDIGIM +7 FP YI KARLA SATTIM VE BU SEKILDE BIR MIKTAR NAKITIM OLDU ONUDA BU SEFER UCUZA CHITIN AL SATINA YATIRDIM VE SONUC ORTADA

quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan

Ya allah aşkıan para yapmaktan kolay ne var ??Sadece altında sağlam bi sermaye olması lazım gerisi kolay Ama piyasayı cok iyi bilmen lazım
  • ronarkda 15 gunde +8 clawer +7 md bı de master yapdım
    rogueyım D:
    ne char soydum nede chas aldım
    ayrıca koxp da yok
    :D:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.