ARkadaşlar hep sölerim para kasmak saçmalıktır para yerine lvl kasın nasılsa size güzel bir item gelir ve satarsınız...
böylece ayrı ayrı lvl ve para kasmanıza gerek kalmaz...
aslında doğru ama git ghost warriorlara hem exp,transformation scroll,abyss gem,full plate daha ne istiosun gm sana böle bi nimet vermiş
can you bide benim soruya cvp verseydin olmazmiydi???? lütfen bide bana cvp verin
quote:
Orjinalden alıntı: okinowa_1
can you bide benim soruya cvp verseydin olmazmiydi???? lütfen bide bana cvp verin
aga bide bana nolur bea bide koxp d,e bişi varmiş nasi bişi ooo oluyo cvp yazarsaniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
quote:
Orjinalden alıntı: kaharaman1992
para kasmanın en iyi yolu bence agaçları kesip ac scroll cıkardım 30 tane tanesini 2mden sattım zengin oldun
yaf agacları kesme agaclar doganın akcigerleridir
koptum
WALLA BN SCROOL cıkarıom satıom en ii si bu yani böle suan 3,12M var
o senın 3.12 m i ben 15 saatte lwl kasarak bitiririm tamıre verdığım parayı bırıktıreydım şuan milyoner olurdum heralde mirageler ne kadar çok istiyo yaw tamıre
aga ağaçlar nerde ve nasıl kesiliyo?
eheehe benim dikkatimi ceken 2m den satman :) aresteysen egerki onlari ben 2m den satanlari toplayip 4m den satiyorum % 10 satiliyo hepsi simdiye kadar hic elimde kalmdi :) ayrica cok zor dusuyo ya onlar nasil sabir ediyorsunuz hayret
en ıyı para kazanmanın yolu gıt goblın kes toplu yada pazar kur satıs yap zao yolu
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
eheehe benim dikkatimi ceken 2m den satman :) aresteysen egerki onlari ben 2m den satanlari toplayip 4m den satiyorum % 10 satiliyo hepsi simdiye kadar hic elimde kalmdi :) ayrica cok zor dusuyo ya onlar nasil sabir ediyorsunuz hayret
ßence kesebiliyorsan Ghost warrior Kes !!! TranScrooLL +9TaKı ve abyss
quote:
para kasmanın en iyi yolu bence agaçları kesip ac scroll cıkardım 30 tane tanesini 2mden sattım zengin oldun
İİ Fikir Bende Denicem
en iisi bus ticareti
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18
ßence kesebiliyorsan Ghost warrior Kes !!! TranScrooLL +9TaKı ve abyss
kardeş ghost warrior kaçıncı katta hell abyys lemi gidiliyo bide benim 52 buffer healerim war üstü +7/17 hp ve str bonuslu takılar +7 str elimde +6 /120 large breaker war attack 968 bu charla kesebilir miyim????
quote:
quote:
yıuuu kesemıom teq basıma ben o agacları
Bence Hell Abyss te daha cok cıkması bir hurafe ben hep orda kasıyorum sadece daha boş oluyor
arkadaslar benim lvl 51 roguem war ..kesebilir miyim o ağaçları??? bi de hell dungeon a nasıl inliyor?? o nun için anahtarlar nerden çıkıyor??
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
Al eline baltayı git ormana şöle yaşlı ve kurumuş olanları kes
o ağaçların allah belasını versin.gittim 53 %1 mage ile zye bastım tyraen mi ne dedim aa bunlar görünmezdi kesem bari.yattım.hırs yaptım gene yattım şu an 52 %73e düştüm milyonlarca ex gitti sinirden bi de chitin yattım.sermaye 00000
quote:
Orjinalden alıntı: brsayhan
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
Al eline baltayı git ormana şöle yaşlı ve kurumuş olanları kes
dalga gecme anlat bilgilendir bilmio ayip diil neden ole diyosun
eğer gücünüz yeterse abbsy hellin 14. katında servant ısılon var 20 tane kestim complate kafalık ve iron bow düştü benim lvl 60 asasın arkada iki tane priest biri malice diyeride 1920 heal basıyordu