Bildirim
para kasmanın en iyi yolu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaç ac scroolu çıkıo 200mü? -
armor enchat scroll dioquote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
kaç ac scroolu çıkıo 200mü?
30 defans..
eskisi kadar cok cıkmıyo artık -
quote:
Orijinalden alıntı: EleRoSse
armor enchat scroll dio
30 defans..
eskisi kadar cok cıkmıyo artık
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
armor enchat scroll dio
30 defans..
evet armor enchant çıkıo ve drop u düşürüldü.bence çok iyi bir yöntem değil.ama hiç değilse paylaştın sağol
-
beyler benimde paraya cok ihtiyacım var charımı editlicem para kasma konusunda bilgilendiriseniz sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: TheRaconteurquote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
armor enchat scroll dio
30 defans..
evet armor enchant çıkıo ve drop u düşürüldü.bence çok iyi bir yöntem değil.ama hiç değilse paylaştın sağol
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: kaharaman1992
para kasmanın en iyi yolu bence agaçları kesip ac scroll cıkardım 30 tane
tanesini 2mden sattım zengin oldun
yaf agacları kesme agaclar doganın akcigerleridir
-
evet yahu drop dusuruldu bı halta benzemedı 2-3 gun kastım orda hemde 2-3 saat ancak 30 tane zor cıkardımquote:
Orijinalden alıntı: GothicRockquote:
-
yaw ne ağacı yaw gittim 6m ye wizard staff aldım bastım 3 tane +8 150m para mis gibi işte treantlar eskidi artık lamia kes fp düşür tanesi 2m ye kadar gidiyoquote:
Orijinalden alıntı: GothicRockquote:
-
bıde lamianın dropu dusuruldu zannedersem ne dersenız eskıden 100-200 lamıa kestımmı mutlaka ironx kukry ve 1 ınventory dolusu fp duserdı yahu sıze yemınle soyluyorum lvl 56 oldu sımdı cok rahat kesıyorum bır gıdıste 400-500 tane kesıyorum kı harcadıgım mana pot sayısı 130 cıvarı ve dusen sadece bır kacatane fp mıthrıl staff breaker felan ha bıde nadıren trıdent ve clever axequote:
Orijinalden alıntı: vethakan
evet yahu drop dusuruldu bı halta benzemedı 2-3 gun kastım orda hemde 2-3 saat ancak 30 tane zor cıkardım
Alıntıları Göster -
onu bunu bılmem en iyi para kasma yolu abyys hele hele mage isen shadowlardan kesınce gizli anahtar çıkıo ordan gizli odaya gidiyosun aynı kat deiştirir gibi orda 4 tanesınden bı abbys çıkıo 2 m den cart diye çekiliyo walla dıezde ki mageime +8 HP basılı paper kıyafetının setını aldım 54 kağıdı aldım 35 kağıdı aldım bunların hepsini 1 haftada yaptım şimdiki yeni hedefim bi an once 60 olup nowa açmak item dene şey artık hiç zor gibi gelmiyo 3 hafta dediğim gibi kasın istediğiniz itemı alırsınızquote:
Orijinalden alıntı: destructive
yaw ne ağacı yaw gittim 6m ye wizard staff aldım bastım 3 tane +8 150m para mis gibi işte treantlar eskidi artık lamia kes fp düşür tanesi 2m ye kadar gidiyo
Alıntıları Göster
-
Bence abis çok daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: LeTh3
onu bunu bılmem en iyi para kasma yolu abyys hele hele mage isen shadowlardan kesınce gizli anahtar çıkıo ordan gizli odaya gidiyosun aynı kat deiştirir gibi orda 4 tanesınden bı abbys çıkıo 2 m den cart diye çekiliyo walla dıezde ki mageime +8 HP basılı paper kıyafetının setını aldım 54 kağıdı aldım 35 kağıdı aldım bunların hepsini 1 haftada yaptım şimdiki yeni hedefim bi an once 60 olup nowa açmak item dene şey artık hiç zor gibi gelmiyo 3 hafta dediğim gibi kasın istediğiniz itemı alırsınız
Alıntıları Göster
-
bende scroll çıkarıp satıyorum..quote:
Orijinalden alıntı: Turk_Magician
Bence abis çok daha iyi
Alıntıları Göster
iyi para var -
Ağaç kesebilecek lwl ım olsaa...quote:
Orijinalden alıntı: CmrHun
bende scroll çıkarıp satıyorum..
iyi para var
Alıntıları Göster -
ben de duymuştum ondan köşeyi dönenleri bazıları elixirde çıkıo dio dorumudur?quote:
Orijinalden alıntı: KızGın ÇoCuK
Ağaç kesebilecek lwl ım olsaa...
Alıntıları Göster -
ben kestim biraz 3 scrol düşürdüm ağaçtan olympiada kaçtan gider bunlar.bi de hızlı satılması için czye koymalıyım dimiquote:
Orijinalden alıntı: iMKoP
ben de duymuştum ondan köşeyi dönenleri bazıları elixirde çıkıo dio dorumudur?
Alıntıları Göster -
kim ner derse desin para kasmanın en iyi yolu abyss bide hell abyss ye çıkıncaquote:
Orijinalden alıntı: iMKoP
ben de duymuştum ondan köşeyi dönenleri bazıları elixirde çıkıo dio dorumudur?
Alıntıları Göster -
bende hell key var ilk katında silan tarzı şeyler var drop rate daha mı yüksek onlarda?öyleyse çıkmayayım ordanquote:
Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.
kim ner derse desin para kasmanın en iyi yolu abyss bide hell abyss ye çıkınca
Alıntıları Göster -
bence en kolayı kabold yani 1 k çıkıyo tanesin de n süper weya heel abyss te abyss çok çıkıyo orda kasmak süperquote:
Orijinalden alıntı: CmrHun
bende scroll çıkarıp satıyorum..
iyi para var
Alıntıları Göster
-
ARkadaşlar hep sölerimquote:
Orijinalden alıntı: NS4K
bence en kolayı kabold yani 1 k çıkıyo tanesin de n süper weya heel abyss te abyss çok çıkıyo orda kasmak süper
Alıntıları Göster
para kasmak saçmalıktır
para yerine lvl kasın nasılsa size güzel bir item gelir
ve satarsınız...
böylece ayrı ayrı lvl ve para kasmanıza gerek kalmaz...
-
aga iiide ben 41 lvl lim ama kasamiyom sizce nerde ve nerrelerde kasmaliyim xgenondayim ama bana yardimciolcak birilerini ariyorum aranizda varmi bole biri ash lara ve dtsleri denedim ama nafile olmuyo ne yapmam lazim anlayan bi bakasin msnem lordo_mustafa@hotmail.comquote:
Orijinalden alıntı: NuM__
ARkadaşlar hep sölerim
para kasmak saçmalıktır
para yerine lvl kasın nasılsa size güzel bir item gelir
ve satarsınız...
böylece ayrı ayrı lvl ve para kasmanıza gerek kalmaz...
Alıntıları Göster
ne olur anlaya beni eklesin konusalim ayrrica clan da ariyorum ve mageyim bana ulasinm lutfen
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- transformation totem nerden düşer
- str priest skill dağılımı
- 5k ne demek
- karakter isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X