Şimdi Ara

para kasmanın en iyi yolu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bİliorum kosp istemioruz ama en ii yolbence kosp kurup goblinlere para kasmak
    bizim bir arkadaş wardı 1 saatte inn dolusu item üstüne de sadece 80m-90m arası bir para kazandı yaaaa ama kosp yasak we hile tabiki
  • bence para kasmanın en güzel yolu ticaret ve abys dir. ticaret derken upragede var için de işin. ben alıodum rogue fb direk +6 yapıp 10mden satıodum.
  • Ticaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExLance -- 1 Mayıs 2006; 14:27:19 >
  • bakın hızlı para kasmanın yolu golem kesmekte geçer bir mage bir buff bir waror yada rogue lvl en az 55 olmak zorunda hem iron bow hemde 1500 coin , fp ler vb. şeyler düüyor
  • arkadaşlar benimde taktigim ne zaman aç kalsam kulanırm bu yoolu
    gidip satıcıdan sb alıyorum ve onları +6 yapıp kendimi strese sokamdan stıyorum tanesini 3 mden
    gidip 270k para veryrum 6 tane alıyourm ve yanlarına low class upgrae kagıdı toplam maliyeti 1,5m yegeliyor sonra bu 6 taneden enkötü ihtimalle 3 tane +6 oluyor tanesi 3m den tertemiz iş...
    aynı spike gibi %600 kar

• harpy lerden mirage cikarip satmayi deneyin. en az 25m e satarsiniz
  • Yaf bende Bug yada dosya eksik o ağaçların büyüklerini göremiom ama bana attack yapıorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.