< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 10 Ocak 2024; 1:52:14 > |
Para kazanmak aslında kolay (4 yıl sonra güncelleme | 10,01.2024 | )
-
-
Udemy de ders vermek de denenebilir. Para yolu üretirsin muhakkak ama istikrar belli olmaz. Bu ay kazanırsın önümüzdeki ay hiç satamazsın. Yoksa tabiki para var böyle işlerde. Özellikle özel derste. En ucuz özel ders 50 tl saat başına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylik gelir kac reyiz ortalama
Telefon isinde cok kolpa var babam telefoncuydu simdi beni telefoncu yaptırmıyor o yüzden :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işini bilen yaratıcı biri yazılım ve uygulama,oyunlardan iyi para kazanabilir. üstelik sermayesiz yapılabilecek bir iş -
Ben de mobil oyun sektöründeyim. Ne gibi modeller satıyorsun hocam ? 3ds max ile mi yapıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link alsak reklama mi, giriyor merak ettim oyunları pm'den atar mısınız
nasıl başlamalıyız. hep heves edip bıraktık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 27 Nisan 2021; 11:36:20 > -
evet 3dsmax kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Skaylet
Ben de mobil oyun sektöründeyim. Ne gibi modeller satıyorsun hocam ? 3ds max ile mi yapıyorsunuz?
model satış sayfamwww.cgtrader.comhttps://www.cgtrader.com/lycaena -
valla ben kodlamada iyi değilim ordan burdan toplayarak yapıyorm oynları yaynlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper
nasıl başlamalıyız. hep heves edip bıraktık.
milletin ağzına bakma nekadar yapabildiğine bak, çöp adam maceraları oynuda olsa yaynla gitsin
ego yapmayın -
Modellerde herhangi bir kodlama kullanıyor musunuzquote:
Orijinalden alıntı: Lyc
evet 3dsmax kullanıyorum
model satış sayfamwww.cgtrader.comhttps://www.cgtrader.com/lycaena
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pasif gelirin en önemli özelliği ben de yapıyorum kendi çapımda yok senin asıl işin bu değil seni ezerler bu sektörde falan boş şeyler
örnek burada işte
bir de o bölümü okumadan olmaz diyenlere de gelsin
bilgisayar işini sadece bilgisayar mühendisi okuyacak diye bir şey yok her alandan geçilebilir hatta üniversite okumana bile gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıpasif gelirin en önemli özelliği ben de yapıyorum kendi çapımda yok senin asıl işin bu değil seni ezerler bu sektörde falan boş şeyler
örnek burada işte
bilgisayar işini sadece bilgisayar mühendisi okuyacak diye bir şey yok her alandan geçilebilir hatta üniversite okumana bile gerek yok
aynen katılıyorum ve üstüne ekleme olarak 10 000 saat kuralı diyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıpasif gelirin en önemli özelliği ben de yapıyorum kendi çapımda yok senin asıl işin bu değil seni ezerler bu sektörde falan boş şeyler
örnek burada işte
bütün instagramın facebookun whatsappın kurucuları üniversite okumuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08aynen katılıyorum ve üstüne ekleme olarak 10 000 saat kuralı diyorum.
Alıntıları Gösterfaturalarını ödemek zorunda olan bir adam düşünelim işinden arta kalan zaman 3 saat bir alan üzerinde çalışsa 1 yılda bin saat yapar desek bu adamın 10 yıl çalışması lazım bu mantıkla
şimdi şunu merak ettim sayfanıza bakınca.
sen yaptın modeli satışa koydun 8 dolara. sonra başka biri aynı modeli 1e1 kopyaladı koydu 5 dolara.
bu gibi durumlarda neler yapıyosunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoifaturalarını ödemek zorunda olan bir adam düşünelim işinden arta kalan zaman 3 saat bir alan üzerinde çalışsa 1 yılda bin saat yapar desek bu adamın 10 yıl çalışması lazım bu mantıkla
Alıntıları Gösterevet doğru. lakin 10 000 satt katı bir kural değil. senin zekan ve yeteneğin yüksekse bu sayı 5000 saate de düşer.
-
Hocam selamlar. Bu oyunlar hangi programdan yapılıyor? Telefondan mı bilgisayardan mı yapılıyor ? Bana da biraz bilgi verirseniz çok sevinirim boş zamanım çok oluyor genelde kitap okuyorum ama bu işle de meşgul olmak isterim şimdiden teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet beyler, 10 ay sonra gelen güncelleme. 10 ay içerisinde dükkanı kapattım işler kötü gitti bu işe odaklandım.
Resimdeki GRİ renkli grafik çizgisi gelirimin gidişhatını göstermekte.ve konuyu açtığım ay olan ŞUBAT ayını özellikle işaretledim.
Bugün 16 kasım 2020, şuan itibari ile haftada 2-3 gün parttime çalıştığım İŞİ BIRAKMIŞ bulunuyorum. (evliyim 2 çocuğum var)
Konuyu açtığımdan bugüne 3-4 kat civarı gelirimi arttırmış bulunmaktayım.
Bu size yeterli motivasyonu ve ilerlemeyi sağlamıyorsa (işi bilenler için) sorunu ve suçu kendinizde arayın.
Ara ara güncellemeler atmaya devam edeceğim.
Maksadım kesinlile hava afra tafra değil, sizi motive etmektir.. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 16 Kasım 2020; 5:20:10 >
-
Son durum?
Benzer içerikler
- yeni aldığım lens bulanık gösteriyor
- glory hole
- borderline sevgili geri döner mi
- serum deri altına giderse ne olur
- paragraf çözerken müzik dinlenir mi
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X