Şimdi Ara

Para Kazanmak İcin Ne Yapmaliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ticaretle para kasman için yapman gereken şu
    1.piyasaya bakıcaksın

2.en çok hangi silahlar kullanıyor ona bakıcaksın(eski k.o da piyasa speardaydı voker lık fazlaydı çünkü)

3.pazarlık yapıcaksın

4.ucuza alıp pahalıya satıcaksın

5.gerekirse dolandıracaksın(ama yapma bence)yada sabredeceksin

6.pahalıdan sat adam gelince yavaş yavaş fiyatı indireceksin indireceksin

7.adam daha indirrimisin derse sihirli sözcüğü söyleyeceksin abi para lazım silah(illede silah olması gerekmez) alıcam

8.eğer okçuysan biri sana derse abi oku ver sana +7 dual mirage vericem dese sen hemen diyeceksinki +10 m skill sıfırlatma parası .

9.upgrade yapabiliyorsan upgrade yap sat yapamıyorsan sakın deneme

10. silah lazım diyelim adama dedin abi silahı iron crossbowa değişirmisin o da tamam dedi(ama elinde mutlaka iron cross olucak)adama ilk iron crossu bir kaç kere göster trade at kapa lag oldu dersin sonra hemen o iron cross yerine oraya shrt bow koy adama alırsa alır uyanırsa pardo dersin ikisi aynıda de, neyse ucuzunu budum dersin diye ordan uzaklaş ama deneme riski var ben yapmadım hiç (deneme bunu yazık tır)

11.lagın işe yaradığı an. Diyelim elinde two handede spear var ama lag dan dolayı adam yanında kalkan var diye görüyor adam dedi diyelim nasıl tek elinde tutuyorsun sen hemen bu özel mızrak flan de adam bana satarmısın derse olur de sat

12.tyon kes tyon meat topla roal guarda ver 500 000 versin o da sana 10 tane tola 5 m versin

13.yada goblin kas ama en çok pooka veya goblin bouncer kes onlardan fazla çıkıyor

• para kazanmak kolay ama yılbası kutuları tum işi bozdu herkeste item var bundan sonra zor ticaretle para kaazanırsınız en iisi gidin gobline bouncer kesin hem para kasın hemde biras lvl kasar yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

yaw bu sb'ye pozisyon damage'i nasıl ekleyecez hangisinden alacaZ?

nası bi pozisyon(!) düşünüyosun ona göre cevap verelim
  • 1 abyss veya goblin güşüreceksin

2 onları güzel fiyata satacksın

3 sattıgından aldıgın parayla ticarete başlıyacaksın

4 ucuza alıp pahalıya satacksın

sonra bi bakmışın serverın en zengini sen olmuşsun
  • dostum en iyisi boss kovala dün aksam denk geldi antares gördüm kestim 35 flmae kagıdı çıktı tam sırasında geldi oda zaten para lazımdı o yüzden her geçtiğin yaratıgın adına bak
  • ben bu aralar mirage dagger ticareti yapıom clandan harpyde cıkan daggerleri ucuza
    alıom sonra onları upgrade edip satıom bide +6 rouge fp de para yapıo
    paran warsa cleaver upgradesi de kolay paran yoksa middle class calıs
  • Bence de goblin ve ticaret iyi artık abbyss eskisi gibi çabuk çıkıp para etmiyo!!!!
  • Beyler şu an lvl 60 ım ama en parlak dönemim 51_54 lvl leri arasında geçti...

lvl 50 de HeaveN clanın 3. ally sine girmişdim ( +50 clan) lvl 51 de bizim clandan 4 kişi online iken heaven clanından asus ve strong bizi maradona çağırdı ve item vericez dediler ve biz 4 kişi gittik ben ve kankam vardı 2 mizde wariroruz o zamanlar piyasa uçukdu... bize deep scater, glave ve bayağı item verdiler deep scaterı +2 ye basıp 240 mye sattım-- glave i +2 ye basıp 100 m ye sattım ( o zamanlar piyasaya 2 tane heaven clanı var ben cyperdakinden bahsediyom) daha sonra ii bi arkadaşım bana 2 shell ve 2 unq item verdi o zamanlar onlarıda çok pahalıya sattım ve bankada 21 gb para oldu..
    Giga +6 aldım ve takılar vs.. aldım... Nasıl iflas ettin derseniz..
    1 hafta sonra dupe wipe oldu ve sonuç

• quote:

Orjinalden alıntı: LEGYRON
    12.tyon kes tyon meat topla roal guarda ver 500 000 versin o da sana 10 tane tola 5 m versin

Bunu tam olarak açıklayabilirmisiniz? 1 taneye 500k mı veriyor bu her kimse
    vede sınırı varmı istediğimiz kadar verebiliozmu ?
  • beyler bende cümlelerimde çok düşüklük yapmışım pardon...
  • upgrade ii para var ama büyük zarar da var .Az ön ce 7 citin 2 shell yandı 1 i +7 olmadı kafayı yemek üzereyim fpleri saymıyom 2 sayfa fp den 4 tane +7 cıktı.lag varken upgrade yapmıcam bunu öğrendim anvilin hareketlerini takip edemiyom. 200m la kaldım gene ortada

• önceden upgrade'te iyi para vardı şimdi upgrade çok kolay oldu herkes yapabiliyor... sb +4 +5 yapıp 2.5m ye sattığımı hatırlarım... şimdi ticaret en iyi para kasma yolu... abyss de kasamıyorsun kosp kullananlar yüzünden. goblin iyide bayağa kasmak lazım orda da.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.