Şimdi Ara

Para Kazanmak İcin Ne Yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben daha bi pot parami bile cikartamiorum ve biraz para lazim...Ne keseyim ne ciksin ne satayim bi yardim edin.......

• Goblinler de kasabilrsin..Abyys de kasabilirsin amaa bana gore en cok gelir ticarette ticaret yapmak içinde para lazm tabi onun için once goblin veya abyyste para kasmanı onerrm(tabi koxp vs gibi 3.parti programlarla da kasabilrsin ama sakın deneme bile oyunun içine edenlerden biri olma)
  • DOSTUM BEN SANA SADECE KELİN MERHEMİ OLSA KENDİ BAŞINA SURERMİŞ DİOM
  • ewt en iyisi ticaret ama az önce 5 tane abbys aldım kırdırdım 1 chitin 2full plate felan çıktı. abbys'e gidip ordan abbys düşürüp kırdırmayı düşünüyom
  • bene arkaaşa katılıom goblin kasmanı oneririm.. goblinleri ii paraya satarsın
  • ticaret yap ben bu yolla 40 milyon sermayeyle 3 milyar yaptım. önce sermaye lazım ama.+7 raptor ve ii itemlerim var . yanın da 1.2 milyar harclık vardı ama 4 mirage 7 chitin 2 raptor bi elixir upgrade de kaybettim.500m kaldı onlarla 400 kadar abyss aldım elixir ve iron x ve 10 kaadar chtin cıktı onlarda upgrade de patlayınca iflasın eşiğine geldim. 200m la kaldım ortada.
    En ii para upgrade de var.Ama cok riskli.1.2 milyardan eliimde 200m kaldı şimdi bu sermayeyi nası artırcağımı kara kara düşünyom.şu yılbaşı kutuları mahvetti piyasayı.
    bu arada mage priest itemlerinden uzak dur.Mecbur kalmazsan warior itemlerinden de.Çünkü serverların %60-70 i rogu onların itemleri para ediyo.

hani olaka ki cok paran oldu 2.1 milyar kadar. sakın üstündeyken merchant acma

çünkü 2.1 milyarın üstü yanıobenim başıma geldi 400 m kaynadı arada
    Özetle rogu itemlerini +1 al +6 yerse +7 ye bas sat kısa yoldan para kazanmanın yolu bu
    bu arada serverim cypher.

• bende ticaret fikrine katılıyorum 2M ile basladım 1 haftada 100M yi gecti... uzerime +6 fp dizdim ve +8hornxbow aldım... suna bes kurusum kalmadı ama gene elimde kalanları satsam 30-40M sermayem olcak gibi ve en yakın zaman fp leri +7 yapcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

ticaret yap ben bu yolla 40 milyon sermayeyle 3 milyar yaptım. önce sermaye lazım ama.+7 raptor ve ii itemlerim var . yanın da 1.2 milyar harclık vardı ama 4 mirage 7 chitin 2 raptor bi elixir upgrade de kaybettim.500m kaldı onlarla 400 kadar abyss aldım elixir ve iron x ve 10 kaadar chtin cıktı onlarda upgrade de patlayınca iflasın eşiğine geldim. 200m la kaldım ortada.
    En ii para upgrade de var.Ama cok riskli.1.2 milyardan eliimde 200m kaldı şimdi bu sermayeyi nası artırcağımı kara kara düşünyom.şu yılbaşı kutuları mahvetti piyasayı.
    bu arada mage priest itemlerinden uzak dur.Mecbur kalmazsan warior itemlerinden de.Çünkü serverların %60-70 i rogu onların itemleri para ediyo.

hani olaka ki cok paran oldu 2.1 milyar kadar. sakın üstündeyken merchant acma

çünkü 2.1 milyarın üstü yanıobenim başıma geldi 400 m kaynadı arada
    Özetle rogu itemlerini +1 al +6 yerse +7 ye bas sat kısa yoldan para kazanmanın yolu bu
    bu arada serverim cypher.

evet ya şu yılbaşı kutuları cokertti piyasayı zaten olympiada ticaretle çok para kazanmak imkansız gibi kekuri ringler 8 mil e satıyolar gerisini dusunun artık

• peki beyler ne alıp satıyonuz bi fikir verin ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

peki beyler ne alıp satıyonuz bi fikir verin ya...

bi itemin +1 ini alcan mesela +7 yapcan cok para kaznırsın tabi itemden iteme degisir ,sonra uz-cuza bişe gordun hemn kapcan onu normal fiyata satcan vs vs bunun gibi şeyler yapıyorum ben
  • yaw bu sb'ye pozisyon damage'i nasıl ekleyecez hangisinden alacaZ?
  • bi scroll var 13 k lık add additional damage ...(tam dogru yazamamıs olabilirim) adında onu alcan charondan sonra magic anvilden upgrade etcen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

bi scroll var 13 k lık add additional damage ...(tam dogru yazamamıs olabilirim) adında onu alcan charondan sonra magic anvilden upgrade etcen.

ewet o scroll kullnamak lazım
  • saol ya.

2.5m lik abbys aldım. bi priest ayakkabı chitin çıktı diğerleri hep full plate felan ya

adama raptor çıkar bana pot

• quote:

saol ya.

2.5m lik abbys aldım. bi priest ayakkabı chitin çıktı diğerleri hep full plate felan ya

adama raptor çıkar bana pot

böle şanşın

• valla ya akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı. neyse sb'ye bastım +6ya'da korkuyom +7 olmaz heralde.
    bidaha soruyum bu +1 chitin ayyakabı kaçtan gider???
  • quote:

valla ya akşam akşam başımıza gelmeyen kalmadı. neyse sb'ye bastım +6ya'da korkuyom +7 olmaz heralde.
    bidaha soruyum bu +1 chitin ayyakabı kaçtan gider???

bencede +7 olmaz
    chıtın priest oldugu için iyi para etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaGno_Freedeick^^ -- 27 Ocak 2006 2:05:30 >
  • beyler dadiginizi yaptim ve su anda elimde +1 totamic var...abyss cikarttim ve 1 totamic gerisi pot bi de salagin teki raptor u 99m ye koymustu param olsa alirdim simdi yaniorum öff be Saolun Beyler!!
  • GÖREV LERİ YAP PARA GELİR
  • Diezde para kasmak çok zor oldu hele bu yılbaşı eventinden sonra hediye olarak chitinler takılar düşünce ucuzladı satsak para etmicek mirage 4m satılıyor Ben gece gündüz goblindeyim kasmaya çalışıyorum şu ana kadar 2m kastım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.