Bildirim
Para Koleksiyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam elimde madeni para koleksiyonu var çeyrekliklere bakıp size dönüş yapabilirim hala arayış içindeyseniz -
Olur hocam. Sen bana elindeki eyalet çeyrekliklerini söyle, ona göre ben de elimdekilere bakayım. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende yapmaya başladım nereden buldunuz hocam o çeyrekleri yardım ederseniz sevinirim
Ben de 55 veya 56 farkli eyaletin ceyrekligi,1962 den kalma ceyreklik,abd nin kurulusunun 300.yili anisina basilan ceyreklik ve metal 1 dolar var.Hepsini 200 tl ye satiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Ben de 55 veya 56 farkli eyaletin ceyrekligi,1962 den kalma ceyreklik,abd nin kurulusunun 300.yili anisina basilan ceyreklik ve metal 1 dolar var.Hepsini 200 tl ye satiyorum.
ABD kurulalı 300 yıl olmadı faile bak. -
Gerçekten 300 yıl olmadı yalnız.
quote:
Orijinalden alıntı: Lümpen
200
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Orijinalden alıntı: Lümpen
200
niye siliyorsun yazdığın mesajı cahil demiş bide yazdıklarından feyz almanı öneririm ilber ortaylının dediği kadar varsınız. bide eksilemişler.
celades'in yazıp sildiği mesaj:Nick mesaj uyumu.İnsan önce bir google yapar en azından.İlber ortaylının dediği kadar varsınız.
-
olsada vermem -
2 Adet Oregon
2 Adet New York
1 Adet California
1 Adet Colorado
1 Adet Michigan
1 Adet Misouri
1 Adet Arkansas
1 Adet Indiana
1 Adet Deleware
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X