Şimdi Ara

İllegal işlere girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite oku,sabah 8 akşam 5 çalış,her gün ilkokul mezunu patronunu yala,ömrün ev,araba,televizyon,buzdolabı vs taksidi ödemekle geçsin.Bu hayat bana cazip gelmiyor artık,zaten ölümden de korkmuyorum.

Bu monoton hayat düzeninden çıkmayı düşünüyorum,ne yapsam acaba İllegal işlere girmek istiyorum 

• İşkence masasına oturturlarsa görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Hayat 60-70 yıllık bir işkence zaten

• Alıcaksın makinayı beline takacaksın, bu altın kuraldır.Ama hemen öyle ateşli silah işine girme, git bitane kurusıkı al, tavsiyem; zoraki r1 9x6 al, kovboy gibi gez etrafta, mis gibi, işleri büyütünce başka taktikler veririm sana.
    Makinenin fotosu: İllegal işlere girmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraş Ali -- 23 Mayıs 2021; 19:10:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maraş Ali kullanıcısına yanıt
    Kuru sıkı silah sahibini öldürür. Biri gerçek zanneder çekip vurur. Cezayı da indirimli alır.

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Silahı gidipte mafyaya çekerse elbette vurulur, zaten öyle her önüne gelene silah çekecekse hiç bulaşmasın bu işlere.Yok anneme küfür etti yok çelme taktı, laf attı bilmem ne diyerek elini beline atıp silahını davranacaksa, zaten arkadaş bela arıyordur.Hiç bulaşmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraş Ali -- 23 Mayıs 2021; 19:26:16 >
  • Bu şarkıda denilenleri yap eksiksiz olarak

3 kişiyi nereden bulacam diyorsan maddi durumu çöp birini bulacaksın

YTD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Korsan Olmak İstiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok illegal bir şey istiyorsan orjinal olmayan pc oyunu oyna geç daha fazlası heyecana değmez.

• Suriye ırak sınırında silah ticareti arttı diyorlar keleş modaymış birde pudra işi var kazançları güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.