Şimdi Ara

para ne güzel bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dahili bileşenler kısmına baktımda, paranın gözü kör olsun be,

biri 4000 tl sistem istiyor, digeri 600 tl, nasıl bir adaletdir bu, sanırım 4000 tl sisteme veren alın teri ile bu parayı kazanmıştır,

• Şunu anlamıyorum...
    adam 4.000 liralık sistem kuracaksa kesin çalıp çırpmıştır
    300.000 liralık araba biniyorsa kesin vergi kaçırıyordur.

böyle düşünenlerin acaba bu paraları kazanmayı düşünmeye kapasitesi mi yetmiyor ?
    içlerimi fesat ?

Ben 2006'da 5.000 liralık bir sistem kurdum
    anamın ak sütü gibide helaldi. 1500 lira maaş alıyordum
    gece 9-10 dan önce çıktığım yokdu cumartesi pazarım yokdu.

Çalış kazan sen de al...
    çalışıyorum ama olmuyor edebiyatınada girme
    üniversite okuyupda askeri ücretle çalışıpda halinden memnun olmayanlar kendini nasıl geliştirmiş acaba
    hangi kitapları okumuş, hangi programları öğrenmiş, hangi seminerlere, kurslara katılmış...

Fesatlık yapmayın ki çalıştığınızda Allah size "hayırlıysa" daha iyilerini nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YerindeBirKarar

dahili bileşenler kısmına baktımda, paranın gözü kör olsun be,

biri 4000 tl sistem istiyor, digeri 600 tl, nasıl bir adaletdir bu, sanırım 4000 tl sisteme veren alın teri ile bu parayı kazanmıştır,

Alın teri ile kazanmadığını nerden biliyorsun ? Herşeyi Medya da gördüğünüz gibi sanmayın. Veya birkaç istisnayı genelleştirmeyin.

Bu kadar çok para kazanılmaz, kesin sahtekardır bu adam diye sakın düşünmeyin.
    Umarım Allah size daha çok verir, o 4000tl lik sistemlere sahip olursunuz.

Ayrıca;

Benim de 6 milyarlık sistemim var ve öğrenciyim. Paranın büyük bir bölümünü babam karşılamış olsada yangelip yatmıyorum, gördüğünüz gibi çalışıyorum. En azından şuan yapabileceklerim en fazla bu kadar. İnşallah ilerde daha çok kazanırım. O yüzden karamsarlığa kapılmamızı öneririm.Bu paraları kazananlar dolandırıcıdır mantığı ile yürürseniz gerçekten dediğin gibi zengin olamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Haziran 2010; 9:04:57 >

• 4 milyarlık sistemim var. Ayda 1200TL alıyorum. 12 taksit ile 350TL ödüyorum geri kalan para ilede paşalar gibi kendi evimde geçiniyorum. Sorun bende mi ? Ha kaldığım stüdyo evide Allah rahmet eylesin dedem almıştı. Oda üniversiteyi bitirdiğim için. Onu da çalışarak çabalayarak bitirdim.
  • ayda 1500 tl. maaşın olsun rahat rahat en süper sistem alınır taksit diye bi olay var. olay aylık sabit bi maaşın olmasında bitiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

ayda 1500 tl. maaşın olsun rahat rahat en süper sistem alınır taksit diye bi olay var. olay aylık sabit bi maaşın olmasında bitiyo.

Aynen, sabit bir gelirin olsa, korkmadan her şeyi taksitle, krediyle alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4000 tl olan parasıyla almamıştır he o zaman herkes 600 tl sistem alsın
  • Ben 26.000'e araba tavsiyesi istemiştim,Allah'tan onu görmemişsin
  • eger bu ülkede emekli maşı 650tl arasında ise ve çalışanların çogunun sügortası bile ödenmiyorsa, işçinin hakkını gasbetmek alelade bir olaysa, 4000 tl ile alınan sistemler %99 helal değil birilerinin hakkı yenilerek alınmıştır, bir çok örnegini gördüm türkiyede,

adam 1250 maaş alıyor olsun, ve evide kira olmasın bir çocugu olsun genede alamaz, nasılmı kafsı çalışanlara açıklama gerekmez ama,

350 tl aylık dershane parası, derhaneye ve okula gidip gelmek - yemek için 300 tl para,

ee ne kaldı gittimi maaşın yarısından çogu, hani elektrik, su, adsl, telefon, cep telefonu fatura paraları, daha taksit ve marketleri bile yazmadım,

eger birileri 600 tl sistem ararken digeri 4000 tl sistem toplarsa ben bunun arkasında başka şeyler ararım, çalış seinde olur yalan çal seninde olur ise hah o zaman siz savunucular bunu savunuyorsunuz demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.