Şimdi Ara

para üstündeki tükenmez kalem lekesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elime para geçti üzerine birisi bi şeyler karalamış sayılar falan hesap yapmış tükenmez kalemle. bu tükenmez kalem izini paradan nasıl temizlerim ? nasıl insanların eline geçiyor para anlamak güç.esnaf almak istemiyor haliyle karalanmış parayı. para 50 tl

• Atabiliyosan SS at parayi nerden aldıysan ver oraya
  • Zarfa koy bana gönder.
  • Banka hesabın varsa git bankamatiğe, 'kendi hesabına para yükleme' seçeneği ile yüklemeyi dene. Sonrasında da çekersin parayı tekrar.

Ama bankamatik alır mı bilemeyeceğim. Üstü yazılmış diye paranın geçerliliği sonlanmaz. Çok denk geldim bu tarz paralara.
  • banada son gunlerde hep eskı para gelıyor 5 tl olsun 20 tl olsun hemde yarısı yırtık vede yıkanmıs eski paralar
    bu mıllet ne pasaklı böyle,cüzdan bile tasımıyorlardır
    erkeklerin işi bu tipik mağara tiplerin

para üstündeki tükenmez kalem lekesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 8 Ocak 2012; 22:54:45 >
  • bankamatik kartın varsa hesabına yatır baska bankamatikten tekrar cek :)
  • sende yaz,buna yazı yazan kişiye diye hitap et,para dönüyor dolaşıyor ona gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalem - Kağıt - Silgi - Traş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git merkez bankasına değştirirsin
  • o bisey mi?

benim yazici sehpanin ustunde raflarin altinda dururdu ihtiyacim olunca o sekilde sehpayla alir kablolarini takardim. raflardada zula vardi kitabin altinda 4-5 tane 200 lira bi kactanede 100 lira vardi. bir gun unuttum o kitabi cektim butun paralar dustu, hepsini topladim saniyorum meger 1 tane 100 tl yazicinin icine dusmus.

3-4 gun sonra baski alicaktim ulan yazici ciktiyi verdi ne goriyim, kagidin ustunde 100 tl, ustunde yazilar bildigin ona basmis yazici ama allahtan az yazi yazan kismi denk gelmis 4-5 kelime vardi, o heyecanla ne yaptigimi bilmeden islak mendil aldim murekkep dagilip silik bir siyah leke haline gelene kadar sildim sonra sac kurutma makinesi tuttum 5 dakika. orijinali gibi oldu valla. anilarim canlandi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.